...

Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

A Midea klímák egy megbízhatóan erős műszaki szintet jelentenek a klímák piacán, nagyon jó ár/érték aránnyal ötvözve, jó garanciákkal és megbízható háttértámogatással (ami nagyon fontos az ügyfélnek és a felszerelő cégnek is).


A Midea MDV széria pedig kifejezetten a felső kategóriás minőséget célozza meg, nagyon jó hatékonysági paraméterekkel, wifi opcióval és A++ energiahatékonysággal. A multi klímák esetében (egy kültéri és több beltéri egység) a legjobb választások közé tartozik, szélesen kombinálható kültéri és beltéri egységekkel.

MDV  gyártású klímák ideális ár/érték arányt képviselnek - egyes kategóriákban a leginkább ajánlható berendezések közé tartoznak a megbízhatóságuk miatt.

A MDV klímáknak, robosztus és időtálló a kialakításuk, alkatrész ellátás a forgalmazótól biztosított. Meggyőző a gyár által vállalt, a klíma piacon kiemelkedő 5 éves gyári garancia, amit regisztrációval lehet érvényesíteni.

MDV klímákat vállalkozásunkon keresztül vásárolhat. Tevékenységi körünkbe tartozik a lakossági és ipari klímaberendezések forgalmazása, telepítése, karbantartása és javítása. Vállalkozásunk rendelkezik a klímavédelmi hatóságnál engedéllyel.

A forgalmazott modelleknél változtatás jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energia-felhasználására vonatkozik.

5,2 kW MDV DC inverteres split klíma

A klímaberendezés funkciói:

* Alacsony hűtőközeg érzékelés
* Low Ambient üzemmód
* Vészhelyzeti üzemmód
* 1 W készenléti üzemmód
* 12 fok. beltéri ventillátor
* 5 fok. kültéri ventillátor
* Mono & Multi kompatibilis
* Nagy sűrűsségű szűrő
* WI-FI vezérlés (opcionális)
* Turbo funkció
* Lamella memória funkció
* Alvás automata
* 24 órás időzítő
* Hideg légáram védelem
* Jelzőhang némítás
* Automatikus újraindulás
* Cold Catalyst szűrő
* Függőleges légterelés
MODELLSZÁM: RAG-053B-SP
BRUTTÓ ÁR:

Letölthető anyagok:

Midea légkondícionálók
MDV légkondícionálók


Műszaki adatok:

MDV klímák műszaki adatai

Hasonlítsa össze az adatokat!

Hűtő teljesítmény: 5,2 kW
Fűtő teljesítmény: 4,1 és 4,5 kW
A fűtő teljesítmény -7 C° és +2 C° khm-nél
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 7,1 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,0 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:

Tulajdonságok:

 • Alacsony hűtőközeg érzékelés: A hűtőközeg szivárgása esetén figyelmeztetést ad.
 • Low Ambient üzemmód: A helyiség fagy elleni védelemét biztosítja.
 • Vészhelyzeti üzemmód: A berendezés műszaki hiba esetén csökkentett teljesítménnyel is képes működni, amíg a szerviz el nem hárítja a készülék hibáját.
 • 1W készenléti üzemmód: A készenléti üzemmódban mindössze 1W-os fogyasztás rendkívül alacsony más készülékekhez képest.
 • 12 beltéri ventilátor fokozat: Széles skálán állítható levegő befújás.
 • 5 fokozatú kültéri ventilátor: A készülék a kültéri egység ventilátor sebességét a mindig a szükséges teljesítményhez igazítja.
 • Mono-Multi kompatibilitású beltéri egység.
 • Nagy sűrűségű szűrő: megakadályozza, hogy a hőcserélőbe és a levegőszűrőbe jutó gombák és baktériumok elszaporodjanak, ezáltal frissebb és tisztább lesz a levegő.
 • WIFI vezérlés (opcionális): A klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.
 • TURBO üzemmód: A maximális teljesítmény, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön által beállított hőmérsékletet.
 • Lamella memória funkció: Újraindító memóriával vannak ellátva a klíma. Ilyen módon még áramszünet után vagy a légkondicionáló áramkörének megszakadása esetén sem kell a funkciókat újra beállítani.
 • Alvás, automata üzemmód: Ebben az üzemmódban minden funkciót automatika szabályoz. A légkondicionáló akár az üzemmód (fűtés/hűtés) átváltásával is igyekszik a szoba hőmérsékletét megtartani, csak hogy az +/-2 foknál ne változzon többet.
 • Időzítő: Kényelmessé teszi a klimatizálást, illetve sok esetben a klímás fűtéshez elengedhetetlen, hogy előre be lehessen állítani, legalább a fűtés kezdetét.

 • Hideg légáram elleni védelem: Fűtés üzemben megakadályozza, hogy induláskor hideg levegőt fújjon be a berendezés.
 • Jelzőhang némítás.
 • Automatikus újraindítás áramkimaradás után: A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.
 • Cold Catalyst szűrő: Cold catalyst szűrő - amely megöli a vírusokat, baktériumokat, ezért asztmások, allergiások, olyan emberek, akiknek légcső- vagy tüdőbetegségük van, kitűnő védelmet biztosítanak.
 • Függőleges irányú légterelés: A felhasználók több előre beállított pozíció közül választhatják ki a zsalu irányát, s így pontosan a kívánt irányba terelhetik a légáramlatot.

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt mindenképpen szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, az anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

Az egyszeri helyszíni felmérés ingyenes!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

Keresse a cégvezetőnket, értékesítőnket:
Cégvezető: Fehér Zoltán tel:06-30-206-8711
Helyszíni felmérés, árajánlat tel:06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Kérjen ingyenes árajánlatot:

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.

Egyéb forgalmazott márkák