Hívjon bennünket!

Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával! 

Fehér Zoltán cégvezető tel: 06-30-206-8711

További elérhetőségek tel: 06-70-422-4690, 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com


Forgalmazott márkák

Rólunk!

Cégünk a Fehér Klímavill Kft 1998 óta van jelen a klíma piacon. A cég elsősorban épület klímaberendezések forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Termékpalettánkban szerepel a legtöbb ismert, jó minőségű klíma márka, mint például az LG, MIDEA, DAIKIN, MITSUBISHI, CASCADE, SAMSUNG, FUJITSU, FISCHER. Ügyfeleink egyedi igényeit szem előtt tartva állunk rendelkezésére, legyen szó új berendezések telepítéséről, vagy a már meglévő berendezések karbantartásáról.

Vállaljuk komplett légtechnikai rendszerek tervezését, kivitelezését, átépítését, javítását, karbantartását.

Minden igényt kielégítő, alap és csúcstechnikájú berendezések árusítása a legjobb árakon.

Garanciális szervíz!

Ne feledje, a gyártó garanciát csak rendszeresen karbantartott készülékekre vállal.

Lakossági klímaberendezéseken kívül cégünk foglalkozik ipari változó tömegáramú (VRF) rendszerek telepítésével és folyadékhűtős berendezések üzembe helyezésével, karbantartásával és javításával is.

Főbb működési területeink:

Békés megye (Orosháza, Békéscsaba), Csongrád megye (Hódmezővásárhely, Szeged), Bács-Kiskun megye (Kiskunfélegyháza, Kecskemét), de szolgáltatásunk természetesen egész Magyarország területére kiterjed.

Segítünk!

A Fehér Klímavill Kft. ügyfelei legmagasabb szintű kiszolgálása érdekében INGYENES helyszíni felmérést vállal, kötelezettségek nélkül! Kérjen ingyenes felmérést cégünktől, így kaphat egy komplex árajánlatot az Ön számára legideálisabb, az aktuálisan legjobb klímatípusokról és a helyszínre beépítés költségeiről egyedileg az Ön számára. Személyes, helyszíni felmérés alapján és ügyfelünk igényeinek figyelembevételével segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket, beszerezzük és házhoz szállítjuk.

Kérjen ingyenes árajánlatot:

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft

5900 Orosháza Luther u. 5.

Keresse a cégvezetőnket, értékesítőnket:

Fehér Zoltán cégvezető tel: 06-30-206-8711

További elérhetőségek tel: 06-70-422-4690, 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Aktuális akcióink!