...

Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

A Fisher Klíma amerikai székhelyű cége európai mérnökök által megtervezett klímaberendezéseket forgalmaz.

A Fisher klíma termékek 1999 óta ismertek Magyarországon és ezen idő alatt a telepített berendezéseknél a meghibásodások aránya az 1%-ot sem érte el!

A Fisher Klíma garantálja a legjobb ár-érték arányt a Magyarországon forgalmazott márkákhoz képest. Legyen szó extra funkciókról, hatékonysági értékről, a hosszú távú garanciáról vagy a kiváló szakemberek nyújtotta támogatásról.

A Fisher Klíma célja, hogy az alapvető hűtő-fűtő funkciókon túl további extra szolgáltatásokkal is kiszolgálja vásárlóit.

A Fisher Klíma mindezek mellett igen gazdag választékkal is rendelkezik, ezáltal pedig a legtöbb vásárlói igényt képes kielégíteni. Az úgynevezett monosplit rendszerű modellek például azok számára kínálnak megoldást, akik nem egy teljes épületben, hanem csak egy-egy szobában szeretnék a készülék funkcióit igénybe venni.

Ha egy adott épületben  teljes klimatizálást igényel, akkor a Fisher multisplit készülékek közül választhat.

Az oldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen munkatársainkkal!

4,6 kW Fisher Summer inverteres split klíma

A klímaberendezés funkciói:

* Blue Fin hőcserélő
* Cold plasma ionizátor
* Gyerekzár
* 2 irányú légterelés
* 8 C° temperálás
* Follow me
* A+ és A++ energiaosztály
* Alacsony zajszint
* Aut. átváltás hűtés-fűtés
* Időzítő (24 órás)
* Automatikus újraindulás
* Digitális kijelző
* Éjszakai üzemmód
* DC inverter
* Meleg indítás
* Párátlanító üzemmód
* Turbo üzemmód
* WI-FI vezérlés
MODELLSZÁM: FSAI-SU-184BE3
BRUTTÓ ÁR:

Letölthető anyagok:

Fisher légkondícionálók
Hűtő teljesítmény: 4,6 kW
Fűtő teljesítmény: 5,2 kW
Energiahatékonyság hűtésnél: SEER: 6,1 W/W
Energiahatékonyság fűtésnél: SCOP: 4,0 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Az üzemi tartomány belső hőmérséklet értékei:
A Fisher Summer klímák műszaki adatainak összehasonlításával kíválaszthatja az Önnek megfelelő klímaberendezést.
A Fisher Summer klímák MŰSZAKI ADATAINAK TÁBLÁZATÁT ITT TALÁLJA!

Tulajdondonságok:

 • Blue Fin bevonatú hőcserélő: A BLUE FIN bevonatú hőcserélő meggátolja a gombák és a baktériumok megtapadását.

 • Vírus- és baktériumölő Cold Plasma iongenerátor Az egyik leghatékonyabb vírus- és baktériumölő technológia, mely kiválóan alkalmas allergiától és légúti betegségektől szenvedő betegek, gyermekes családok otthonába is.
 • Gyerekzár
 • 4-irányú légterelés: A 4 irányú légterelésnek köszönhetően a klíma nem csak vertikálisan képes mozgatni a levegőt, hanem oldalirányba is, így biztosítva az egyenletes légeloszlást, a kiegyensúlyozott hűtést és fűtést.
 • 5 fokozatú beltéri ventilátor: A készülék a kültéri egység ventilátor sebességét a mindig a szükséges teljesítményhez igazítja, ami további energia-megtakarítást jelent halkabb működés mellett.

 • 8 fokos temperáló fűtés: Az ideiglenesen használt ingatlanokban tartja 8 fokon az épület hőmérsékletét.

 • „A+”, illetve „A++” energiaosztály: A Fisher berendezésekben elhelyezett nagy hatékonyságú kompresszornak és a legújabb technológiai megoldások alkalmazásának köszönhetően a berendezés rendkívül energia hatékony. A készülékre GEO TARIFA igényelhető, így a fűtési időszakban közel 40%-os megtakarítást érhet el. A berendezés „standby”, vagyis készenléti állapotban, mindössze 1 W-ot fogyaszt.

 • Alacsony zajszintű üzemmód: A légkondicionálói alacsony zajszinten működnek, egyenáramú (BLDC) motortechnológiának köszönhetően, mely mentes minden felesleges zajtól és zökkenőmentesen üzemel.

 • Automatikus téli-nyári átváltás: automata üzemmódban a berendezés időről időre automatikusan ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.

 • Automatikus újraindulás (áramszünet memória): Áramkimaradás után a klíma visszaáll arra a beállításra, amelyre az áramkimaradás előtt volt beállítva.

 • Csepptálca fűtés: A téliesített klíma csepptálcája és a kompresszora egy elektromos fűtőszállal van ellátva. A csepptálca fűtés megakadályozza, hogy a leolvasztás után a kültéri egységbe belefagyjon a kondenzvíz és idővel egy nagy jégtömbbé váljon a gép.
 • Led kijelző: Mai divatos megoldásként a beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet. Amennyiben ezt nem szeretné, a led kijelző kikapcsolható, az adatok és funkciók a távirányítón továbbra is követhetőek.

 • Éjszakai üzemmód: Lépcsőzetesen állítható hőmérsékletváltozás az éjszaka folyamán, a kellemesebb hőérzet, a kisebb energiafelhasználás és a csendesebb működés érdekében.
 • „Follow me” funkció, vagyis kihelyezett hő érzékelés: A távirányító megfelelő gombjának megnyomása után a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hő érzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez.

 • Időzítés: A készülék 1 db ki- és 1 db bekapcsolásra, 24 órán belül programozható.
  • Off Timer funkció: A beállított időre a klíma készülék automatikusan leáll.
  • On Timer funkció: A beállított időre a klíma készülék automatikusan bekapcsol.

 • Az inverteres technológia a motor és a kompresszor sebességét együtt szabályozza.  A leállás és az újraindulkás nélküli üzemmód javítja a készülék hatásfokát és növeli az élettartamot.
 • Melegindítás: A fűtési üzemmódban a beltéri ventillátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.

 • Párátlanító üzemmód: csökkenti a levegő páratartalmát, anélkül, hogy jelentősen megváltoztatná a hőmérsékletet.
 • TURBO üzemmód: A maximális teljesítmény, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön által beállított hőmérsékletet.
 • WI-FI vezérlés: A telefonjára letölthető applikációnk segítségével, ön távirányítóként használhatja telefonját a lakásban lévő WIFI-re csatlakoztatva. Ezzel egy nagyképernyős, kivilágított távirányítótkap, így bárhonnan kommunikálhat a klímaberendezéssel egyszerűen és könnyedén.
 • R32 hűtőközeg

A Fisher Summer klímák funkcióinak összehasonlításával kíválaszthatja az Önnek megfelelő klímaberendezést.
A Fisher Summer klímaberendezések FUNKCIÓINAK TÁBLÁZATÁT ITT TALÁLJA!

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt mindenképpen szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, az anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

Az egyszeri helyszíni felmérés ingyenes!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

Keresse a cégvezetőnket, értékesítőnket:
Cégvezető: Fehér Zoltán tel:06-30-206-8711
Helyszíni felmérés, árajánlat tel:06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Kérjen ingyenes árajánlatot:

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.

Egyéb forgalmazott márkák