Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: +36-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: +36-70-422-4690; 06-68-472-467
E-mail: feherklimavillkft@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!
További elérhetőségek: +36-70-617-1815 és feherklima.ertekesites@gmail.com

A Midea klímák egy megbízhatóan erős műszaki szintet jelentenek a klímák piacán, nagyon jó ár/érték aránnyal ötvözve, jó garanciákkal és megbízható háttértámogatással (ami nagyon fontos az ügyfélnek és a felszerelő cégnek is).


Az új Midea All Easy Pro nagyon jó hatékonysági paraméterekkel, wifi opcióval és A+++ energiahatékonysággal. Műszaki tartalma lehetővé teszi szerverhűtésre is. Ultra magas hűtési hatékonyság. Hatékony fűtés -25°C-ban is. Magas komfortérzet az „intelligens szemnek” köszönhetően.

A Midea All Easy Pro klímák ideális ár/érték arányt képviselnek - egyes kategóriákban a leginkább ajánlható berendezések közé tartoznak a megbízhatóságuk miatt.

AMidea All Easy Pro klímáknak, robosztus és időtálló a kialakításuk, alkatrész ellátás forgalmazótól biztosított. Meggyőző a gyár által vállalt, a klíma piacon kiemelkedő 5 éves gyári garancia.

Midea All Easy Pro klímákat vállalkozásunkon keresztül vásárolhat. Tevékenységi körünkbe tartozik a lakossági és ipari klímaberendezések forgalmazása, telepítése, karbantartása és javítása. Vállalkozásunk rendelkezik a klímavédelmi hatóságnál engedéllyel.

3,5 kW Midea All Easy Pro inverteres split klíma

BRUTTÓ ÁR:

MODELLSZÁM: MEX-12-SP


Hűtő teljesítmény: 3,5 kW
Fűtő teljesítmény: 4,0 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* GYÁRI WI-FI VEZÉRLÉS
* CSEPPTÁLCA FŰTÉS
* KARTERFŰTÉS
* NÉGYIRÁNYÚ LÉGTERELÉS
* NAGY SŰRŰSSÉGŰ SZŰRŐ
* I CLEAN
* HŰTŐKÖZEG HIÁNY ÉRZÉKELÉS
* PÁRATARTALOM SZABÁLYOZÁS
* FOKOZATMENTES BELTÉRI VENT.
* ALVÁS AUTOMATA ÜZEMMÓD
* IONIZÁTOR
* KÉTOLDALI CSEPPVÍZ ELV.
* AUTOMATIKUS ÚJRAINDULÁS
* IDŐZÍTŐ FUNKCIÓ
* LAMELLA MEMÓRIA FUNKCIÓ
* INTELLIGENS SZEM FUNKCIÓ
* KÜLTÉRI ÖNPORTALANÍTÓ FUNKCIÓ
* COLDEN FIN HŐCSERÉLŐ
* TURBO ÜZEMMÓD
* GEAR SHIFT
* AUTOMATIKUS HIBADIAGNOSZTIKA
* ECO ÜZEMMÓD
* 8 C°-OS TEMPERÁLÓ FŰTÉS
* FOLLOW ME FUNKCIÓ
* GYORS ÜZEMBEHELYEZÉS
* BREEZE AWAY FUNKCIÓ
* 1 W KÉSZENLÉTI ÜZEMMÓD
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 8,5 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor átlagos éghajlaton: SCOP: 4,6 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Műszaki adatok: Midea All Easy Pro klímák adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK 3,5 kW MIDEA ALL EASY PRO
INVERTERES SPLIT KLÍMA
Modellszám MEX-12-SP
Beltéri egység MSEPBU-12HRFN8
Kültéri egység MOX330-12HFN8
Tápfeszültség V/Hz/Fázis 220-240/50/1
Névleges teljesítmény Hűtés Btu/h 12 000
Hűtés* kW 3,5
Fűtés Btu/h 13 500
Fűtés** kW 4,0
Max. áramfelvétel A 10,5
Teljesítmény SEER W/W 8,5
Energiaosztály*** hűtés A+++
SCOP (átl. éghajlat) W/W 4,6
Energiaosztály*** fűtés A++
Légszállítás (m3/h) Beltéri egység 560/380/290
Hangnyomásszint (dB/A) Belt. e. (M/K/A/Cs) 40/33/22/21
Hangteljesítmény (dB/A) Beltéri e. (mag) 59,0
Kültéri egység 65,0
Méretek, tömeg Nettó méretek (mm) Belt. e. (sz/ma/mé) 795x295x225
Kült. e. (sz/ma/mé) 805x554x330
Nettó tömeg (kg) Belt/kült. e. 10,2/28,4
Csomagolási méret (mm) Belt. e. (sz/ma/mé) 870x305x370
Kült. e. (sz/ma/mé) 915x615x370
Bruttó tömeg (kg) Belt/kült. e. 13,0/31,0
Csőméretek Folyadék/gáz 6,35/9,52
Csőhossz (m) Max. csőhossz 25
Max. bel-kült. szintkül. 10
Hűtőközeg mennyiség kg 0,69
Hűtőközeg R32
Ajánlott helyiségméret m2 16-23
Lábtávolság mm 511
Betáp helye kültéri egység
Működési tartomány Hűtés üzemmódban °C -15 ... +50
Fűtés üzemmódban °C -20 ... +25
A Midea részt vesz az Eurovent tanúsító programban, Eurovent légkondicionálók kategóriában.
Érvényes tanúsítványaikat itt tekintheti meg: www.eurovent-certification.com
* Hűtés: Beltéri hőmérséklet 27°C DB/ 19°C WB / Kültéri hõmérséklet 35°C DB/ 24°C WB
** A teljesítményértékek az alábbi feltételeken alapulnak Fűtés: Beltéri hőm. 20°C DB/ 15°C WB / Kültéri hőm. +7°C DB
*** Energiaosztály: A+++ - D-ig terjedõ besorolás
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energia-felhasználására vonatkozik.
A MIDEA ALL EASY PRO KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
Beépített gyári WI-FI funkció: A berendezés alkalmas vezeték nélküli kapcsolat létrehozásával távolról történő vezérlésre.
Csepptálca fűtés: A téliesített klíma csepptálcája és a kompresszora egy elektromos fűtőszállal van ellátva. A csepptálca fűtés megakadályozza, hogy a leolvasztás után a kültéri egységbe belefagyjon a kondenzvíz és idővel egy nagy jégtömbbé váljon a gép.
Gyári beépített karterfűtés:Elsődleges feladata a kompresszorban lévő olaj fűtése, ezáltal könnyeben indul be hidegebb hőmérsékletben is.
4 irányú légterelés: Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.
Nagy sűrűségű szűrő: megakadályozza, hogy a hőcserélőbe és a levegőszűrőbe jutó gombák és baktériumok elszaporodjanak, ezáltal frissebb és tisztább lesz a levegő.
IClean: A hőcserélőt lehűti -30 C°-ra, lefagyasztja. A végén felfűti 56 C°-ra és ezzel sterilizálja.
Hűtőközeg hiány érzékelés: Hűtőközegtöltet szivárgása esetén azonnali hibadiagnózis, (EC hibakód megjelenítése).
Páratartalom ellenőrzés: A klíma automatikusan, időközönként ki-be kapcsolva csökkenti a levegő páratartalmát úgy, hogy közben a helyiség hőmérséklete jelentősen nem változik. A legtöbb ember a 40% és a 60% közötti páratartalmat érzi kellemesnek. Ha sokáig nedves az időjárás, a levegő páratartalma kellemetlenül megnövekszik, akár 80% fölé. Ebben az esetben a párátlanítás funkcióval a páratartalom 60% alá csökkenthető a hőmérséklet csökkentése nélkül.
Fokozatmentes beltéri ventillátor: Széles skálán állítható levegő befújás a silent-től a turbó fokozatig.
Alvás, automata üzemmód: Sleep módban a készülék folyamatosan a szükséges minimumra szabályozza teljesítményét, ezzel biztosítva az éjszakai komfortérzetet és az optimális fogyasztást. Ebben az üzemmódban minden funkciót automatika szabályoz. A légkondicionáló akár az üzemmód (fűtés/hűtés) átváltásával is igyekszik a szoba hőmérsékletét megtartani, csak hogy az +/-2 foknál ne változzon többet.
Ionizátor: A levegő apró, szennyező részecskéi semlegesítésének érdekében ionokat állít elő.
Kétirányú csőcsatlakozás: A klíma működése során, a készülék elpárologtatójára (hűtőjére) lecsapódó vízpára cseppvíz. A klimatizált helyiség (szoba) levegőjéből származik. A hűtőtest felületi hőmérséklete hűtéskor alacsony, és mivel a klimatizált helyiség (szoba) magas páratartalmú levegője ezen az alacsony hőmérsékletű hűtőtesten áramlik keresztül, a páralecsapódás evidens. Az inverteres klímák esetében a páralecsapódás kisebb lehet, amikor a teljesítmény visszaszabályozott állapotában üzemel a klíma, de teljesen megszüntetni itt sem lehet. Nem csak a beltéri egységben keletkezhet cseppvíz, ugyanis fűtés üzemben működő készüléknél, a páralecsapódás a kültéri egységben keletkezik. A cseppvíz-elvezető csőnek megfelelő lejtéssel kell rendelkeznie ahhoz, hogy a beltériből gond nélkül eltávozhasson a lecsapódott pára. Ha ezt a lejtést nem tudjuk biztosítani, cseppvíz szivattyú közbeiktatására van szükség.
Automatikus újraindítás: A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.
Időzítő funkció: A berendezés ki és bekapcsolási ideje időzíthető az adott napon.
Lamella memória funkció: Újraindító memóriával vannak ellátva a klíma. Ilyen módon még áramszünet után vagy a légkondicionáló áramkörének megszakadása esetén sem kell a funkciókat újra beállítani.
Intelligens szem: A készülék érzékeli az emberi tevékenységet a helyiségben, a légáramot az emberi jelenlét ellentétes irányába irányítva. Hűtés üzemmódban 30 perc távollét után visszaszabályoz a készülék, automatikusan lecsökkenti a frekvenciát és a teljesítményt, hogy energiát takarítson meg.
Kültéri önportalanító funkció: A kültéri egység a ventilátor forgás irányát megfordítja, így a hőcserélőre lerakodó por nagyrészét automatikusan lefújja.
Colden Fin hőcserélő: Beltéri egységen a speciális bevonat megakadályozza a különböző baktériumok és gombák megtelepedését, így nem keletkeznek kellemetlen szagok, az áramló levegő egészséges és friss marad.
TURBO üzemmód: A maximális teljesítmény, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön által beállított hőmérsékletet.
Gear shift: A Midea légkondicionálók három különböző teljesítményfokozatot különböztetnek meg: 50%, 75%, és 100%. Az energiatakarékosság jegyében a készülék mindig az elegendő optimum fokozatban működik.
Automatikus hiba diagnosztikai funkció: Amennyiben hiba fordul elő, a készülék diagnosztizálja a problémát, és számjegykódokkal jelzi ki azt.
ECO (Economy-gazdaságos) üzemmód: A gazdaságos üzemmód akár 25%-os megtakarítást is eredményezhet a normál üzemmódhoz képest. Ezt akkor célszerű használni, amikor a szoba már a kívánt hőmérsékletre lett fűtve/hűtve, vagy a szobában tartózkodó kisgyerek vagy idős ember érdekében tartózkodnunk kell a hirtelen hőmérsékletváltoztatástól.
8 fokos temperáló fűtés: Az ideiglenesen használt ingatlanokban tartja 8 fokon az épület hőmérsékletét.
Follow Me funkció: A távirányító megfelelõ gombjának megnyomása után a szobahõmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hõérzékelõ fogja végezni. A távirányító kijelzi az általa mért hõmérsékletet és időszakonként továbbítja azt a beltéri egységnek. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelõ, jellemzõ pontján helyezzük el, akkor a beltéri egység tökéletesebben tud igazodni a felhasználó igényeihez és pontosabban tudja tartani a kívánt hõmérsékletértéket.
Gyors üzembehelyezés: A változó sebességű kompresszor (inverter) révén gyorsan eléhető a kívánt hőmérséklet. Amint a kívánt hőmérsékletet elértük, a kompresszor forgási sebessége csökken, s ezzel akár 30% energia is megtartható anélkül, hogy a komfortszint csökkenne.
BREEZE AWAY: A beltéri egység vízszintes terelőlapátja a legmagasabb helyzetbe áll, miközben a terelők függőleges alternáló mozgásba kezdenek, így a hűs levegőt nem fújja rá a felhasználókra.
1W készenléti üzemmód. A készenléti üzemmódban mindössze 1W-os fogyasztás rendkívül alacsony más készülékekhez képest.

Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán +36-30-206-8711
Felmérés, árajánlat +36-70-422-4690; 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.