Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: +36-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: +36-70-422-4690; 06-68-472-467
E-mail: feherklimavillkft@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!
További elérhetőségek: +36-70-617-1815 és feherklima.ertekesites@gmail.com

10 ÉV TELJES KÖRŰ JÓTÁLLÁS MAGASOLDALFALI SPLIT KLÍMÁKRA A TERMÉKREGISZTRÁCIÓT KÖVETŐEN!

A GREE LIMITÁLT SZÉRIÁJÚ PRESTIGE KLÍMÁIRA JELLEMZŐ az elegáns megjelenés, magas minőségű anyagok, kiemelkedő energiahatékonyság, legmagasabb A++ és A+++ besorolás, extrém széles működési tartomány, magas felszereltség, WI-FI, Cold plasma, többszörös szűrőrendszer, 3D légáram, exra csendes üzem, I-Feel, 8°C-os temperálás.

Hűtésre 2,7 – 3,5 – 5,3 - 7,1 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak, így garantáltan megtalálja az Ön helyiségébe megfelelő készüléket. Az inverteres technológiának köszönhetően visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz. A+++ energiaosztályba sorolt termék.

Fűtésre kifejezetten javasolt készülék. Akár -30°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Gree Amber Royal készülékhez nem feltétlenül kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve. Opcionálisan elérhető hozzá vezetékes távirányító is. H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

WI-FI vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincsen, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken. A 3D légáramnak köszönhetően a kifújást nem csupán fel-le, hanem jobbra-balra is lehet irányítani vagy legyezni. Ezáltal garantáltan egyenletes hőmérsékletet alakíthat ki a szobában. Opcionális kártyás kapcsolójának és vezetékes távirányító opciójának köszönhetően alkalmas lehet panziókba, szállodákba is.

Környezettudatosság követelményeinek a klímákban korábban használt R410a hűtőközeget felváltotta az R32-es jelölésű, amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088.

Gree klíma a magas minőségének és különösen csendes működésének köszönheti az egyre nagyobb és nagyobb népszerűségét. A gyártó szem előtt tartja a környezetvédelmet is, az utóbbi évek során több környezetbarát hűtőközeggel szerelt Gree klíma került a piacra. Alacsony ár mellett juthat kiváló teljesítményhez, ha megbízható Gree klíma vásárlása mellett dönt. A Gree termékeiben található kompresszorok fordulatszáma akár 1 Hz-re is csökkenthető, ezáltal energiatakarékosan működtethető a klíma. Így alacsony költségek mellett élvezheti a tökéletes hőmérsékletet és lakása kényelmét.

2,7 kW Gree Prestige Airy inverteres split klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: GWH09AVCXB-K6DNA1B
Hűtő teljesítmény: 2,7 kW
Fűtő teljesítmény: 3,0 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* EXTRA ALACSONY BELTÉRI ZAJSZINT
* ÉJSZAKAI CSENDES ÜZEMMÓD (KÜLTÉRI)
* WI-FI VEZÉRLÉS
* TÉLIESÍTETT/FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT
* 3D LÉGÁRAM
* UV SZŰRŐ
* PÁRATARTALOM KIJELZÉS ÉS SZABÁLYZÁS
* MESTERSÉGES INTELLIGENCIA
* LEOLVASZTÁSMENTES FŰTÉS
* HŐVISSZANYERŐS FRISS LEVEGŐ MODUL
* H-TARIFA IGÉNYELHETŐ
* I-FEEL FUNKCIÓ
* 8°C-OS TEMPERÁLÁS
* KOMPRESSZOR KARTER- ÉS CSEPPTÁLCAFŰTÉS
* G10 INVERTER TECHNOLÓGIA
* INTELLIGENS LEOLVASZTÁS
* HIDEG LEVEGŐBEFÚJÁS ELLENI VÉDELEM
* COLD PLASMA SZŰRŐ
* TÖBBSZÖRÖS SZŰRŐRENDSZER
* 7 FOKOZATÚ VENTILÁTOR
* SZÉLES LÉGTERELÉS
* FÜGGŐLEGES LÉGTERELÉS
* CSENDES ÜZEMMÓD
* KELLEMES ÉJSZAKAI MÓD
* ENERGIATAKARÉKOS ÜZEMMÓD
* AUTOMATA ÜZEMMÓD
* „TURBO” HŰTÉS
* AUTOMATA TISZTÍTÁS
* LED KIJELZŐ
* MEMÓRIA FUNKCIÓ
* 24 ÓRÁS IDŐZÍTŐ
* BILLENTYŰZET ZÁR
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 9,0 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,6 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Letölthető anyagok:
Gree légkondícionálók_2024
Műszaki adatok: Gree Prestige Airy klímák adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK GREE PRESTIGE AIRY INVERTERES SPLIT KLÍMA
2,7 kW
Modellszám GWH09AVCXB
Hűtőteljesítmény kW 2,7
Fűtőteljesítmény kW 3,0
Teljesítményfelvétel Hűtés W 600
Fűtés W 680
Energiatakarékossági osztály Hűtés/Fűtés A+++/A++
SEER/SCOP (W/W) 9,0/4,6
Fűtési terv. telj. (-10 C°) kW 2,7
Beltéri egység mérete SzéxMaxMé (mm) 907x292x200
Beltéri zajszint hűtés dB(A) 41/...../19
Beltéri zajszint fűtés dB(A) 41/...../28
Beltéri tömeg kg 10,5
Kültéri egység mérete SzéxMaxMé (mm) 732x555x330
Kültéri zajszint dB(A) 40 .... 50
Kültéri tömeg kg 27
Feszültség/Betáp V 220-240/Kültéri
Max. áramfelvétel A 7,1
Hűtőközeg - R32
Hűtőközeg alaptöltet m 5
Csőméret (folyékony/gáz) mm 6/10
Csővezetési távolság max/min 3/15
Maximális külső magasság m 10
Működési tartomány Hűtés -15 .... +50
Fűtés -25 .... +30
Kompresszor Inverter
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal.
A GREE PRESTIGE AIRY KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
Extra alacsony beltéri zajszint A beltéri egység kialakításának köszönhetően, a levegő áramlása a lehető legkisebb zajszinttel jár.
Éjszakai csendes üzemmód (kültéri) SLEEP és QUIET módban a bel- és kültéri egység éjszakai üzemmódba lép. A kültéri egység zajszintje teljesítménytől függően extra csendes, akár 40dB lehet.
Beépített gyári WI-FI vezérlés: A berendezés alkalmas vezeték nélküli kapcsolat létrehozásával távolról történő vezérlésre.
Téliesített / fűtésre optimalizált berendezés A téliesített kültéri egységben található csepptálca és karter fűtés biztosítja a fűtési üzemmód működését. A fűtésre optimalizált készülékek mindezek mellett emelt hatékonyságú dual-stage kompresszorral is rendelkeznek, ezzel biztosítva a legoptimálisabb fűtési teljesítményt.
3D légáram: A klíma nem csak vertikálisan képes mozgatni a levegőt, hanem oldalirányba is, így biztosítva az egyenletes légeloszlást, a kiegyensúlyozott hűtést és fűtést.
UV szűrő A Gree UV-C technológiája fertőtleníti az elpárologtató felületét, valamint sterilizálja a beszívott levegőt a különféle vírusoktól és baktériumoktól, folyamatosan biztosítva a friss és tiszta levegő áramlását.
Páratartalom kijelzés és szabályozás Valós idejű páratartalom kijelzés hűtés üzemmódban, a párátlanítás %-os pontosságra szabályozható, így az élettanilag legideálisabb páratartományon belül tarthatja otthonát.
Mesterséges intelligencia Az algoritmus a felhasználói szokásokat és egyéb külső tényezőket vesz figyelembe az energiamegtakarítás érdekében.
Leolvasztásmentes fűtés Megfelelő körülmények között leolvasztásmentes fűtést tesz lehetővé.
Hővisszanyerős friss levegős modul Az egyedi hővisszanyerő rendszer lehetővé teszi a távozó levegő energiájának hasznosítását. Amellett, hogy biztosítja a helyiség friss levegő ellátását, jelentős energiamegtakarítást eredményez a fűtési és hűtési költségek terén.
"H" tarifa igényelhető: A "H" áramdíjszabást azért hozták létre, hogy a különböző környezetbarát hő- és megújuló energiaforrásokat használó berendezések kedvezményes árszabás melett tudjanak üzemelni egy teljes fűtési szetonon keresztül. A "H" tarifa október 15-től április 15-ig terjedő időszakban áll rendelkezésre. A telepített légkondícionálóknak legalább 3,4 SCOP értékkel kell rendelkeznie.
„I feel” kényelmi funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
8°C-os temperálás: A beltéri hőmérsékletet stabilan 8°C-os hőmérsékleten tartja, megakadályozva ezzel a vizes rendszerek elfagyását, téli időszakban.
Programozható időzítés: A készülék 1 db ki- és 1 db bekapcsolásra, 24 órán belül programozható.
Csepptálca fűtés: A téliesített klíma csepptálcája és a kompresszora egy elektromos fűtőszállal van ellátva. A csepptálca fűtés megakadályozza, hogy a leolvasztás után a kültéri egységbe belefagyjon a kondenzvíz és idővel egy nagy jégtömbbé váljon a gép.
G10 inverter: A technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, amely akár 1 hz frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát csökkenteni, ezzel rendkívüli energiahatékonyságot elérve. Miután eléri a komfort tartományt, nem áll le egyből, kilép belőle. 50% energia-megtakarítás, 16hz-es alacsony frekvenciás üzem, alacsony zajszint, precíz hőmérséklet szabályzás.
Cold Plasma ionizátor: Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.
Intelligens leolvasztás: A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is). A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul. Pl. 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-Defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.
Hideg levegő befújás védelem: Fűtés üzemben a beltéri ventilátor csak akkor indul el, ha a befújt levegő hőmérséklete már kellemesen meleg
Cold Plasma ionizátor: Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.
Többszörös szűrőrendszer: A berendezésbe az alap porszűrőn felül további szűrők illeszthetők.
Több ventilátor fokozat: Széles skálán állítható levegő befújás.
Széles légterelés: A légterelő vízszintesen és függőlegesen is állítható, könnyen biztosítható a tökéletes kényelem.
Függőleges légterelés: A vertikális irányú levegő befújás egy motor segítségével állítható, hogy a légáram, a hideg, vagy meleg levegő befújás a lehető legkomfortosabb legyen.
Csendes kialakítás:A berendezés a legalacsonyabb ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legalacsonyabb zajszintet.
Kellemes éjszakai üzemmódnak köszönhetően, a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez, így jelentős energia megtakarítást érhet el.
Energia megtakarítás: Az alkalmazott technológia egy rendkívül hatékony frekvencia átalakító rendszer, amely segítségével átadhatja magát a kellemes hűs érzésnek miközben jelentősen csökkenti energiafogyasztását akár 8 órán keresztül.
Automata üzem: A klímaberendezés a belső hőmérséklet függvényében választ működési üzemmódot.
Turbo hűtés: Nyomja meg a távirányítón a „turbo” gombot, és élvezze a nagyobb légáramot, ami lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb érje el a beállított hőfokot.
Automata tisztítás: A beltéri egység a hűtés üzemmód kikapcsolása után a ventilátort tovább járatja addig, amíg az egység lamellái megszáradnak, így megakadályozva a baktériumok szaporodását.
LED kijelző: Mai divatos megoldásként a beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
Memória funkció: A berendezés áramkimaradás után visszaállítja a korábban beállított értékeket és a korábbi üzemmódban működik tovább.
24 órás időzítő A berendezés ki- és bekapcsolása napi egyszer, 24 órás intervallumon belül időzíthető.
Billentyűzet zár: A távirányító billentyűi egy gombgombinációval lezárhatók illetve feloldhatók.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán +36-30-206-8711
Felmérés, árajánlat +36-70-422-4690; 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.