Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

Fűtéskor a klímaberendezések nemcsak hatékonyan, hanem gyorsan és egyenletesen melegítik fel a szobát a klímaberendezések hőszivattyús rendszerének és inverteres technológiájának köszönhetően. Az emberek többsége úgy gondolja, hogy légkondicionálóval a fűtés drágább, mint egy elektromos berendezéssel. Egy 2 kW –os hőtermeléshez, az elektromos fűtőberendezés legalább 2 kW energiát igényel, ugyanakkor egy fordított ciklusú klímaberendezésnek csak kb 0,6 kW energiára van szüksége!


Ennek oka az, hogy a légkondicionáló hőszivattyúja sok hőt von ki a levegőből. Ez a hő melegíti a lehűtött folyékony hűtőközeget, és átalakítja azt gázzá, amit a kompresszor még melegebbé teszi. Ha télen fűteni szeretnénk a klímánkkal, akkor a vásárlásnál mindenképp ellenőrizzük a fűtési hatásfokot. Ennek a mértékegységét COP-ben, illetve SCP-ben adják meg, így minél nagyobb COP értékű a kiszemelt légkondicionáló, annál energiahatékonyabban tud fűteni a téli időszakban.


Nálunk megtalálja, amit keres!


Elavult és drága a fűtése! Válasszon hűtő-fűtő inverteres klímaberendezést, amellyel olcsón, energia hatékonyan, komfortosan fűthet, akár egész télen, -20°C-ig, melyhez DÉMÁSZ "H" tarifatámogatás is igényelhető!

FISHER KLÍMABERENDEZÉSEK:
Fisher
Art B/G/S

2,64 kW
2,93 kW
SEER: 8,6
SCOP: 4,6


Bruttó ár:

Fisher
Art B/G/S

3,52 kW
3,81 kW
SEER: 8,5
SCOP: 4,6


Bruttó ár:

Fisher
Comfort Plus

2,7 kW
2,8 kW
SEER: 6,8
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Fisher
Comfort Plus

3,5 kW
3,67 kW
SEER: 7,0
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Fisher
Comfort Plus

5,2 kW
5,3 kW
SEER: 7,0
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Fisher
Comfort Plus

7,0 kW
7,4 kW
SEER: 6,5
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Fisher
Nordic

2,6 kW
4,1 kW
SEER: 9,2
SCOP: 5,3


Bruttó ár:

Fisher
Nordic

3,52 kW
4,25 kW
SEER: 9,2
SCOP: 5,3


Bruttó ár:

Fisher
Summer

2,6 kW
2,63 kW
SEER: 6,1
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Fisher
Summer

3,4 kW
3,43 kW
SEER: 6,1
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Fisher
Summer

5,1 kW
5,13 kW
SEER: 6,1
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Fisher
Summer

6,84 kW
7,05 kW
SEER: 6,1
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

FISHER MOBILKLÍMÁK, PÁRÁTLANÍTÓ, LÉGTISZTÍTÓK:
Fisher
mobilklíma

2,6 kW
2,6 kW
EER: 2,6
COP: 3,1


Bruttó ár:

Fisher
mobilklíma

3,5 kW
3,5 kW
EER: 2,6
COP: 3,1


Bruttó ár:

Fisher
mobilklíma

4,0 kW
4,0 kW
EER: 2,6
COP: 3,1


Bruttó ár:

Fisher
mobilklíma

2,6 kW

EER: 2,6Bruttó ár:

Fisher
párátlanító

20 l/nap

Bruttó ár:

Fisher
párátlanító

30 l/nap

Bruttó ár:

Fisher
légtisztító

13-22 m2


Bruttó ár:

Fisher
légtisztító

28-48 m2


Bruttó ár:

A Fisher Klíma amerikai székhelyű cége európai mérnökök által megtervezett klímaberendezéseket forgalmaz.

A termékek 1999 óta ismertek Magyarországon és ezen idő alatt a telepített berendezéseknél a meghibásodások aránya az 1%-ot sem érte el!

A Fisher Klíma garantálja a legjobb ár-érték arányt a Magyarországon forgalmazott márkákhoz képest. Legyen szó extra funkciókról, hatékonysági értékről, a hosszú távú garanciáról vagy a kiváló szakemberek nyújtotta támogatásról.

A Fisher Klíma célja, hogy az alapvető hűtő-fűtő funkciókon túl további extra szolgáltatásokkal is kiszolgálja vásárlóit. A Fisher Klíma mindezek mellett igen gazdag választékkal is rendelkezik, ezáltal pedig a legtöbb vásárlói igényt képes kielégíteni. Az úgynevezett monosplit rendszerű modellek például azok számára kínálnak megoldást, akik nem egy teljes épületben, hanem csak egy-egy szobában szeretnék a készülék funkcióit igénybe venni. Ezzel szemben, ha teljes klimatizálást igényel az adott épület, akkor a multisplit készülékek közül választhat. Ezek többsége pedig nemcsak a nyári hőségben, hanem a téli hidegben is kifejti áldásos tevékenységét.

A Fisher Klíma modelljei több olyan jól használható funkcióval bírnak, mint amilyen például a memóriában tárolható személyes beállítások, az áramkimaradás utáni automatikus újraindulás, az éjszakai vagy a turbo üzemmód. Sőt, az egészségét is megkímélheti, köszönhetően a különféle speciális szűrőknek. Így pedig már az asztmás, allergiás megbetegedésben szenvedőknek sem kell lemondaniuk a klimatizált helyiségről. A Silver Ion szűrő például képes megkötni és elpusztítani a kórokozókat, tehát lényegében képes fertőtleníteni a levegőt, így védve meg Ön és családja egészségét. A párátlanító üzemmód segítségével pedig beállítható az ideális páratartalom, anélkül, hogy a helyiség hőmérséklete jelentősen változna, ez pedig a penészgombák terjedésének szab gátat.

Hűtés mellett pedig lehetőség van fűtéses klímaberendezés beszerzésére is.
FISHER KLÍMABERENDEZÉSEK FUNKCIÓI:
A „plazmaszűrő”: Egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést, majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat, baktériumokat és polleneket is.
„SILVER ION” szűrő: A szűrő bevonata ezüstionokat tartalmaz, melyek érintkezve a kórokozókkal, baktériumokkal behatolnak azok sejtszerkezetébe és gátolják növekedésüket, illetve szétroncsolják a szerkezetüket. Így a szűrő fertőtlenít és felfrissíti a keresztüláramló levegőt, elpusztítva a kórokozókat, baktériumokat és penészgombákat.
„GOLDEN FIN” bevonatú hőcserélők: Beltéri egységen a speciális bevonat megakadályozza a külön- böző baktériumok és gombák megtelepedését, így nem keletkeznek kellemetlen szagok, az áramló levegő egészséges és friss marad. Emellett javul a hőátadás és az energiahatékonyság. Kültéri egy- ségen: a speciális bevonatnak köszönhetően a kondenzátor élettartama jelentősen megnövekedhet.
„BLUE FIN” bevonatú hőcserélő: Gátolja a gombák és a baktériumok megtelepedését.
A „hideg katalitikus” szagtalanító finomszűrő: Egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb.).
Növelt hatékonyságú porszűrő:
Öntisztító funkció: Megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését,gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.
„A+”, illetve „A++” energiaosztály: A Fisher berendezésekben elhelyezett nagy hatékonyságú kompresszornak és a legújabb technológiai megoldások alkalmazásának köszönhetően a berendezés rendkívül energiahatékony. A készülékre GEO TARIFA igényelhető, így a fűtési időszakban közel 40%-os megtakarítást érhet el. A berendezés „standby”, vagyis készenléti állapotban, mindössze 1 W-ot fogyaszt.
A DC inverteres teljesítményszabályozás: Olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.
A 3D inverteres teljesítményszabályozás: Olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest.
Kompresszor: Nemcsak a készülék kompresszora, hanem a kültéri és beltéri egységek ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése. A gazdaságos éjszakai üzemmódnak köszönhetően, a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez, így jelentős energiamegtakarítást érhet el.
WIFI csatlakozás: A Fisher Art klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.
„Follow me” funkció: Vagyis kihelyezett hőérzékelés: A távirányító megfelelő gombjának megnyomása után a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez.
Párátlanító üzemmód: csökkenti a levegő páratartalmát, anélkül, hogy jelentősen megváltoztatná a hőmérsékletet.
Temperálási funkció A fagyvédelem elkerülésére: a megfelelő beállítást követően a készülék automa- tikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.
Melegindítás: A fűtési üzemmódban a beltéri ventillátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.
Négyirányú automatikus légterelés: Le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.
Hűtőköri hibakijelzés: A készülék folyamatosan ellenőrzi saját működését és hiba esetén jelez, sőt szükség esetén leáll a működés, így elkerülhető a berendezés meghibásodása.
Automatikus téli-nyári átváltás: Automata üzemmódban a berendezés időről időre automatikusan ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.
TURBO üzemmód: A maximális teljesítmény, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön által beállított hőmérsékletet.
Automatikus újraindulás A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.
Alacsony zajszintű üzemmód: A berendezés a legalacsonyabb ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legalacsonyabb zajszintet.
Időzítés: A berendezés ki és bekapcsolási ideje időzíthető az adott napon.
A Fisher klímák funkcióinak összehasonlításával kíválaszthatja az Önnek megfelelő klímaberendezést:
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán 06-30-206-8711
Felmérés, árajánlat 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.