Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: +36-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: +36-70-422-4690; 06-68-472-467
E-mail: feherklimavillkft@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!
További elérhetőségek: +36-70-617-1815 és feherklima.ertekesites@gmail.com

Miért a Fisher klímaberendezést?
  1. A Fisher klíma amerikai székhelyű cége európai mérnökök által megtervezett klímaberendezéseket forgalmaz.
  2. A Fisher klíma termékek 1999 óta ismertek Magyarországon és ezen idő alatt a telepített berendezéseknél a meghibásodások aránya az 1%-ot sem érte el!
  3. A Fisher Klíma garantálja a legjobb ár-érték arányt a Magyarországon forgalmazott márkákhoz képest. Legyen szó extra funkciókról, hatékonysági értékről, a hosszú távú garanciáról vagy a kiváló szakemberek nyújtotta támogatásról.
  4. A Fisher Klíma célja, hogy az alapvető hűtő-fűtő funkciókon túl további extra szolgáltatásokkal is kiszolgálja vásárlóit.
  5. A Fisher Klíma mindezek mellett igen gazdag választékkal is rendelkezik, ezáltal pedig a legtöbb vásárlói igényt képes kielégíteni. Az úgynevezett monosplit rendszerű modellek például azok számára kínálnak megoldást, akik nem egy teljes épületben, hanem csak egy-egy szobában szeretnék a készülék funkcióit igénybe venni.
  6. Ha egy adott épületben teljes klimatizálást igényel, akkor a Fisher multisplit készülékek közül választhat.
  7. Az oldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen munkatársainkkal!

2,7 kW FISHER COMFORT PLUS inverteres split klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: FSAIF-CP-91AE3/FSOAIF-CP-91AE3
Hűtő teljesítmény: 2,7 kW
Fűtő teljesítmény: 3,1 kW
A TERMÉK JELLEMZŐI:
* INVERTER
* WI-FI VEZÉRLÉS
* 4 IRÁNYÚ LÉGTERELÉS
* "COLD PLASMA" IONGENERÁTOR
* HIDEGKATALIKUS SZŰRŐ
* NÖVELT HATÉKONYSÁGÚ PORSZŰRŐ
* "HEPA" SZŰRŐ
* ENERGIATAKARÉKOS ÜZEMMÓD
* GYEREKZÁR
* SEER / HŰTÉSI ENERGIAOSZTÁLY
* SCOP / FŰTÉSI ENERGIAOSZTÁLY
* IDŐZÍTŐ FUNKCIÓ
* ÉJSZAKAI ÜZEMMÓD
* BLU FIN BEVONATÚ HŐCSERÉLŐ
* GOLDEN FIN BEVONATÚ HŐCSERÉLŐ
* ALACSONY ZAJSZINTŰ ÜZEM
* SZOBAHŐMÉRSÉKLET KIJELZÉS
* KIKAPCSOLHATÓ KIJELZŐPANEL
* HŰTŐKÖRI HIBAKIJELZÉS
* KARTERFŰTÉS A KOMPRESSZORON
* CSEPPTÁLCA FŰTÉS
* FOKOZATMENTES BELTÉRI VENTILLÁTOR
* 8 C°-OS TEMPERÁLÁS
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 9,5 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,6 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Az üzemi tartomány belső hőmérséklet értékei:
Letölthető anyagok: Fisher lakossági klímák
Műszaki adatok: Fisher Comfort Plus adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK FISHER COMFORT PLUS INVERTERES SPLIT KLÍMA
2,7 kW
Beltéri egység FSAIF-CP-91AE3
Kültéri egység FSOAIF-CP-91AE3
Névleges hűtőteljesítmény* kW 2,7 /1,32-3,41/
Névleges fűtőteljesítmény* kW 3,1 /0,88-4,40/
Éves energiafogyasztás** hűtés/fűtés kWh/év 99/761
SEER / hűtési energiaosztály W/W 9,5 / A+++
SCOP / fűtési energiaosztály W/W 4,6 / A+
Teljesítményfelvétel* hűtés/fűtés W 619/681
Üzemi áramfelvétel* hűtés/fűtés A 2,70/3,05
Max. áramfelvétel A 10,5
Javasolt biztosíték A C16A
Fűtőtelj. tervezési hőmérsékleten (-10 °C) kW 1,968
Szüks. rásegítőfűtés terv. hőmérsékleten kW 0,532
Beltéri légszállítás max/köz/min m3/óra 530/360/280
Hangnyomásszint beltéri dB(A) 40/32/22/21
külltéri db(A) 55
Hangteljesítményszint beltéri/kültéri dB(A) 55/57
Tömeg beltéri/kültéri kg 10,2/26,4
Méret /szxmaxmé/ beltéri mm 855x300x235
külltéri mm 765x555x303
Csővezetés összes hossz m 25,0
szinteltérés m 10,0
csőméret mm 6,35/9,53
Üzemeltetési határok külső hőm. hűtés -15 C° .... +50 C°
külső hőm. fűtés -20 C° .... +24 C°
belső hőm. hűtés +16 C° .... +32 C°
belső hőm. fűtés 0 C° .... +30 C°
Hűtőközeg R32 620 g
* Az adatok a következő feltételek mellett értendőek:
  1. Hűtés, belső hőmérséklet : 27°C DB / 19°C WB külső hőmérséklet: 35°C DB / 24°C WB
  2. Hűtés, belső hőmérséklet : 27°C DB / 19°C WB külső hőmérséklet: 35°C DB / 24°C WB
** Az adat szabványos vizsgálati eredmények alapján kapott érték. A tényleges energia fogyasztás függ a használat módjától.

A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energia-felhasználására vonatkozik.
A KLÍMABERENDEZÉS EXTRA FUNKCIÓI ÉS JELLEMZŐI:
Inverter: Az inverteres klíma nem egy adott teljesítményen működik, ha elérte a kívánt hőmérsékletet, akkor kikapcsol. Az inverteres légkondícionáló egy működési tartományban dolgozik. A kompresszoruk képes a beállított hőmérséklet és a szobában lévő hőmérséklethez igazodva adja le a teljesítményét. Tehát ahogy egyre jobban közeledik az érték a beállított hőfokhoz, annál jobban visszaveszi a kompresszor teljesítményét. Így tudunk vele jelentősen energiát megtakarítani. A készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.
A 3D inverteres teljesítményszabályozás: Olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest.
WIFI előkészítés vagy csatlakozás: A telefonjára letölthető applikáció segítségével, Ön távirányítóként használhatja telefonját a lakásban lévő WIFI-re csatlakoztatva. Ezzel egy nagyképernyős, kivilágított távirányítót kap, így bárhonnan kommunikálhat a klímaberendezéssel egyszerűen és könnyedén.
"Cold Plasma" iongenerátor: Segítségével a klímaberendezés nagy hatékonysággal fertőtleníti és egyben szagtalanítja a rajta áthaladó levegőt. A létrehozott negatív oxigén ionok elpusztítják a velük érintkező különféle kórokozókat, baktériumokat, gombákat.
Hidegkatalikus szűrő: Egy speciális bevonat segítségével a hideg katalitikus finomszűrő kiemelkedő hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre ártalmas gázokat
Növelt hatékonyságú porszűrő: A készülékben található szűrők csökkentik a levegő szállópor tartalmát.
"HEPA" szűrő: Nagy hatékonysággal szűri ki a levegőben lévő apró, mikro méretű szennyező részecskéket, mint például a pollen, atka, por, penészgombaspóra vagy akár textilrostok.
Energiatakarékos hűtési mód: A klímaberendezésben alkalmazott megoldások, szűrők, teljesítményszabályozók, stb mind a energiatakarékosságot szolgálják.
Gyerekzár: A gyermekek okozta balesetek megelőzése érdekében gyerekzár funkció a távkapcsolón az összes gombot lezárja. A gyerekzár funkció ugyanakkor bekapcsolt állapotban marad az „Indítás”/„Szünet” gomb megnyomásáig. Ezután a megfelelő gombok megnyomásával már módosíthatja a beállításokat.
"SEER" hűtési energiaosztály: 2013 év eleje óta van jelen az Európai Unióban, az EER és COP szabványokat váltották velük le. A SEER másnéven a szezonális energiahatékonysági tényező: ez a teljes hűtési szezonra vonatkozó érték. Az értéket úgy kapjuk, hogy az éves hűtési igényt osztjuk az éves, hűtésre vonatkozó áramfogyasztással.
"SCOP" fűtési energiaosztály: A SCOP a szezonális teljesítmény együttható. Fűtési szezonra vonatkozó érték, amit az éves fűtési igény és az éves, fűtésre használt energiafogyasztás elosztásával kapunk meg.
Időzítés: A berendezés ki és bekapcsolási ideje időzíthető az adott napon.
Éjszakai üzemmód: Az éjszakai kisebb hűtési igényhez igazodva a készülék hűtéskor automatikusan növeli (fűtéskor csökkenti) a beállított hőmérsékletértéket, ezáltal jelentős energia-megtakarítás érhető el.
„BLUE FIN” bevonatú hőcserélő: Gátolja a gombák és a baktériumok megtelepedését.
„GOLDEN FIN” bevonatú hőcserélők: Beltéri egységen a speciális bevonat megakadályozza a külön- böző baktériumok és gombák megtelepedését, így nem keletkeznek kellemetlen szagok, az áramló levegő egészséges és friss marad. Emellett javul a hőátadás és az energiahatékonyság. Kültéri egy- ségen: a speciális bevonatnak köszönhetően a kondenzátor élettartama jelentősen megnövekedhet.
Alacsony zajszintű üzemmód: A berendezés a legalacsonyabb ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legalacsonyabb zajszintet.
Szobahőmérséklet kijelzés: A távirányító és a beltéri egyég kijelzi a beállított és az aktuális hőmérsékletet.
Kikapcsolható kijelzőpanel: A kijelzőn látható a beállított hőmérsékletet fűtés, hűtés, párátlanítás, ventilátor üzemben a szobahőmérsékletet mutatja, hiba esetén kijelzi a hiba kódját. A kijelző kikapcsolására lehetőség van.
Hűtőköri hibakijelzés: A készülék folyamatosan ellenőrzi saját működését és hiba esetén jelez, sőt szükség esetén leáll a működés, így elkerülhető a berendezés meghibásodása.
Karterfűtés a kompresszoron: A karterfűtés előmelegíti a kültéri egység kompresszorában az olajat. Akkor működik, amikor nem megy a klíma. Erre azért van szükség, mert ha nagy hidegben, (-10C fok) elindul a klíma, a kompresszor aljában pedig még hideg, dermedt az olaj, akkor nagyon hamar „olajütés” lehet a vége, ami a kompresszor váratlan és hirtelen tönkremenetelét okozhatja.
Tálcafűtés a kondenzátor alatt: A téliesített klíma csepptálcája és a kompresszora egy elektromos fűtőszállal van ellátva. A csepptálca fűtés megakadályozza, hogy a leolvasztás után a kültéri egységbe belefagyjon a kondenzvíz és idővel egy nagy jégtömbbé váljon a gép. A
Fokozatmentesen állítható beltéri ventillátor: Széles skálán állítható levegő befújás a silent-től a turbó fokozatig.
8 °C-os temperálófűtés funkció: A fagyvédelem elkerülésére: a megfelelő beállítást követően a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.
A Fisher klímák funkcióinak összehasonlításával kíválaszthatja az Önnek megfelelő klímaberendezést.
A Fisher klímaberendezések EXTRA FUNKCIÓINAK ÉS JELLEMZŐINEK TÁBLÁZATÁT ITT TALÁLJA!
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán +36-30-206-8711
Felmérés, árajánlat +36-70-422-4690; 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.