Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

Miért Gree mobilklíma?

  1. A mobil klíma beüzemeléséhez nem szükséges szakember, csak csatlakoztatni kell a konnektorhoz és mivel nincs kültéri egysége, a hűtési körben keletkező hőmennyiséget a szabadba ki kell vezetni egy csövön keresztül.

  2. A készülékek sem csak a levegő hűtésére vehetők igénybe, hanem fűtésre és párátlanításra is. A kialakításnak hátránya, hogy a kompresszorok és ventilátorok jellemzően 50-70 dB(A) zajszinttel működnek, ami zavaró lehet, mikor órákon át hallgatni kell.

  3. A mobil klíma hűtési folyamat közben nedvességet von ki a levegőből, az így keletkező víz vagy egy tartályban gyűlik össze vagy a meleg levegő kifújón keresztül párologtatható el. A mobil klímaberendezés típusától függően a tartályt akár naponta többször is üríteni kell. A párásabb környezetben élők esetében a berendezés párátlanító hatása is fontos tényező.

  4. Mobil klímák teljesítménye és a helyiségméret: Egy 40 m2-nél nagyobb helység lehűtéséhez legalább 3,5 kW mobil klíma szükséges, míg egy kb. 30 m2 vagy kisebb helység esetén 2,6 kW-os mobilklíma is el látja a feladatott.

  5. A Gree klíma lakossági alkalmazásra: Ezek a klíma készülékek alapvetően otthoni és irodai használatra lettek kifejlesztve, vagyis nem folyamatos üzemre, hanem 8-12 óra/nap működtetésre ajánlottak.

  6. A Gree klíma magas minőségének és különösen csendes működésének köszönheti az egyre nagyobb és nagyobb népszerűségét. A gyártó szem előtt tartja a környezetvédelmet is, az utóbbi évek során több környezetbarát hűtőközeggel szerelt Gree klíma került a piacra.

  7. Alacsony ár mellett juthat kiváló teljesítményhez, ha megbízható Gree klíma vásárlása mellett dönt. A Gree termékeiben található kompresszorok fordulatszáma akár 1 Hz-re is csökkenthető, ezáltal energiatakarékosan működtethető a klíma. Így alacsony költségek mellett élvezheti a tökéletes hőmérsékletet és lakása kényelmét

3,5 kW Gree Moma mobilklíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: GPH12AN-K5NNA1A
Hűtő teljesítmény: 3,5 kW
Ajánlott helyiség méret: 10 - 15 m2
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* WI-FI VEZÉRLÉS
* MEMÓRIA FUNKCIÓ
* PROGRAMOZHATÓ IDŐZÍTŐ
* LED KIJELZŐ
* 0,5 W-OS KÉSZENLÉT
* ÖNDIADNÓZIS
* AUTOMATIKUS TISZTÍTÁS
* SZÉLES LÉGTERELÉS
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 5,1÷5,6 W/W
Letölthető anyagok: Gree légkondícionálók 2021
MŰSZAKI ADATOK GREE MOMA MOBILKLÍMA
3,5 kW
Modellszám GPH12AN-K5NNA1A
Tápfeszültség V/f/Hz 220-240/1/50
Hűtő teljesítmény kW 3,5
Fűtő teljesítmény kW -
Energiaosztály hűtésben A
Energiahatékonyság SEER hűtésben 5,1 - 5,6 W/W
Teljesítményfelvétel kW -
Netto méretek /szxmaxmé/ mm 405x835x385
Tömeg kg 36,0
Hűtőközeg R290
Ajánlott helyiség mérete m2 10 - 15
Hangteljesítmény szint dB(A) 49-53
Légszállítás m3/óra -
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energia-felhasználására vonatkozik.
A GREE MOMA MOBILKLÍMA FUNKCIÓI:
Beépített gyári WI-FI funkció: A berendezés alkalmas vezeték nélküli kapcsolat létrehozásával távolról történő vezérlésre.
Memória funkció: A berendezés áramkimaradás után visszaállítja a korábban beállított értékeket és a korábbi üzemmódban működik tovább.
Programozható időzítés: A készülék 1 db ki- és 1 db bekapcsolásra, 24 órán belül programozható.
Automata üzem: A berendezés a belső hőmérséklet függvényében választ működési üzemmódot.
LED kijelző: Mai divatos megoldásként a beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
0,5 W készenlét: Az innovatív elektromos kialakítás lehetővé teszi, hogy a berendezés készenlétben mindössze 0,5 W áramot fogyasszon.
Öndiagnózis: Amennyiben hiba fordul elő, a készülék diagnosztizálja a problémát, és számjegykódokkal jelzi ki azt.
Automatikus tisztítás: A beltéri egység a hűtés üzemben a ventilátort tovább járatja, amíg a beltéri egység lamellái megszáradnak, így tisztán tartja a hőcserélőt és megakadályozza a baktériumok szaporodását.
Széles légterelés: A légterelő vízszintesen és függőlegesen is állítható, könnyen biztosítható a tökéletes kényelem.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán 06-30-206-8711
Felmérés, árajánlat 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.