Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: +36-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: +36-70-422-4690; 06-68-472-467
E-mail: feherklimavillkft@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!
További elérhetőségek: +36-70-617-1815 és feherklima.ertekesites@gmail.com

A Midea klímák egy megbízhatóan erős műszaki szintet jelentenek a klímák piacán, nagyon jó ár/érték aránnyal ötvözve, jó garanciákkal és megbízható háttértámogatással (ami nagyon fontos az ügyfélnek és a felszerelő cégnek is).


Az új Midea Xtreme Save Pro nagyon jó hatékonysági paraméterekkel, wifi opcióval és A+++ energiahatékonysággal. Műszaki tartalma lehetővé teszi szerverhűtésre is. Ultra magas hűtési hatékonyság. Hatékony fűtés -20°C-ban is. Magas komfortérzet az „intelligens szemnek” köszönhetően.

A Midea Xtreme Save Pro klímák ideális ár/érték arányt képviselnek - egyes kategóriákban a leginkább ajánlható berendezések közé tartoznak a megbízhatóságuk miatt.

AMidea Xtreme Save Pro klímáknak, robosztus és időtálló a kialakításuk, alkatrész ellátás forgalmazótól biztosított. Meggyőző a gyár által vállalt, a klíma piacon kiemelkedő 5 éves gyári garancia.

Midea Xtreme Save Pro klímákat vállalkozásunkon keresztül vásárolhat. Tevékenységi körünkbe tartozik a lakossági és ipari klímaberendezések forgalmazása, telepítése, karbantartása és javítása. Vállalkozásunk rendelkezik a klímavédelmi hatóságnál engedéllyel.

3,5 kW Midea Xtreme Save Pro DC inverteres split klíma

** AKCIÓS BRUTTÓ ÁR:

MODELLSZÁM: MGP2X-12-SP


Hűtő teljesítmény: 3,5 kW
Fűtő teljesítmény: 3,8 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* GEARSHIFT
* KÉTIRÁNYÚ CSŐCSATLAKOZÁS.
* NAGY SŰRŰSSÉGŰ SZŰRŐ
* KÜLTÉRI ÖNPORTALANÍTÓ FUNKCIÓ
* FOLLOW ME FUNKCIÓ
* SCHEDULE
* NÉGYIRÁNYÚ LÉGTERELÉS
* ECO ÜZEMMÓD
* MONO-MULTI KOMPATIBILITÁS
* UV FÉNY FERTŐTLENÍTŐ
* HŰTŐKÖZEG HIÁNY ÉRZÉKELÉS
* SLEEP FUNKCIÓ
* LAMELLA MEMÓRIA FUNK.
* FOKOZATMENTES BELTÉRI VENT.
* TURBO ÜZEMMÓD
* 1 W KÉSZENLÉTI ÜZEM
* I-CLEAN
* CSEPPTÁLCA FŰTÉS
* WI-FI VEZÉRLÉS
* AUTO RESTART
* BREEZE AWAY
* TEMPERÁLÁS FUNKCIÓ
* INF. LEKÉRÉS TÁVIRÁNYÍTÓVAL
* COLD KATALYST SZŰRŐ
* KARTERFŰTÉS
* SILENT MÓD
* SZERVÍZ MÓD
* AUTOMATIKUS HIBADIAGNOSZTIKA
* IDŐZÍTŐ
** Az akciós bruttó ár tartalmazza a szerelés díját, amely csak a beltéri és a kültéri egység közötti 3 méteres csőhosszra, 3 méter villamos betáp kiépítésére, gravitációs kondenzvíz elvezetésére és az oldalfali tartókonzolokra vonatkozik!
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 8,5 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,6 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Műszaki adatok: Midea Xtreme Save Pro adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK 3,5 kW MIDEA XTREME SAVE PRO
DC INVERTERES SPLIT KLÍMA
Modellszám MGP2X-12-SP
Beltéri egység MSAGBU-12HRFN8
Kültéri egység MOX230-12HFN8
Tápfeszültség V/Hz/Fázis 220-240/50/1
Névleges teljesítmény Hűtés Btu/h 12 000
Hűtés* kW 3,5
Fűtés Btu/h 13 000
Fűtés** kW 3,8
Max. áramfelvétel A 11,0
Teljesítmény SEER W/W 8,5
Energiaosztály*** hűtés A+++
SCOP (átl. éghajlat) W/W 4,6
Energiaosztály*** fűtés A++
Légszállítás (m3/h) Beltéri egység 630
Hangnyomás (dB/A) Belt. e. (M/K/A/Cs) 39/33/22/21
Hangteljesítmény (dB/A) Beltéri e. (mag) 55,0
Kültéri egység 61,0
Méretek, tömeg Nettó méretek (mm) Belt. e. (sz/ma/mé) 835x295x208
Kült. e. (sz/ma/mé) 765x555x303
Nettó tömeg (kg) Belt/kült. e. 8,7/26,7
Csomagolás (mm) Belt. e. (sz/ma/mé) 905x335x290
Kült. e. (sz/ma/mé) 887x610x337
Bruttó tömeg (kg) Belt/kült. e. 11,5/29,1
Csőméretek Folyadék/gáz 6,35/9,52
Csőhossz (m) Max. csőhossz 25
Max. bel-kült. szintkül. 10
Hűtőközeg mennyiség kg 0,62
Hűtőközeg R32
Ajánlott helyiségméret m2 16-23
Lábtávolság mm 452
Betáp helye kültéri egység
Működési tartomány Hűtés üzemmódban °C -15 ... +50
Fűtés üzemmódban °C -20 ... +25
A Midea részt vesz az Eurovent tanúsító programban, Eurovent légkondicionálók kategóriában.
Érvényes tanúsítványaikat itt tekintheti meg: www.eurovent-certification.com
* Hűtés: Beltéri hőmérséklet 27°C DB/ 19°C WB / Kültéri hõmérséklet 35°C DB/ 24°C WB
** A teljesítményértékek az alábbi feltételeken alapulnak Fűtés: Beltéri hőm. 20°C DB/ 15°C WB / Kültéri hőm. +7°C DB
*** Energiaosztály: A+++ - D-ig terjedõ besorolás
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energia-felhasználására vonatkozik.
A MIDEA XTREME SAVE PRO KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
GEARSHIFT TELJESÍTMÉNYSZABÁLYOZÁS: A készülék elektromos teljesítményfelvétele hűtés üzemben 100, 75 vagy 50%-ban maximalizálható. Az energiatakarékosság jegyében a készülék mindig a legoptimálisabb fokozatban működik.
Kétirányú csőcsatlakozás: A klíma működése során, a készülék elpárologtatójára (hűtőjére) lecsapódó vízpára cseppvíz. A klimatizált helyiség (szoba) levegőjéből származik. A hűtőtest felületi hőmérséklete hűtéskor alacsony, és mivel a klimatizált helyiség (szoba) magas páratartalmú levegője ezen az alacsony hőmérsékletű hűtőtesten áramlik keresztül, a páralecsapódás evidens. Az inverteres klímák esetében a páralecsapódás kisebb lehet, amikor a teljesítmény visszaszabályozott állapotában üzemel a klíma, de teljesen megszüntetni itt sem lehet. Nem csak a beltéri egységben keletkezhet cseppvíz, ugyanis fűtés üzemben működő készüléknél, a páralecsapódás a kültéri egységben keletkezik. A cseppvíz-elvezető csőnek megfelelő lejtéssel kell rendelkeznie ahhoz, hogy a beltériből gond nélkül eltávozhasson a lecsapódott pára. Ha ezt a lejtést nem tudjuk biztosítani, cseppvíz szivattyú közbeiktatására van szükség.
Nagy sűrűségű szűrő: megakadályozza, hogy a hőcserélőbe és a levegőszűrőbe jutó gombák és baktériumok elszaporodjanak, ezáltal frissebb és tisztább lesz a levegő.
Kültéri önportalanító funkció: A kültéri egység a ventilátor forgás irányát megfordítja, így a hőcserélőre lerakodó por nagyrészét automatikusan lefújja a kondenzátorra rakódott port.
Follow Me funkció: A távirányító megfelelõ gombjának megnyomása után a szobahõmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hõérzékelõ fogja végezni. A távirányító kijelzi az általa mért hõmérsékletet és időszakonként továbbítja azt a beltéri egységnek. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelõ, jellemzõ pontján helyezzük el, akkor a beltéri egység tökéletesebben tud igazodni a felhasználó igényeihez és pontosabban tudja tartani a kívánt hõmérsékletértéket.
SCHEDULE (HETI PROGRAMOZÁS): A felhasználó a SmartHome applikáció segítségével heti programozással, percre pontosan beállíthatja a légkondícionáló be- illetve kikapcsolásának időpontjait. A felhasználó kiválaszthatja a körforgást, hogy a légkondicionálót ütemezett felügyelet alatt tartsa minden héten.
4 irányú légterelés: Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.
ECO (Economy-gazdaságos) üzemmód: A gazdaságos üzemmód akár 25%-os megtakarítást is eredményezhet a normál üzemmódhoz képest. Ezt akkor célszerű használni, amikor a szoba már a kívánt hőmérsékletre lett fűtve/hűtve, vagy a szobában tartózkodó kisgyerek vagy idős ember érdekében tartózkodnunk kell a hirtelen hőmérsékletváltoztatástól.
Mono-Multi kompatibilitás: Több beltéri egység csatlakoztatható egy kültéri egységhez.
UV fény fertőtlenítő: UV-C fényes LED-ek világítják meg a hőcserélőt, ezzel fertőtlenítve azt. Nem a levegőt fertőtlenítik, hanem meggátolják a mikroorganizmusok elszaporodását
Hűtőközeg hiány érzékelés: A hűtőközeg szivárgása esetén jelez.
SLEEP FUNKCIÓ: Sleep módban a készülék folyamatosan a szükséges minimumra szabályozza teljesítményét, ezzel biztosítva az éjszakai komfortérzetet és az optimális fogyasztást. A készülék azáltal biztosítja a pihentetőbb alvást, hogy folyamatosan engedi hűtés üzemmódban a beltéri levegőt felmelegedni 2°C-kal, fűtésben pedig lehűlni. Emellett csendben üzemel és energiát is megtakarít.
Lamella memória funkció: Újraindító memóriával vannak ellátva a klíma. Ilyen módon még áramszünet után vagy a légkondicionáló áramkörének megszakadása esetén sem kell a funkciókat újra beállítani.
Fokozatmentes beltéri ventilátor: Az igényeknek megfelelően széles skálán állítható levegő befújás.
TURBO üzemmód: A maximális teljesítmény, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön által beállított hőmérsékletet.
1W készenléti üzemmód: A készenléti üzemmódban mindössze 1W-os fogyasztás rendkívül alacsony más készülékekhez képest.
I-CLEAN (56°C): Az elpárologtató -20°C alatti hűtése, majd felmelegítése 56°C -ra. Ezzel a hőcserélő sterilizálódik.
Csepptálca fűtés: A téliesített klíma csepptálcája és a kompresszora egy elektromos fűtőszállal van ellátva. A csepptálca fűtés megakadályozza, hogy a leolvasztás után a kültéri egységbe belefagyjon a kondenzvíz és idővel egy nagy jégtömbbé váljon a gép.
WI-FI vezérlés: A berendezés alkalmas vezeték nélküli kapcsolat létrehozásával távolról történő vezérlésre. SmartHome mobilalkalmazással vezérelhető
Automatikus újraindítás: A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.
BREEZE AWAY: A beltéri egység vízszintes terelőlapátja a legmagasabb helyzetbe áll, miközben a függőleges terelők alternáló mozgásba kezdenek, így a hűs levegőt nem fújja rá a felhasználóra.
Temperáló fűtés funkció: Az ideiglenesen használt ingatlanokban tartja 8 fokon az épület hőmérsékletét.
INFORMÁCIÓ LEKÉRDEZÉS A TÁVIRÁNYÍTÓVAL: A LED és Swing gombok háromszor felválta történő megnyomásával különböző üzemi paraméterek írathatók ki a kijelző panelre.
COLD CATALYST SZŰRŐ: Megöli a vírusokat, baktériumokat, így asztmások, allergiások és olyan emberek számára, akiknek légzőszervi betegségük van, kitünő védelmet biztosít.
Beépített karterfűtés: Elsődleges feladata a kompresszorban lévő olaj fűtése, ezáltal könnyeben indul be hidegebb hőmérsékletben is.
SILENT MÓD: A kültéri és beltéri egység is a lehető leghalkabb üzemmódba kapcsol.
SZERVÍZ MÓD: Lehetővé teszi a készülék programozását a telepítők számára.
Automatikus hiba diagnosztikai funkció: Amennyiben hiba fordul elő, a készülék diagnosztizálja a problémát, és számjegykódokkal jelzi ki azt.
IDŐZÍTŐ: Egyszeri be illetve kikapcsolás állítható fél órás időlépésekben.

Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán +36-30-206-8711
Felmérés, árajánlat +36-70-422-4690; 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.