...

FORGALMAZOTT TERMÉKEK, GYÁRTÓK SZERINT:

Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

Mit tudnak a Midea termékcsalád klímaberendezései

Mit kínál az MDV klíma szűrőrendszere:

Nagy sűrűségű szűrő: megakadályozza, hogy a hőcserélőbe és a levegőszűrőbe jutó gombák és baktériumok elszaporodjanak, ezáltal frissebb és tisztább lesz a levegő.

Cold Catalyst szűrő: Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

MDV KLÍMABERENDEZÉSEK:
MDV
Klíma

2,6 kW
2,1 kW
SEER: 6,2
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

MDV
Klíma

3,5 kW
2,7 kW
SEER: 6,1
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

MDV
Klíma

5,2 kW
4,5 kW
SEER: 7,1
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

MDV
Klíma

7,0 kW
6,4 kW
SEER: 6,1
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Az 1968-ban alapított Midea mára az egyik legnagyobb gyártóvá nőtte ki magát világszerte a háztartási cikkek és a klímaberendezések piacán. A Midea alapelve az, hogy folyamatosan törekszik értéket teremteni, oly módon, hogy reagál a piaci igényekre, költséghatékonyan szervezi a tevékenységeit és folyamatosan szem előtt tartja a vásárlói elégedettséget. Ez a vezérelv segít a Midea-nak, abban, hogy világszerte átfogó termékportfóliót tudjon vásárlói rendelkezésére bocsátani, oly módon, hogy a disztribúciót fejlett hulladékkezelési eljárással támogatja meg, így képes egyszerre megfelelni a gazdaságossági és a természetvédelmi alapelveknek.

A jövőbe tekintve, Midea folytatni kívánja, azt a kezdeményező és növekvő attitűdöt, amely az egyik legdinamikusabban fejlődő világvállalattá tette. Midea azonban nemcsak az üzleti kiválóságra törekszik, hanem felelősségteljes corporate citizen, azaz mint egy felelős állampolgár kíván a világpiacon jelen lenni.

Magyarországon a Planning Trading Kft. a Midea klímaberendezéseket pedig 2003-ban vezette be a piacra közvetlen kínai importból. A Midea Magyarországon már az első évben nagy sikert aratott és azóta is a legkeresettebb márkák között tartják számon. Először az oldalfali mono és multi split berendezések alkották a választékot, majd folyamatosan bővítettük a kereskedelmi légkondicionálókkal (kazettás, lég-csatornázható). A termékek kiváló minőségük és rendkívül jó ár/érték arányuk miatt mára a legkedveltebbek, és a legszélesebb választékkal rendelkező márkák egyike.

A jövőben a Midea klímaberendezések forgalmazásában még nagyobb szerepet szánunk az ipari rendszereknek, megtartva a jól megérdemelt vezető pozíciót a lakossági kategóriában is. Magyarország vezető klímatechnikai importőreként, 20 éves tapasztalattal, a kínai gyártó teljes támogatásával a hátterünkben a minőséget és a megbízhatóságot tartjuk a legfontosabbnak, melynek biztosítására folyamatosan fejlesztjük műszaki, logisztikai és kereskedelmi hátterünket.

ALKALMAZOTT PIKTOGRAMOK:
Alacsony hűtőközeg érzékelés: A hűtőközeg szivárgása esetén figyelmeztetést ad.
Vészhelyzeti üzemmód: A berendezés műszaki hiba esetén csökkentett teljesítménnyel is képes működni, amíg a szerviz el nem hárítja a készülék hibáját.
12 ventilátor fokozat: Széles skálán állítható levegő befújás.
Mono & Multi kompatibilitás beltéri egység.
WIFI előkészítés: A klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.
Lamella memória funkció: Újraindító memóriával vannak ellátva a klíma. Áramszünet után vagy a légkondicionáló áramkörének megszakadása esetén sem kell a funkciókat újra beállítani.
Hideg légáram elleni védelem: Fűtés üzemben megakadályozza, hogy induláskor hideg levegőt fújjon be a berendezés.
Jelzőhang némítás
Cold Catalyst szűrő: Cold catalyst szűrő - amely megöli a vírusokat, baktériumokat, ezért asztmások, allergiások, olyan emberek, akiknek légcső- vagy tüdőbetegségük van, kitűnő védelmet biztosítanak.
Low Ambient üzemmód: A helyiség fagy elleni védelemét biztosítja.
1W készenléti üzemmód: A készenléti üzemmódban mindössze 1W-os fogyasztás rendkívül alacsony más készülékekhez képest.
5 fokozatú kültéri ventilátor: A készülék a kültéri egység ventilátor sebességét a mindig a szükséges teljesítményhez igazítja.
Nagy sűrűségű szűrő: megakadályozza, hogy a hőcserélőbe és a levegőszűrőbe jutó gombák és baktériumok elszaporodjanak, ezáltal frissebb és tisztább lesz a levegő.
TURBO üzemmód: A maximális teljesítmény, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön által beállított hőmérsékletet.
Alvás, automata üzemmód: Ebben az üzemmódban minden funkciót automatika szabályoz. A légkondicionáló akár az üzemmód (fűtés/hűtés) átváltásával is igyekszik a szoba hőmérsékletét megtartani, +/-2 foknál ne változzon többet.
Időzítő: Kényelmessé teszi a klimatizálást, illetve sok esetben a klímás fűtéshez elengedhetetlen, hogy előre be lehessen állítani, legalább a fűtés kezdetét.
Automatikus újraindítás áramkimaradás után: A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.
Függőleges légterelés: A felhasználók több előre beállított pozíció közül választhatják ki a zsalu irányát, s így pontosan a kívánt irányba terelhetik a légáramlatot.

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt mindenképpen szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, az anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

Az egyszeri helyszíni felmérés ingyenes!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

Keresse a cégvezetőnket, értékesítőnket:
Cégvezető: Fehér Zoltán tel:06-30-206-8711
Helyszíni felmérés, árajánlat tel:06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Kérjen ingyenes árajánlatot:

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.

Egyéb forgalmazott márkák