Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: +36-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: +36-70-422-4690; 06-68-472-467
E-mail: feherklimavillkft@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!
További elérhetőségek: +36-70-617-1815 és feherklima.ertekesites@gmail.com

CASCADE BLACK ART maga a hűvös elegancia szupercsendes kivitelben! Modern formatervezésű beltéri egysége bármilyen környezethez illik, rejtett kijelzője az ideális megoldást kínálja, mivel kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen. Ezzel a készülékkel nem álom többé a nyugodt alvás egy klimatizált helyiségben, mivel a beltéri egység éjszakai módban halkabb, mint a suttogás. A 3D légáramnak köszönhetően biztosan nem fázunk a készülék alatt, mivel az egész helyiségben egyenletesen oszlik el a hűtött levegő.

CASCADE BLACK ART légkondicionáló berendezések mindazokat az előnyöket nyújtják Önnek, amiket a legrangosabb klímamárkák kínálnak. A legújabb technológia, kiváló minőségű, tartós alkatrészek, elvárásokon túlmutató energiatakarékosság, alacsony zajszint, egészséges, biztonságos levegőminőség.

CASCADE BLACK ART klímák R32 gázzal szereltek. Az R32 gáz nem károsítja az ózonréteget, és az üvegházhatást okozó hatása is egyharmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykom- ponensű gáz, könnyen újrahasznosítható. Akár 30 %-kal kevesebb gáztöltetre van szükség a kiemelkedően jó hőszállítási képessége miatt akár 10 %-os energiamegtakarítást is eredményezhet.

CASCADE BLACK ART megbízható G10 invertere kiszámítható működést és kiemelkedő A++ energiahatékonyságot biztosít. A BLACK ART párátlanító funkciójával és a Plazma szűrő segítségével, otthonának levegőminősége káros anyagoktól mentes lehet.A plazma szűrő nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

Wi-fi vezérlés: A WiFi Smart alkalmazással okos telefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.

2,6 kW CASCADE BLACK ART inverteres split klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: CWH09TBA
Hűtő teljesítmény: 2,6 kW
Fűtő teljesítmény: 2,7 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* R32 HŰTŐKÖZEG, KÖRNYEZETBARÁT
* 3D LÉGÁRAM
* WI-FI VEZÉRLÉS
* I-FEEL FUNKCIÓ
* I SET FUNKCIÓ
* LED KIJELZŐ
* BEÉPÍTETT GÁZSZIVÁRGÁS ÉRZ.
* ECO ÜZEMMÓD
* 4 IN 1 SZŰRŐ
* ÖNDIADNÓZIS
* ÉJSZAKAI ÜZEMMÓD
* ÖNTISZTÍTÁS, STERILIZÁLÁS
* INTELLIGENS ELŐMELEGÍTÉS
* KOMFORTOS FŰTÉS
* SMART AIR FLOW
* IDŐZÍTŐ FUNKCIÓ
* SZUPER CSENDES FUNKCIÓ
* ÖTFOKOZATÚ VENTILLÁTOR
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 6,3 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,0 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Műszaki adatok: Cascade Black Art klímák adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK CASCADE BLACK ART INVERTERES SPLIT KLÍMA
2,6 kW
Modellszám CWH09TBA
Hűtőteljesítmény (min/névleges/max) kW 0,94/2,6/3,3
Fűtőteljesítmény (min/névleges/max) kW 0,94/2,61/3,36
Hatékonysági mutató SEER/SCOP W/W 6,3/4,0
Hűtés/Fűtés - A++/A+
Tápfeszültség Ph/V6Hz 1/220-240/50
Áramfelvétel Hűtés/Fűtés A 4,6/4,1
Betáp - Kültéri egység
BELTÉRI EGYSÉG
Légszállítás m3/óra 420
Hangnyomásszint dB(A) 40/37/33/25/22
Hangteljesítmény szint dB(A) 50/47/43/35/32
Befoglaló méretek (szél/mag/mély) mm 698x255x190
Tömeg kg 6,5
KÜLTÉRI EGYSÉG
Légszállítás m3/óra 1900
Hangnyomásszint dB(A) 50
Hangteljesítmény szint dB(A) 60
Befoglaló méretek (szél/mag/mély) mm 777x498x290
Láb-furatközép távolság mm 439
Kompresszor - forgódugattyús
Tömeg kg 24
Hűtőközeg - R32
Hűtőközeg/alaptöltet/GWP/CO2 egyenérték 0,53 kg/675/0,358 t
Standard csőhossz m 5
Max. megengedett csőhossz m 25
Max. megengedett szintkülömbség m 10
Csőátmérő folyadék/gáz mm 6,35/9,52
Beállítható hőmérséklet tartomány 16 - 31
Üzemi tartomány Hűtés 0 +53
Fűtés -20 +30
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energia-felhasználására vonatkozik.
A KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
R32 hűtőközeg, környezetbarát: R32 gáz nem károsítja az ózon réteget, és az üvegházhatást okozó hatása is harmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykomponensű gáz, könnyen újrahasznosítható.
3D légáram: Az automatikus 4 irányú légterelés lehetővé teszi a helyiség egyenletes hűtését, legyen a helyiség bármely részébe is felszerelve a CASCADE VISION PRO beltéri egysége. Nem csak függőleges irányban szabályozható a légterelés, hanem vízszintesen is. Így optimálisan beállíthatja a légterelés irányát, vagy az automatika segítségével a helyiségben teljesen egyenletesen osztható el a befújt levegő.
Wi-fi vezérlés: A WiFi Smart alkalmazással okos telefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.
„I feel” funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
I set funkció: Csak egy gombra van szükség. Ezen gomb megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállításoknak megfelelően működik.
LED kijelző: A Cascade klímák az ideális megoldást kínálják a rejtett kijelző segítségével, ami kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen. A beltéri egység közepén olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
Beépített gázszivárgás érzékelő: A maximális biztonság érdekében a CASCADE BLACK ART beltéri egysége gázszivárgás érzékelővel lett felszerelve, amely a hűtőközeg esetleges szivárgásakor azonnal figyelmeztető jelzést küld
ECO üzemmód: Egyetlen gombnyomással indítható az ECO üzemmód. A berendezés gyorsabban hűti le a helyiséget, majd alacsonyabb fordulatszámmal működve a kívánt szinten tartja a hőmérsékletet. Az ECO üzemmód használatával akár 30%-os energia megtakarítás is elérhető.
4 in 1 szűrő: A beltéri egységben 4 az 1-ben szűrő található, melynek elemei:
  1. Katalizátor szűrő (eltávolítja a formaldehidet és más illékony szerves vegyületeket, valamint a káros gázokat)
  2. Katekin szűrő (lebontja a baktériumokat és a kellemetlen szagokat)
  3. Aktív szénszűrő (elnyeli a levegőben lévő részecskéket és szagokat)
  4. C-vitamin szűrő (kitölti a levegőt a C-vitaminnal, ami erősíti az immunrendszert és jót tesz a bőrünknek).
Öndiagnózis: Rendellenesség esetén a légkondicionáló berendezés egy hibakódot jelenít meg, ami nagymértékben elősegíti a probléma gyors és szakszerű megoldását.
Éjszakai üzemmód: 4 féle - akár személyre is szabható - alvás üzemmód az optimális éjszakai pihenés feltételeit teremti meg.
Öntisztítás és sterilizálás: Nincsenek többé kellemetlen szagok. Az automatikus öntisztító funkció kiszárítja a klímakészülék belső felületét, megakadályozva ezzel a penészgomba megtelepedését.
Inteligens előmelegítés: Fűtő üzemmódban a készülék késlelteti a beltéri egység ventilátorának működését, ezáltal megakadályozza, hogy kellemetlen hideg levegő jusson a helyiségbe.
Komfortos hűtés: A berendezés hűtés üzemmódban a levegő páratartalmát is csökkenti, ezáltal is biztosítja a megfelelő komfortot a felhasználók részére.
Smart air flow: A funkció beállításával hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul.
Időzítő funkció: A légkondicionáló automatikus működési idejét lehet beállítani az időzítő funkció segítségével egy adott időintervallumra (nap, vagy hét) vonatkozóan.
Szuper csendes funkció: A berendezés a legalacsonyabb, ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető 19 dB legkisebb zajszintet.
Ötfokozatú ventillátor: Hangtalantól a Turbó fokozatig, 5 sebesség finomhangolás a tökéletes felhasználói élmény érdekében.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán +36-30-206-8711
Felmérés, árajánlat +36-70-422-4690; 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.