Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!

Rólunk!
Cégünk a Fehér Klímavill Kft 1998 óta van jelen a klíma piacon. A cég elsősorban épület klímaberendezések forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Termékpalettánkban szerepel a legtöbb ismert, jó minőségű klíma márka, mint például az CASCADE, DAIKIN, FISHER, GREE, LG, MIDEA, MITSUBISHI, SAMSUNG, SYEN. Ügyfeleink egyedi igényeit szem előtt tartva állunk rendelkezésére, legyen szó új berendezések telepítéséről, vagy a már meglévő berendezések karbantartásáról.

Vállaljuk komplett légtechnikai rendszerek tervezését, kivitelezését, átépítését, javítását, karbantartását.

Minden igényt kielégítő, alap és csúcstechnikájú berendezések árusítása a legjobb árakon.

Garanciális szerviz!

Ne feledje, a gyártó garanciát csak rendszeresen karbantartott készülékekre vállal.

Lakossági klímaberendezéseken kívül cégünk foglalkozik ipari változó tömegáramú (VRF) rendszerek telepítésével és folyadékhűtős berendezések üzembe helyezésével, karbantartásával és javításával is.

Főbb működési területeink:

Békés megye (Orosháza, Békéscsaba),Csongrád megye (Hódmezővásárhely, Szeged), Bács-Kiskun megye (Kiskunfélegyháza, Kecskemét), de szolgáltatásunk természetesen egész Magyarország területére kiterjed.

Segítünk!

A Fehér Klímavill Kft ügyfelei legmagasabb szintű kiszolgálása érdekében ingyenes helyszíni felmérést vállal, kötelezettségek nélkül! Kérjen ingyenes felmérést cégünktől, így kaphat egy komplex árajánlatot az Ön számára legideálisabb, az aktuálisan legjobb klímatípusokról és a helyszínre beépítés költségeiről egyedileg az Ön számára. Személyes, helyszíni felmérés alapján és ügyfelünk igényeinek figyelembevételével segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket, beszerezzük és házhoz szállítjuk.

Fűtéskor a klímaberendezések nemcsak hatékonyan, hanem gyorsan és egyenletesen melegítik fel a szobát a klímaberendezések hőszivattyús rendszerének és inverteres technológiájának köszönhetően. Az emberek többsége úgy gondolja, hogy légkondicionálóval a fűtés drágább, mint egy elektromos berendezéssel. Egy 2 kW –os hőtermeléshez, az elektromos fűtőberendezés legalább 2 kW energiát igényel, ugyanakkor egy fordított ciklusú klímaberendezésnek csak kb 0,6 kW energiára van szüksége!


Ennek oka az, hogy a légkondicionáló hőszivattyúja sok hőt von ki a levegőből. Ez a hő melegíti a lehűtött folyékony hűtőközeget, és átalakítja azt gázzá, amit a kompresszor még melegebbé teszi. Ha télen fűteni szeretnénk a klímánkkal, akkor a vásárlásnál mindenképp ellenőrizzük a fűtési hatásfokot. Ennek a mértékegységét COP-ben, illetve SCP-ben adják meg, így minél nagyobb COP értékű a kiszemelt légkondicionáló, annál energiahatékonyabban tud fűteni a téli időszakban.


Nálunk megtalálja, amit keres!


Elavult és drága a fűtése! Válasszon hűtő-fűtő inverteres klímaberendezést, amellyel olcsón, energia hatékonyan, komfortosan fűthet, akár egész télen, -20°C-ig, melyhez DÉMÁSZ "H" tarifatámogatás is igényelhető!

Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán 06-30-206-8711
Felmérés, árajánlat 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.