Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

Az 1968-ban alapított Midea mára az egyik legnagyobb gyártóvá nőtte ki magát világszerte a háztartási cikkek és a klímaberendezések piacán. A Midea alapelve az, hogy folyamatosan törekszik értéket teremteni, oly módon, hogy reagál a piaci igényekre, költséghatékonyan szervezi a tevékenységeit és folyamatosan szem előtt tartja a vásárlói elégedettséget. Ez a vezérelv segít a Midea-nak, abban, hogy világszerte átfogó termékportfóliót tudjon vásárlói rendelkezésére bocsátani, oly módon, hogy a disztribúciót fejlett hulladékkezelési eljárással támogatja meg, így képes egyszerre megfelelni a gazdaságossági és a természetvédelmi alapelveknek.


A jövőbe tekintve, Midea folytatni kívánja, azt a kezdeményező és növekvő attitűdöt, amely az egyik legdinamikusabban fejlődő világvállalattá tette. Midea azonban nemcsak az üzleti kiválóságra törekszik, hanem felelősségteljes corporate citizen, azaz mint egy felelős állampolgár kíván a világpiacon jelen lenni.


Magyarországon a Planning Trading Kft. a Midea klímaberendezéseket pedig 2003-ban vezette be a piacra közvetlen kínai importból. A Midea Magyarországon már az első évben nagy sikert aratott és azóta is a legkeresettebb márkák között tartják számon. Először az oldalfali mono és multi split berendezések alkották a választékot, majd folyamatosan bővítettük a kereskedelmi légkondicionálókkal (kazettás, lég-csatornázható). A termékek kiváló minőségük és rendkívül jó ár/érték arányuk miatt mára a legkedveltebbek, és a legszélesebb választékkal rendelkező márkák egyike.


A jövőben a Midea klímaberendezések forgalmazásában még nagyobb szerepet szánunk az ipari rendszereknek, megtartva a jól megérdemelt vezető pozíciót a lakossági kategóriában is. Magyarország vezető klímatechnikai importőreként, 20 éves tapasztalattal, a kínai gyártó teljes támogatásával a hátterünkben a minőséget és a megbízhatóságot tartjuk a legfontosabbnak, melynek biztosítására folyamatosan fejlesztjük műszaki, logisztikai és kereskedelmi hátterünket.

A Midea termékcsalád monosplit klímaberendezései:
  1. Midea Blanc
  2. Midea Oasis Plus
  3. Midea All Easy Pro
  4. Midea BreezeleSS+
  5. Midea Xtrema Save Pro
  6. Midea Xtreme Save
  7. Midea Mission (kifutó modell)
MÍDEA KLÍMABERENDEZÉSEK:
Midea
Blanc

2,6 kW
2,6 kW
SEER: 6,2
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Midea
Blanc

3,5 kW
2,7 kW
SEER: 6,1
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Midea
Blanc

5,2 kW
4,2 kW
SEER: 6,6
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Midea
Blanc

7,0 kW
6,5 kW
SEER: 6,1
SCOP: 4,0


Bruttó ár:

Midea
Oasis Plus

2,6 kW
4,1 kW
SEER: 9,2
SCOP: 5,3


Bruttó ár:

Midea
Oasis Plus

3,5 kW
4,25 kW
SEER: 9,0
SCOP: 5,3


Bruttó ár:

Midea
All Easy Pro

2,6 kW
3,1 kW
SEER: 8,6
SCOP: 4,6
SCOP: 5,1

Bruttó ár:

Midea
All Easy Pro

3,5 kW
4,0 kW
SEER: 8,5
SCOP: 4,6
SCOP: 5,1

Bruttó ár:

Midea
All Easy Pro

5,3 kW
5,6 kW
SEER: 8,5
SCOP: 4,3
SCOP: 5,4

Bruttó ár:

Midea
All Easy Pro

7,0 kW
7,3 kW
SEER: 8,5
SCOP: 4,2
SCOP: 5,3

Bruttó ár:

Midea
Breezeless+

2,6 kW
2,9 kW
SEER: 8,5
SCOP: 4,6
SCOP: 5,6

Bruttó ár:

Midea
Breezeless+

3,5 kW
3,8 kW
SEER: 8,5
SCOP: 4,6
SCOP: 5,6

Bruttó ár:

Midea Xtreme
Save Pro

2,6 kW
3,2 kW
SEER: 8,8
SCOP: 4,6


Bruttó ár:

Midea Xtreme
Save Pro

3,5 kW
3,8 kW
SEER: 8,5
SCOP: 4,6


Bruttó ár:

Midea
Xtreme Save

2,8 kW
2,9 kW
SEER: 7,4
SCOP: 4,1
SCOP: 5,3

Bruttó ár:

Midea
Xtreme Save

3,6 kW
3,8 kW
SEER: 7,0
SCOP: 4,2
SCOP: 5,5

Bruttó ár:

Midea
Xtreme Save

5,3 kW
5,6 kW
SEER: 7,0
SCOP: 4,0
SCOP: 5,1

Bruttó ár:

Midea
Xtreme Save

7,0 kW
7,3 kW
SEER: 6,4
SCOP: 4,0
SCOP: 5,1

Bruttó ár:

Midea
mobilklíma

3,5 kW


Bruttó ár:

Midea
párátlanító

20 l/nap


Bruttó ár:

Midea
párátlanító

30 l/nap


Bruttó ár:

Midea
párátlanító

50 l/nap


Bruttó ár:

Midea
párátlanító

20 l/nap


Bruttó ár:

A MIDEA KLÍMABERENDEZÉSEK JELLEMZŐI:
Automatikus újraindítás áramkimaradás után. A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusanvisszaáll a legutolsó beállított értékre.
Turbó funkció: Nyomja meg a távirányítón a „Turbo” gombot, és élvezze a nagyobb légáramot, ami lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb érje el a beállított hőfokot.
Alvás, automata üzemmód. Ebben az üzemmódban minden funkciót automatika szabályoz. A légkondicionáló akár az üzemmód (fűtés/hűtés) átváltásával is igyekszik a szoba hőmérsékletét megtartani, csak hogy az +/-2 foknál ne változzon többet.
5 fokozatú kültéri ventilátor. A készülék a kültéri egység ventilátor sebességét a mindig a szükséges teljesítményhez igazítja.
1W készenléti üzemmód. A készenléti üzemmódban mindössze 1W-os fogyasztás rendkívül alacsony más készülékekhez képest.
Colden Fin hőcserélő. Beltéri egységen a speciális bevonat megakadályozza a különböző baktériumok és gombák megtelepedését, így nem keletkeznek kellemetlen szagok, az áramló levegő egészséges és friss marad.
Nagy sűrűsségű szűrő. megakadályozza, hogy a hőcserélőbe és a levegőzszűrőbe jutó gombák és baktériumok elszaporodjanak, ezáltal frissebb és tisztább lesz a levegő.
Vészhelyzeti üzemmód: A berendezés műszaki hiba esetén csökkentett teljesítménnyel is képes működni, amíg a szerviz el nem hárítja a készülék hibáját.
Öntisztítás. Az automatikus tisztítási funkció kiszárítja a nedves hőcserélő felületet, megakadályozva ezzel a penész megtelepedését.
Azonnali hűtés / fűtés. Az inverteres klímák a gyors indítási technológiának köszönhetően pillanatok alatt lehűtik vagy felfűtik a helyiséget.
Cold Catalyst szűrő- amely megöli a vírusokat, baktériumokat, ezért asztmások, allergiások,olyan emberek, akiknek légcső- vagy tüdőbetegségük van, kitűnő védelmet biztosítanak.
Mono & Multi kompatibilitás: Több beltéri egység csatlakoztatható egy kültéri egységhez.
Rozsdaálló kültéri burkolat: A kültéri egység burkolata korrózióálló bevonattal ellátott, mely ellenáll minden időjárási körülménynek.
Alacsony hűtőközeg érzékelés: A hűtőközeg szivárgása esetén jelez.
Gyári beépített karterfűtés: Elsődleges feladata- a kompresszorban lévő olaj fűtése, ezáltal könnyeben indul be hidegebb hőmérsékletben is.
Hűtés alacsony külső hőmérsékleten. A klíma készülék alacsony külső környezeti hőmérsékletig is képes a hűtésre.
Csepptálca fűtés. Kültéri csepptálcájában összegyűlő víz a nagy hidegben megfagyhat, mielőtt távozna, ez a felgyülemlő jég idővel még nagyobbá duzzadhat, akár a gépben is kárt okozhat.
Gyors üzembehelyezés. A változó sebességű kompresszor (inverter) révén gyorsan eléhető a kívánt hőmérséklet. Amint a kívánt hőmérsékletet elértük, a kompresszor forgási sebessége csökken, s ezzel akár 30% energia is megtartható anélkül, hogy a komfortszint csökkenne.
8 fokos temperáló fűtésnem. Az állandóan nem használt ingatlanokban tartja 8 fokon az épület hőmérsékletét.
24 órás időzítő. A berendezés ki és bekapcsolási ideje időzíthető az adott napon.
Lamella memória funkció. Újraindító memóriával vannak ellátva a klíma. Ilyen módon még áramszünet után vagy a légkondicionáló áramkörének megszakadása esetén sem kell a funkciókat ujrabeállítani.
Gyári beépített WI-FI funkció. A berendezés alkalmas vezetéknélküli kapcsolat létrehozásával távolról történő vezérlésre.
Opcionálisan választható beépített WI-FI funkció. A berendezés alkalmas vezetéknélküli kapcsolat létrehozásával távolról történő vezérlésre.
ECO mód. A szobahőmérséklet, a ventilátor fordulatszám és az üzemmód automatikus szabályozása az energiatakarékos üzemelés érdekében.
Vízszintes irányú automatikus légterelés. A légterelő lamellák vízszintesen szabályozhatók, hogy a légáram és a hideg vagy meleg levegő befújás a lehető legjobb legyenen.
Kétoldali cseppvízelvezetés: A klíma működése során, a készülék elpárologtatójára (hűtőjére) lecsapódó vízpára a cseppvíz. Az inverteres klímák esetében a páralecsapódás kisebb lehet, de teljesen megszüntetni itt sem lehet. Nem csak a beltéri egységben keletkezhet cseppvíz.
5 ventilátor fokozat. A készülék a kültéri egység ventilátor sebességét a mindig a szükséges teljesítményhez igazítja, ami további energia-megtakarítást jelent halkabb működés mellett.
12 ventilátor fokozat. Széles skálán állítható levegő befújás.
Szuper ionizátor: A klíma beltéri egység iongenerátorral van ellátva, mely feltölti a kiáramló levegőt negatív ionokkal (anionokkal).
Automatikus hiba diagnosztikai funkció: Amennyiben hiba fordul elő, a készülék diagnosztizálja a problémát, és számjegykódokkal jelzi ki azt.
Két irányú légáram: A klímánk télen a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, nyáron a hideg levegőt a mennyezet felé tereli.
Négyirányú légáram: Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.
Páratartalom ellenőrzés: A klíma automatikusan, időközönként ki-be kapcsolva csökkenti a levegő páratartalmát úgy, hogy közben a helyiség hőmérséklete jelentősen nem változik. A legtöbb ember a 40% és a 60% közötti páratartalmat érzi kellemesnek. Ha sokáig nedves az időjárás, a levegő páratartalma kellemetlenül megnövekszik, akár 80% fölé. Ebben az esetben a párátlanítás funkcióval a páratartalom 60% alá csökkenthető a hőmérséklet csökkentése nélkül.
Egyoldali cseppvíz elvezetés: A klíma működése során, a készülék elpárologtatójára (hűtőjére) lecsapódó vízpára cseppvíz. A klimatizált helyiség (szoba) levegőjéből származik. A hűtőtest felületi hőmérséklete hűtéskor alacsony, és mivel a klimatizált helyiség (szoba) magas páratartalmú levegője ezen az alacsony hőmérsékletű hűtőtesten áramlik keresztül, a páralecsapódás evidens. Az inverteres klímák esetében a páralecsapódás kisebb lehet, amikor a teljesítmény visszaszabályozott állapotában üzemel a klíma, de teljesen megszüntetni itt sem lehet. Nem csak a beltéri egységben keletkezhet cseppvíz, ugyanis fűtés üzemben működő készüléknél, a páralecsapódás a kültéri egységben keletkezik. A cseppvíz-elvezető csőnek megfelelő lejtéssel kell rendelkeznie ahhoz, hogy a beltériből gond nélkül eltávozhasson a lecsapódott pára. Ha ezt a lejtést nem tudjuk biztosítani, cseppvíz szivattyú közbeiktatására van szükség.
Pi-alakú szerelőlap: Szerelőbarát szerelőlap kialakítása a gyorsabb és szakszerűbb beüzemelés érdekében.
Kültéri önportalanító funkció: A kültéri egység a ventilátor forgás irányát megfordítja, így a hőcserélőre lerakodó por nagyrészét automatikusan lefújja.
Gear shift: A Midea légkondicionálók három különböző teljesítményfokozatot különböztetnek meg: 50%, 75%, és 100%. Az energiatakarékosság jegyében a készülék mindig az elegendő optimum fokozatban működik
Intelligens szem: A készülék érzékeli az emberi tevékenységet a helyiségben, a légáramot az emberi jelenlét ellentétes irányába irányítva. Hűtés üzemmódban 30 perc távollét után visszaszabályoz a készülék, automatikusan lecsökkenti a frekvenciát és a teljesítményt, hogy energiát takarítson meg.
Hűtőközeg szivárgás érzékelés: A maximális biztonság érdekében a MIDEA OASIS PLUS beltéri egysége gázszivárgás érzékelővel lett felszerelve, amely a hűtőközeg esetleges szivárgásakor azonnal figyelmeztető jelzést ad.
Follow Me funkció: A távirányító megfelelõ gombjának megnyomása után a szobahõmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hõérzékelõ fogja végezni. A távirányító kijelzi az általa mért hõmérsékletet és időszakonként továbbítja azt a beltéri egységnek. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelõ, jellemzõ pontján helyezzük el, akkor a beltéri egység tökéletesebben tud igazodni a felhasználó igényeihez és pontosabban tudja tartani a kívánt hõmérsékletértéket.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán 06-30-206-8711
Felmérés, árajánlat 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.