Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: +36-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: +36-70-422-4690; 06-68-472-467
E-mail: feherklimavillkft@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!
További elérhetőségek: +36-70-617-1815 és feherklima.ertekesites@gmail.com

CASCADE BORA az Ön igényeihez tökéletesen alkalmazkodó a készülék. Az I feel funkció a szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé köszönhetően a távirányítóba beépített érzékelőnek. A Turbo funkció bekapcsolásával lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklete. Túl párás a levegő? Vagy csak temperálni szeretne egy helyiséget? A Borának ez sem jelent gondot, sőt a Wi-Fi alkalmazás segítségével mindezt akár távolról is beállíthatja.

A CASCADE BORA légkondicionáló berendezések mindazokat az előnyöket nyújtják Önnek, amiket a legrangosabb klímamárkák kínálnak. A legújabb technológia, kiváló minőségű, tartós alkatrészek, elvárásokon túlmutató energiatakarékosság, alacsony zajszint, egészséges, biztonságos levegőminőség.

A CASCADE BORA légkondícionálók R32 gázzal működnek. Az R32 gáz nem károsítja az ózonréteget, és az üvegházhatást okozó hatása is egyharmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykom- ponensű gáz, könnyen újrahasznosítható. Akár 30 %-kal kevesebb gáztöltetre van szükség a kiemelkedően jó hőszállítási képessége miatt akár 10 %-os energiamegtakarítást is eredményezhet.

A CASCADE BORA megbízható G10 invertere kiszámítható működést és kiemelkedő A++ energiahatékonyságot biztosít. A párátlanító funkciójával és a Plazma szűrő segítségével, otthonának levegőminősége káros anyagoktól mentes lehet. A plazma szűrő nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

A CASCADE BORA Wi-fi vezérlése: A WiFi Smart alkalmazással okos telefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.

2,5 kW CASCADE BORA inverteres split klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: CWH09AAA
Hűtő teljesítmény: 2,5 kW
Fűtő teljesítmény: 2,8 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* R32 HŰTŐKÖZEG, KÖRNYEZETBARÁT
* PÁRÁTLANÍTÁS
* AUTOMATIKUS LAMELLAMOZGATÁS
* I-FEEL FUNKCIÓ
* COLD PLASMA SZŰRŐ
* INTELLIGENS ELŐMELEGÍTÉS
* AKTÍV SZÉNSZŰRŐ
* 24 ÓRÁS IDŐZÍTŐ
* AUTOMATIKUS ÚJRAINDULÁS
* "TURBO" HŰTÉS
* IDŐ KIJELZÉS
* HŐMÉRSÉKLET KIJELZÉS
* BILLENTYŰZET ZÁR
* LED KIJELZŐ
* AUTOMATIKUS LEOLVASZTÁS
* 8 C° TEMPERÁLÁS
* WI-FI VEZÉRLÉS
* NÉGY FOKOZATÚ VENTILLÁTOR
* ÖNDIADNÓZIS
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 6,1 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,0 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Műszaki adatok: Cascade Bora klímák adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK CASCADE BORA INVERTERES SPLIT KLÍMA
2,5 kW
Modellszám CWH09AAA
Hűtőteljesítmény (min/névleges/max) kW 0,5/2,5/3,25
Fűtőteljesítmény (min/névleges/max) kW 0,5/2,8/3,5
Hatékonysági mutató SEER/SCOP W/W 6,5/4,0
Hűtés/Fűtés - A++/A+
Tápfeszültség Ph/V6Hz 1/220-240/50
Áramfelvétel Hűtés/Fűtés A 3,2/3,2
Párátlanítás liter/óra 0,6
Betáp - Kültéri egység
BELTÉRI EGYSÉG
Légszállítás m3/óra 500/470/390/250
Hangnyomásszint dB(A) 38/36/32/22
Hangteljesítmény szint dB(A) 55/48/44/34
Befoglaló méretek (szél/mag/mély) mm 695x250x185
Tömeg kg 7,5
KÜLTÉRI EGYSÉG
Légszállítás m3/óra 2200
Hangnyomásszint dB(A) 51
Hangteljesítmény szint dB(A) 62
Befoglaló méretek (szél/mag/mély) mm 732x550x330
Láb-furatközép távolság mm 455
Kompresszor - Gree
Tömeg kg 25
Hűtőközeg / alaptöltet kg R32/0,5
Standard csőhossz m 5
Max. megengedett csőhossz m 15
Max. megengedett szintkülömbség m 10
Csőátmérő folyadék/gáz mm 6,0/9,52
Üzemi tartomány Hűtés -15 +43
Fűtés -15 +24
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal.
A KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
R32 hűtőközeg: R32 gáz nem károsítja az ózon réteget, és az üvegházhatást okozó hatása is harmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykomponensű gáz, könnyen újrahasznosítható.
Párátlanítás: A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma.
Automatikus lamella mozgatás fel-le: Szerepe a helyiség hőmérsékletének állandóságának biztosítása, a levegő egyenletes elosztásával.
„I feel” funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
Inteligens előmelegítés: Fűtő üzemmódban a készülék késlelteti a beltéri egység ventilátorának működését, ezáltal megakadályozza, hogy kellemetlen hideg levegő jusson a helyiségbe.
Cold Plasma ionizátor: Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szenynyeződéseket, majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.
Turbó funkció: A beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet. Nyomja meg a távirányítón a „Turbo” gombot, és élvezze a nagyobb légáramot.
Időzítő funkció:A légkondicionáló automatikus működési idejét lehet beállítani az időzítő funkció segítségével egy adott időintervallumra (nap, vagy hét) vonatkozóan.
Automatikus újraindulás: A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.
Idő kijelzés: A távirányító kijelzi az aktuális időt.
Aktív szén szűrő: Az aktív szén képes hatékonyan elnyelni a füstöt, a háziállatok szagát és egyéb kellemetlen szagokat.
Hőmérséklet kijelzése: A távirányító és a beltéri egyég kijelzi a beállított és az aktuális hőmérsékletet.
Öndiagnózis: Rendellenesség esetén a légkondicionáló berendezés egy hibakódot jelenít meg, ami nagymértékben elősegíti a probléma gyors és szakszerű megoldását.
Billentyűzet zár: A távirányító billentyűi egy gombkombináció használatával lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.
LED kijelző: A Cascade klímák az ideális megoldást kínálják a rejtett kijelző segítségével, ami kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen. A beltéri egység közepén olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
8°C Temperálás: Az állandóan nem használt ingatlanokbanNyaralók, hosszabb ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére használható ez a funkció. Egyenletes, 8 C-os hőmérsékletet tart akkor is, amikor nem vagyunk ott.
Wi-fi vezérlés: A WiFi Smart alkalmazással okos telefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.
Négy fokozatú ventillátor: Hangtalantól a Turbó fokozatig, 4 sebesség finomhangolás a tökéletes felhasználói élmény érdekében.
Éjszakai üzemmód: 4 féle - akár személyre is szabható - alvás üzemmód az optimális éjszakai pihenés feltételeit teremti meg.
Készenléti, Stand-by üzemmód: erendezésünk ugyan készen áll a működés megkezdésére, de nem használjuk, vagyis készenlétben állnak. Egyes készülékek ilyenkor nagyon kevés energiát használnak fel. Öndiagnózis: klímánk probléma vagy esetleges műszaki hiba után hibakódot ír ki.
Automatikus leolvasztás: A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer csak akkor futtattja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg. Intelligens leolvasztás javítja a fűtés hatásfokát is.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán +36-30-206-8711
Felmérés, árajánlat +36-70-422-4690; 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.