Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

A Midea klímák egy megbízhatóan erős műszaki szintet jelentenek a klímák piacán, nagyon jó ár/érték aránnyal ötvözve, jó garanciákkal és megbízható háttértámogatással (ami nagyon fontos az ügyfélnek és a felszerelő cégnek is).


Az új Midea BreezeleSS+ széria pedig kifejezetten a felső kategóriás minőséget célozza meg, nagyon jó hatékonysági paraméterekkel, wifi opcióval és A+++ energiahatékonysággal. A multi klímák esetében (egy kültéri és több beltéri egység) a legjobb választások közé tartozik, szélesen kombinálható kültéri és beltéri egységekkel.

A Midea BreezeleSS+ gyártású klímák ideális ár/érték arányt képviselnek - egyes kategóriákban a leginkább ajánlható berendezések közé tartoznak a megbízhatóságuk miatt.

A Midea BreezeleSS+ klímáknak, robosztus és időtálló a kialakításuk, alkatrész ellátás forgalmazótól biztosított. Meggyőző a gyár által vállalt, a klíma piacon kiemelkedő 5 éves gyári garancia.

Midea BreezeleSS+ klímákat vállalkozásunkon keresztül vásárolhat. Tevékenységi körünkbe tartozik a lakossági és ipari klímaberendezések forgalmazása, telepítése, karbantartása és javítása. Vállalkozásunk rendelkezik a klímavédelmi hatóságnál engedéllyel.

A forgalmazott modelleknél változtatás jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energia-felhasználására vonatkozik.

2,6 kW Midea BreezeleSS+ DC inverteres split klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: MSFAAU-09HRFN8
Hűtő teljesítmény: 2,6 kW
Fűtő teljesítmény: 2,9 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* GYÁRI WI-FI VEZÉRLÉS
* CSEPPTÁLCA FŰTÉS
* KARTERFŰTÉS
* NÉGYIRÁNYÚ LÉGTERELÉS
* NAGY SŰRŰSSÉGŰ SZŰRŐ
* ÖNTISZTÍTÁS
* ALACSONY HŰTŐKÖZEG ÉRZ.
* ÖT FOKOZATÚ KÜLT. VENTILLÁTOR
* 12 FOK. BELTÉRI VENT.
* ALVÁS AUTOMATA ÜZEMMÓD
* ROZSDAÁLLÓ KÜLTÉRI BURKOLAT
* EGYOLDALI CSEPPVÍZ ELV.
* AUTUMATIKUS ÚJRAINDULÁS
* IDŐZÍTŐ FUNKCIÓ
* LAMELLA MEMÓRIA FUNK.
* ECO ÜZEMMÓD
* 8 C°-OS TEMPERÁLÓ FŰTÉS
* COLDEN FIN HŐCSERÉLŐ
* TURBO ÜZEMMÓD
* LÁGY LÉGÁRAM
* AZONNALI HŰTÉS/FŰTÉS FUNKCIÓ
* VÍZSZINTES AUT. LÉGTERELÉS
* VÉSZHELYZETI ÜZEMMÓD
* MONO-MULTI KOMPATIBILITÁS
* AUT. HIBA DIAGNOSZTIZÁLÁS
* HŰTÉS ALACSONY KÜLSŐ HŐM.
* PÁRATARTALOM ELLENŐRZÉS
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 8,5 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor átlagos éghajlaton: SCOP: 4,6 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor meleg éghajlaton: SCOP: 5,6 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Műszaki adatok: Midea BreezeleSS+ klímák adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK 2,6 kW MIDEA BREEZELESS+
INVERTERES SPLIT KLÍMA
Modellszám MSFAAU-09HRFN8
Beltéri egység MSFAAU-09HRFN8
Kültéri egység MOB01-09HFN8A
Tápfeszültség V/Hz/Fázis 220-240/50/1
Névleges teljesítmény Hűtés Btu/h 9 000
Hűtés* kW 2,6
Fűtés Btu/h 10 000
Fűtés** kW 2,9
Max. áramfelvétel A 10,5
Teljesítmény SEER W/W 8,5
Energiaosztály*** hűtés A+++
SCOP (átl. éghajlat) W/W 4,6
SCOP (meleg éghajlat) W/W 5,6
Energiaosztály*** fűtés A++/A+++
Légszállítás (m3/h) Beltéri egység 610/500/380
Hangnyomásszint (dB/A) Belt. e. (M/K/A/Cs) 38/35/20,5/19
Hangteljesítmény (dB/A) Beltéri e. (mag) 55,0
Kültéri egység 59,0
Méretek, tömeg Nettó méretek (mm) Belt. e. (sz/ma/mé) 940x325x193
Kült. e. (sz/ma/mé) 800x554x333
Nettó tömeg (kg) Belt/kült. e. 10,7/29,3
Csomagolási méret (mm) Belt. e. (sz/ma/mé) 1055x290x385
Kült. e. (sz/ma/mé) 920x615x390
Bruttó tömeg (kg) Belt/kült. e. 13,8/32,1
Csőméretek Folyadék/gáz 6,35/9,52
Csőhossz (m) Max. csőhossz 25
Max. bel-kült. szintkül. 10
Lábtávolság mm 514
Hűtőközeg mennyiség kg 0,69
Hűtőközeg R32
Betáp helye kültéri egység
Működési tartomány Hűtés üzemmódban °C -15 ... +50
Fűtés üzemmódban °C -25 ... +30
A Midea részt vesz az Eurovent tanúsító programban, Eurovent légkondicionálók kategóriában.
Érvényes tanúsítványaikat itt tekintheti meg: www.eurovent-certification.com
* Hűtés: Beltéri hőmérséklet 27°C DB/ 19°C WB / Kültéri hõmérséklet 35°C DB/ 24°C WB
** A teljesítményértékek az alábbi feltételeken alapulnak Fűtés: Beltéri hőm. 20°C DB/ 15°C WB / Kültéri hőm. +7°C DB
*** Energiaosztály: A+++ - D-ig terjedõ besorolás
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energia-felhasználására vonatkozik.
A MIDEA BREEZELESS+ KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
Beépített gyári WI-FI funkció: A berendezés alkalmas vezeték nélküli kapcsolat létrehozásával távolról történő vezérlésre.
Csepptálca fűtés: A téliesített klíma csepptálcája és a kompresszora egy elektromos fűtőszállal van ellátva. A csepptálca fűtés megakadályozza, hogy a leolvasztás után a kültéri egységbe belefagyjon a kondenzvíz és idővel egy nagy jégtömbbé váljon a gép.
Gyári beépített karterfűtés:Elsődleges feladata a kompresszorban lévő olaj fűtése, ezáltal könnyeben indul be hidegebb hőmérsékletben is.
4 irányú légterelés: Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.
Nagy sűrűségű szűrő: megakadályozza, hogy a hőcserélőbe és a levegőszűrőbe jutó gombák és baktériumok elszaporodjanak, ezáltal frissebb és tisztább lesz a levegő.
Öntisztítás: Az automatikus tisztítási funkció kiszárítja a nedves hőcserélő felületet, megakadályozva ezzel a penész megtelepedését.
Alacsony hűtőközeg érzékelés: A hűtőközeg szivárgása esetén jelez.
5 fokozatú kültéri ventilátor: A készülék a kültéri egység ventilátor sebességét a mindig a szükséges teljesítményhez igazítja, ami további energia-megtakarítást jelent halkabb működés mellett.
12 fokozatú beltéri ventilátor: Az igényeknek megfelelően széles skálán állítható levegő befújás.
Alvás, automata üzemmód: Sleep módban a készülék folyamatosan a szükséges minimumra szabályozza teljesítményét, ezzel biztosítva az éjszakai komfortérzetet és az optimális fogyasztást. Ebben az üzemmódban minden funkciót automatika szabályoz. A légkondicionáló akár az üzemmód (fűtés/hűtés) átváltásával is igyekszik a szoba hőmérsékletét megtartani, csak hogy az +/-2 foknál ne változzon többet.
Rozsdaálló kültéri burkolat: A kültéri egység burkolata korrózióálló bevonattal ellátott, mely ellenáll minden időjárási körülménynek.
Egyoldali cseppvíz elvezetés: A klíma működése során, a készülék elpárologtatójára (hűtőjére) lecsapódó vízpára cseppvíz. A klimatizált helyiség (szoba) levegőjéből származik. A hűtőtest felületi hőmérséklete hűtéskor alacsony, és mivel a klimatizált helyiség (szoba) magas páratartalmú levegője ezen az alacsony hőmérsékletű hűtőtesten áramlik keresztül, a páralecsapódás evidens. Az inverteres klímák esetében a páralecsapódás kisebb lehet, amikor a teljesítmény visszaszabályozott állapotában üzemel a klíma, de teljesen megszüntetni itt sem lehet. Nem csak a beltéri egységben keletkezhet cseppvíz, ugyanis fűtés üzemben működő készüléknél, a páralecsapódás a kültéri egységben keletkezik. A cseppvíz-elvezető csőnek megfelelő lejtéssel kell rendelkeznie ahhoz, hogy a beltériből gond nélkül eltávozhasson a lecsapódott pára. Ha ezt a lejtést nem tudjuk biztosítani, cseppvíz szivattyú közbeiktatására van szükség.
Automatikus újraindítás: A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.
Időzítő funkció: A berendezés ki és bekapcsolási ideje időzíthető az adott napon.
Lamella memória funkció: Újraindító memóriával vannak ellátva a klíma. Ilyen módon még áramszünet után vagy a légkondicionáló áramkörének megszakadása esetén sem kell a funkciókat újra beállítani.
ECO (Economy-gazdaságos) üzemmód: A gazdaságos üzemmód akár 25%-os megtakarítást is eredményezhet a normál üzemmódhoz képest. Ezt akkor célszerű használni, amikor a szoba már a kívánt hőmérsékletre lett fűtve/hűtve, vagy a szobában tartózkodó kisgyerek vagy idős ember érdekében tartózkodnunk kell a hirtelen hőmérsékletváltoztatástól.
8 fokos temperáló fűtés: Az ideiglenesen használt ingatlanokban tartja 8 fokon az épület hőmérsékletét.
Colden Fin hőcserélő: Beltéri egységen a speciális bevonat megakadályozza a különböző baktériumok és gombák megtelepedését, így nem keletkeznek kellemetlen szagok, az áramló levegő egészséges és friss marad.
TURBO üzemmód: A maximális teljesítmény, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön által beállított hőmérsékletet.
Lágy légáram: A huzat nélküli hűtés és lágy légáram garantálja a teljes komfortérzetet.
Azonnali hűtés/fűtés funkció: Az Midea Mission inverteres légkondicionálók olyan nagyfrekvenciás indítási technológiával rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a helyiség rendkívül rövid idő alatti lehűtését vagy felfűtését.
Vízszintes irányú automatikus légterelés: A légterelő lamellák vízszintesen szabályozhatók, hogy a légáram és a hideg vagy meleg levegő befújás a lehető legjobb legyen.
Vészhelyzeti üzemmód: A berendezés műszaki hiba esetén csökkentett teljesítménnyel is képes működni, amíg a szerviz el nem hárítja a készülék hibáját.
Mono-Multi kompatibilitás: Több beltéri egység csatlakoztatható egy kültéri egységhez.
Automatikus hiba diagnosztikai funkció: Amennyiben hiba fordul elő, a készülék diagnosztizálja a problémát, és számjegykódokkal jelzi ki azt.
Hűtés alacsony külső hőmérsékleten: A klíma készülék alacsony külső környezeti hőmérsékletig is képes a hűtésre.
Páratartalom ellenőrzés: A klíma automatikusan, időközönként ki-be kapcsolva csökkenti a levegő páratartalmát úgy, hogy közben a helyiség hőmérséklete jelentősen nem változik. A legtöbb ember a 40% és a 60% közötti páratartalmat érzi kellemesnek. Ha sokáig nedves az időjárás, a levegő páratartalma kellemetlenül megnövekszik, akár 80% fölé. Ebben az esetben a párátlanítás funkcióval a páratartalom 60% alá csökkenthető a hőmérséklet csökkentése nélkül.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán 06-30-206-8711
Felmérés, árajánlat 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.