Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

Mivel szolgálják a Cascade klímaberendezések Önt?
A kiváló ár-érték arányú Cascade légkondicionáló berendezéseket 5 év garanciával azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a magas minőséghez, ám nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat. A Cascade klímaberendezések a mai kor követelményeinek megfelelő környezetbarát R32 hűtőközeggel működnek. Energiatakarékos iker forgódugattyús kompresszorokkal készülnek. A szakértő szerelők és a felhasználók visszajelzéseiből is kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig a szerelhetősége kiemelkedő színvonalú.
A Cascade termékpalettán a négy lakossági monosplit modellcsalád található. A kínálatunkban még szerepló Cascade Vision klímakészülékek a raktárkészlet erejéig kaphatók.
CASCADE LEGEND CHAMPAGNE különleges pezsgőszínű dizájn mellett tudásával is felhívja magára a figyelmet. A+++ energiabesorolása garantálja, hogy a klímával való fűtés tényleg nem luxus többé. Fűtés üzemmódban az intelligens előmelegítés biztosítja azt, hogy a készülék csak a már felmelegített levegőt fújja be a helyiségbe. A 3D légáram gondoskodik az egyenletes hőérzetről, a Cold Plasma ionizátor pedig a levegő tisztaságáról. A WiFi Smart alkalmazáson keresztül egy okostelefon segítségével bármikor bárhonnan vezérelhető a készülék.
CASCADE BLACK ART maga a hűvös elegancia szupercsendes kivitelben! Modern formatervezésű beltéri egysége bármilyen környezethez illik, rejtett kijelzője az ideális megoldást kínálja, mivel kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen. Ezzel a készülékkel nem álom többé a nyugodt alvás egy klimatizált helyiségben, mivel a beltéri egység éjszakai módban halkabb, mint a suttogás. A 3D légáramnak köszönhetően biztosan nem fázunk a készülék alatt, mivel az egész helyiségben egyenletesen oszlik el a hűtött levegő.
CASCADE VISION PRO ami okosabb, mint az elődje és mindent tud, amit a nagy márkák! A fűtött csepptálca és a -22C° tartós külső hőmérséklet esetén is stabil működés gondoskodik arról, hogy ez a modell valóban a 4 évszak legjobb választása legyen. Számos kényelmi funkció, mint az I feel funkció és a WiFi vezérlés mellett a berendezés a 4 irányú légterelés segítségével biztosítja azt, hogy a helyiség egyenletes hűtésével Kiemelkedő legyen komfortérzet.
CASCADE BORA a Cascade palettán számít belépő modellnek. Az Ön igényeihez tökéletesen alkalmazkodik a készülék az I feel funkciónak köszönhetően (ami a távirányítóba beépített érzékelő alapján szabályoz) akár rögtön, hiszen a Turbo funkció bekapcsolásával lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet. Túl párás a levegő? Vagy csak temperálni szeretne egy helyiséget? A Borának ez sem jelent gondot, sőt a WiFi alkalmazás segítségével mindezt akár távolról is beállíthatja.
CASCADE KLÍMABERENDEZÉSEK:
Cascade
Black Art

2,6 kW
2,61 kW
SEER: 6,3
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Cascade
Black Art

3,4 kW
3,42 kW
SEER: 6,1
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Cascade
Black Art

5,1 kW
5,13 kW
SEER: 6,1
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Cascade
Bora

2,5 kW
2,8 kW
SEER: 6,1
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Cascade
Bora

3,2 kW
3,4 kW
SEER: 6,1
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Cascade
Bora

4,6 kW
5,2 kW
SEER: 6,1
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Cascade
Bora

6,2 kW
6,5 kW
SEER: 6,1
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Cascade
Legend Cnampagne

2,7 kW
2,9 kW
SEER: 8,5
SCOP: 4,6

Bruttó ár:

Cascade
Legend Cnampagne

3,5 kW
3,8 kW
SEER: 8,5
SCOP: 4,4

Bruttó ár:

Cascade
Vision

5,1 kW
5,3 kW
SEER: 6,1
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Cascade
Vision

6,4 kW
6,4 kW
SEER: 6,3
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Cascade
Vision Pro

2,7 kW
2,8 kW
SEER: 6,8
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Cascade
Vision Pro

3,5 kW
3,67 kW
SEER: 7,0
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Cascade
Vision Pro

5,1 kW
5,3 kW
SEER: 7,0
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Cascade
Vision Pro

7,0 kW
7,4 kW
SEER: 6,5
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

A Cascade légkondicionáló berendezések mindazokat az előnyöket nyújtják Önnek, amiket a legrangosabb klímamárkák kínálnak. A legújabb technológia, wifi vezérlés, kiváló minőségű, tartós alkatrészek, elvárásokon túlmutató energiatakarékosság, alacsony zajszint, egészséges, biztonságos levegőminőség.


A Cascade légkondicionáló berendezések kiváló ár-érték arányú berendezések azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a magas minőséghez, ám nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat. A legtöbb berendezésük környezetbarát R32 hűtőközeget tartalmaz és a világ vezető klímagyártói által is használt energiatakarékos kompresszorokkal készülnek. A szakértők és szerelők, ill. felhasználók visszajelzéseiből kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig a szerelhetősége kiemelkedő színvonalú.


A Cascade légkondicionáló kínálatukban az oldalfali split típusú berendezések mellett megtalálhatóak a szabadon összeállítható multi (Free Match) készülékek, melyek képesek egyetlen kültéri egység igénybevételével, akár 4 vagy több helyiség együttes klimatizálására is. Inverteres multi rendszer alkalmazása esetén kisebb helyigénnyel, többféle dizájnú (oldalfali és kazettás), külön-külön szabályozható beltéri egységekkel számolhatnak.

CASCADE KLÍMABERENDEZÉSEK FUNKCIÓI:

Környezetbarát: R32 gáz nem károsítja az ózon réteget, és az üvegházhatást okozó hatása is harmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykomponensű gáz, könnyen újrahasznosítható.
Cold Plasma ionizátor: Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.
4 in 1 szűrő: A beltéri egységben 4 az 1-ben szűrő található, melynek elemei: 1 - Katalizátor szűrő (eltávolítja a formaldehidet és más illékony szerves vegyületeket, valamint a káros gázokat) 2 – Katekin szűrő (lebontja a baktériumokat és a kellemetlen szagokat) 3 – Aktív szénszűrő (elnyeli a levegőben lévő részecskéket és szagokat) 4 - C-vitamin szűrő (kitölti a levegőt a C-vitaminnal, ami erősíti az immunrendszert és jót tesz a bőrünknek).
„I set” funkció: Csak egy gombra van szükség. Ezen gomb megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállításoknak megfelelően működik.
3D légáram: Az automatikus 4 irányú légterelés lehetővé teszi a helyiség egyenletes hűtését, legyen a helyiség bármely részébe is felszerelve a BLACK ART beltéri egysége. Nem csak függőleges irányban szabályozható a légterelés, hanem vízszintesen is. Így optimálisan beállíthatja a légterelés irányát, vagy az automatika segítségével a helyiségben teljesen egyenletesen osztható el a befújt levegő.
Aktív szénszűrő: Az aktív szén hatékonyan távolítja el a különböző szagokat, cigaretta füstöt, háziállatok szagát.
Párátlanítás funkció A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma.
Smart air flow A funkció beállításával hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul.
A+++ energiaosztály: Cascade légkondicionáló berendezések a világelsők közé tartoznak energiahatékonyságban. Ezzel is csökkentve a környezetünkre gyakorolt szén-dioxid terhelést.
Wi-fi vezérlés: A WiFi Smart alkalmazással okos telefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.
8°C Temperálás: Az állandóan nem használt ingatlanokbanNyaralók, hosszabb ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére használható ez a funkció. Egyenletes, 8 C-os hőmérsékletet tart akkor is, amikor nem vagyunk ott.
Inteligens előmelegítés fűtési üzemben bekapcsolásakor, mielőtt elkezdené befújni a levegőt, előmelegíti azt, így a fűtés elindulásakor nem fúj hideg levegőt.
Automata leolvasztás: A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer csak akkor futtattja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg. Intelligens leolvasztás javítja a fűtés hatásfokát is.
Kellemes éjszakai módnál 4 féle - akár személyre is szabható - alvás üzemmód az optimális éjszakai pihenés feltételeit teremti meg. A hőmérséklet alvás közben emelkedik vagy csökken ébredés előtt visszaáll a beállított hőfokra.
Csendes üzemmódban a berendezés a legalacsonyabb ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legalacsonyabb zajszintet.
Turbó funkció: A beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet. Nyomja meg a távirányítón a „Turbo” gombot, és élvezze a nagyobb légáramot.
Időzítővel funkció: A berendezés ki és bekapcsolási ideje időzíthető az adott napon.
Öndiagnózis: Rendellenesség esetén a légkondicionáló berendezés egy hibakódot jelenít meg, ami nagymértékben elősegíti a probléma gyors és szakszerű megoldását.
Billentyűzet zár: A távirányító billentyűi egy gombkombináció használatával lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.
Automatikus újraindítás áramkimaradás után a készülék automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre és így üzemel tovább "Memória funkció".
4, 5, 7 fokozatú ventilátor: Hangtalantól a Turbó fokozatig, 4 sebesség finomhangolás a tökéletes felhasználói élmény érdekében. Széles skálán állítható levegő befújás. A választható sebességfokozatok biztosítják, hogy mindig a kívánalmaknak megfelelően történjen a levegő áramoltatása.
LED kijelző: A Cascade klímák az ideális megoldást kínálják a rejtett kijelző segítségével, ami kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen. A beltéri egység közepén olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
„I feel” funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
Csepptálca fűtés: A klíma működése közben a kültéri egységben kondenzvíz keletkezik. Ez a kondenzvíz hideg időben, ráfagy a kültéri egység hőcserélőjére, amit a készülék meghatározott időnként leolvaszt. Ez a leolvadó kondenzvíz távozna a kültéri egységből, annak csepptálcáján keresztül. Nagyon hideg időben, azonban ez a leolvadó víz visszafagy a kültéri egységbe. A klímáknál hőcserélő szétfagyást és ventilátor törést okozhat.
Beépített gázszivárgás érzékelő: A maximális biztonság érdekében a BLACK ART beltéri egysége gázszivárgás érzékelővel lett felszerelve, amely a hűtőközeg esetleges szivárgásakor azonnal figyelmeztető jelzést küld.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán 06-30-206-8711
Felmérés, árajánlat 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.