Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!

Párátlanító az egészséges otthonért!

A párátlanító berendezés csökkenti a levegő páratartalmát, ezáltal a penészesedés kiváltó okát szűnteti meg. A párátlanító berendezés Ionizátorral is rendelkezik, mely semlegesíteni tudja a levegőben jelen lévő mikroorganizmusokat (vírusokat, baktériumokat stb.), az allergiás tüneteket kiváltó virágporokat, valamint a kellemetlen szagokat okozó részecskéket, porokat.

Az Ionizátor további pozitív hatása az emberi szervezetre, a vérnyomás csökkentése, közérzet javítása, erősebb immunrendszer.

A párátlanító egy elektromos berendezés, amely a levegő páratartalmát csökkenti, úgy, hogy a leválasztott párát (vizet) egy tartályba vagy a lefolyórendszerbe vezeti. Ha a víztartály megtelik, a készülék kikapcsol és hangjelzést ad, hogy a vizet üríteni kell. Az ideális páratartalom egy lakásban általában 40 és 60% között van, és a készülék ezen az értéken tartja.

A páramentesítők teljesítményét liter/napban szokás megadni, azaz a berendezés ennyi vizet tud leválasztani egy nap alatt. A 20 literes készülék kb. 38 m²-es területre elegendő, míg a 30 literes készülék kb. 58 m²-es területre elegendő.

Több helyiség párátlanításakor, ha a helyiségek közel vannak egymáshoz és a levegő szabadon áramlik közöttük (vagyis az ajtók nyitva vannak), akkor megfelelő elhelyezéssel biztosítható több helyiség levegőjének páramentesítése. A párátlanító készülékeket ráadásul nagyon egyszerűen áthelyezheti oda, ahol épp a legnagyobb szükség van rá.

40 l/nap Gree Daisy páramentesítő és párátlanító

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: GDN40AW-K5EBA1A
A TERMÉK FŐBB ADATAI:
LÉGSZÁLLÍTÁS: 170 - 230 m3/óra
HANGTELJESÍTMÉNY: 48 db(A)
AJÁNLOTT HELYISÉGMÉRET: 29 - 48 m2
KÉSZÜLÉK MÉRETE: 396 x 625 x 286 mm
KÉSZÜLÉK SÚLYA: 23 kg


A TERMÉK FUNKCIÓI:
* LED KIJELZŐ
* AUTOMATIKUS ÚJRAINDULÁS
* PROGRAMOZHATÓ IDŐZÍTŐ
* TELE VÍZTARTÁLY RIASZTÁS
* ÖNDIADNÓZIS
* VÍZSZINT KIJELZÉS
* CSEPPVÍZ KIVEZETÉS
* TÖBBSZÖRÖS SZŰTŐ
* VALÓS IDEJŰ PÁRATARTALOM
* TÚLFOLYÁS ELLENI VÉDELEM
* SZŰRŐTISZTÍTÁS EMLÉKEZTETŐ
Letölthető anyagok:
Gree párátlanítók_2023
Műszaki adatok: Gree Daisy párátlanító adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK GREE DAISY PÁRÁTLANÍTÓ
40 liter/nap
Modellszám GDN400AW-K5EBA1A
Párátlanítási telj. liter/nap 40
Netto méretek /szxmaxmé/ mm 396x625x286
Zajszint dB(A) 48
Netto tömeg kg 23,0
Energiaosztály - A/-
Tápfeszültség V/Hz/Fázis 220-240/50/11,9
Áramfelvétel A 3,0
Hűtőközeg R290
Víztartály mérete liter 6,5/7,0
Légszállítás m3/óra 170/230
Ajánlott helyiség mérete m2 48
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energia-felhasználására vonatkozik.
A GREE DAISY PÁRÁTLANÍTÓ FUNKCIÓI:
LED kijelző: Mai divatos megoldásként a beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
Automatikus újraindulás (áramszünet memória): Áramkimaradás után a klíma visszaáll arra a beállításra, amelyre az áramkimaradás előtt volt beállítva.
Programozható időzítés: A készülék 1 db ki- és 1 db bekapcsolásra, 24 órán belül programozható.
Öndiagnózis: Amennyiben hiba fordul elő, a készülék diagnosztizálja a problémát, és számjegykódokkal jelzi ki azt.
Vízszint kijelzés: Amennyiben nem zörténik cseppvíz kivezetés, a tartáyban lévő vízszint látható.
Tele víztartály riasztás: Ha a tartály megtelt vízzel, a készülék automatikusan leáll, egy hangjelzés (sípolás) lesz hallható, és felvilágít a telített víztartály jelző. A készülék nem fog működni a tartály kiürítéséig és visszahelyezéséig. A víztartályt néhány hét után mindig ki kell tisztítani, különben elszaporodhatnak benne a penészgombák és baktériumok.
Cseppvíz kivezetés: Nyissa fel a kivezetés fedelét, majd távolítsa el a lezáró kupakot. Csatlakoztasson legalább 14mm belső átmérőjű csövet a cseppvíz elvezetéséhez.
Többszörös szűrőrendszer: A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.
Valós idejű páratartalom: A Páratartalom gombbal be lehet állítani a kívánt relatív páratartalmat a helyiségben az alábbi ciklusban: 70%, 60%, 50% a 40%. A kijelzőn világítani fog a megfelelő jelzőlámpa.
Túlfolyás védelem Amennyiben a tartály megtelt, vagy nincs a helyén, vagy ha a páratartalom 5%-kal alacsonyabb, mint a beprogramozott, a berendezés leáll.
Szűrőtisztítás emlékeztető: Meghatározott üzemóra után a „filter clean” led világítása emlékeztet a szűrők tisztításának szükségességére. A szűrők tisztítása után a „FAN” és „HUMIDITY” gombok együttes megnyomásával törölheti a jelzést.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán 06-30-206-8711
Felmérés, árajánlat 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.