...

Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

A mobil klíma beüzemeléséhez nem szükséges szakember, csak csatlakoztatni kell a konnektorhoz és mivel nincs kültéri egysége, a hűtési körben keletkező hőmennyiséget a szabadba ki kell vezetni egy csövön keresztül.

A készülékek sem csak a levegő hűtésére vehetők igénybe, hanem fűtésre és párátlanításra is. A kialakításnak hátránya, hogy a kompresszorok és ventilátorok jellemzően 50-70 dB(A) zajszinttel működnek, ami zavaró lehet, mikor órákon át hallgatni kell.

A mobil klíma hűtési folyamat közben nedvességet von ki a levegőből, az így keletkező víz vagy egy tartályban gyűlik össze vagy a meleg levegő kifújón keresztül párologtatható el. A mobil klímaberendezés típusától függően a tartályt akár naponta többször is üríteni kell. A párásabb környezetben élők esetében a berendezés párátlanító hatása is fontos tényező.

Mobil klímák teljesítménye és a helyiségméret: Egy 40 m2-nél nagyobb helység lehűtéséhez legalább 3,5 kW mobil klíma szükséges, míg egy kb. 30 m2 vagy kisebb helység esetén 2,6 kW-os mobilklíma is el látja a feladatott.

A Gree klíma lakossági alkalmazásra: Ezek a klíma készülékek alapvetően otthoni és irodai használatra lettek kifejlesztve, vagyis nem folyamatos üzemre, hanem 8-12 óra/nap működtetésre ajánlottak.

3,5 kW Gree Moma mobilklíma

A mobilklíma berendezés funkciói:

* WI-FI vezérlés
* Programozható időzítő
* LED kijelző
* 0,5 W-os készenléti üzem
* Öndiagnózis
* Automata tisztítás
* Automata üzem
* Széles légterelés
MODELLSZÁM: GPC12AN-K5NNA1A
BRUTTÓ ÁR:

Letölthető anyagok:

Gree légkondícionálók
Hűtő teljesítmény: 3,5 kW
Energiahatékonyság hűtéskor:
Ajánlott helyiség méret: 10 - 15 m2

A Gree klíma magas minőségének és különösen csendes működésének köszönheti az egyre nagyobb és nagyobb népszerűségét. A gyártó szem előtt tartja a környezetvédelmet is, az utóbbi évek során több környezetbarát hűtőközeggel szerelt Gree klíma került a piacra.
Alacsony ár mellett juthat kiváló teljesítményhez, ha megbízható Gree klíma vásárlása mellett dönt. A Gree termékeiben található kompresszorok fordulatszáma akár 1 Hz-re is csökkenthető, ezáltal energiatakarékosan működtethető a klíma. Így alacsony költségek mellett élvezheti a tökéletes hőmérsékletet és lakása kényelmét

Tulajdonságok

 • Wi-Fi vezérlés: A Wi-Fi Smart alkalmazással okos telefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.

 • Programozható időzítés: A készülék 1 db ki- és 1 db bekapcsolásra, 24 órán belül programozható.
  1. Off Timer funkció: A beállított időre a klíma készülék automatikusan leáll.
  2. On Timer funkció: A beállított időre a klíma készülék automatikusan bekapcsol.

 • LED kijelző: Mai divatos megoldásként a beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
 • 0,5 W készenlét: Az innovatív elektromos kialakítás lehetővé teszi, hogy a berendezés készenlétben mindössze 0,5 W áramot fogyasszon.
 • Öndiagnózis: Amennyiben hiba fordul elő, a készülék diagnosztizálja a problémát, és számjegykódokkal jelzi ki azt.
 • Automatikus tisztítás: A beltéri egység a hűtés üzemben a ventilátort tovább járatja, amíg a beltéri egység lamellái megszáradnak, így tisztán tartja a hőcserélőt és megakadályozza a baktériumok szaporodását.
 • Automatikus újraindulás (áramszünet memória): Áramkimaradás után a klíma visszaáll arra a beállításra, amelyre az áramkimaradás előtt volt beállítva.
 • Széles légterelés: A légterelő vízszintesen és függőlegesen is állítható, könnyen biztosítható a tökéletes kényelem.

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt mindenképpen szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, az anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

Az egyszeri helyszíni felmérés ingyenes!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

Keresse a cégvezetőnket, értékesítőnket:
Cégvezető: Fehér Zoltán tel:06-30-206-8711
Helyszíni felmérés, árajánlat tel:06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Kérjen ingyenes árajánlatot:

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.

Egyéb forgalmazott márkák