Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!

Az aktív és passzív szűrőrendszerű légtisztítók a levegőkeringetésen alapulnak. Ezek a légtisztítók szűrőrendszert tartalmaznak, amelyen keresztül beszívják a levegőt a helyiségből, majd megtisztítva visszavezetik a helyiségbe.
A levegőkeringetés és a káros anyagok szűrése csak zárt helyiségekben működik. A megfelelő készüléket a helyiség méretétől függően kell kiválasztani - a légtisztítónak elegendő légáram mennyiséggel kell rendelkeznie.
Az allergiában szenvedő betegeknek olyan légtisztító a megfelelő, amelynek légáram mennyisége meghaladja a helyiség térfogatának legalább háromszorosát, és rendelkezik HEPA-szűrővel.
A GREE légtisztítók HIMOP és egyéb más, magas szintű technológia alkalmazásával készülnek. A hat tisztító funkció mellett (baktérium-, gombamentesítés, hideg katalizátorok bontása, HIMOP formaldehid-tisztítás, HEPA magas hatékonyságú szűrő, aktívszén-szűrő) képesek eltávolítani a levegőből a baktériumokat, port, ártalmas gázokat.
  1. Ezüst-ionos baktérium- és gombamentesítés: Számos baktériumfajtát ártalmatlanít, mosható, és hosszú élettartamú.
  2. Hideg katalizátorok bontása: Erős katalitikus képességgel gyorsan megszünteti a szagokat, és nem okoz másodlagos környezetszennyezést.
  3. A HIMOP technológia: Hatékonyan eltávolítja a formaldehideket, ez a megkötés és a katalizátor bontás különleges funkciója, képes katalizálni és szét-bontani a veszélyes anyagokat, például megkötve azokat.
  4. HEPA magas hatékonyságú szűrő: 0,3 mikronos szűrőfelületének köszönhetően a levegőt 99%-ban képes átszűrni, eltávolítva a baktériumokat, port, stb., gyorsan frissítve a belső levegőt.
  5. Aktív-szénszűrő: A szűrő egy új típusú aktívszén-töltetet tartalmaz, melynek megkötési képessége magas, képes eltávolítani a levegőből az ártalmas gázokat, mint az ammónia, ecetsav.
  6. Plazmaszűrő: Nem tartozék! Ioncsoportokat alkotva képes elpusztítani a levegőben lévő baktériumokat.
  7. Negatív ion funkció: A levegő megtelik olyan negatív ionokkal, melyek „frissítőmódú levegő-vitaminokként ismertek, ennek következtében a szoba levegője friss és természetes lesz.

Gree Hawk légtisztító

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: GCF450DKNA
A TERMÉK FŐBB ADATAI:
VENTILLÁTOR FOKOZATOK: 5 fokozat
FELVETT TELJESÍTMÉNY: 40 watt
LÉGSZÁLLÍTÁS: 450 m3/óra
ZAJSZINT: 60 dB(A)
AJÁNLOTT HELYISÉGMÉRET: 43 m2-nél nagyobb
KÉSZÜLÉK MÉRETE: 358x358x805 mm
KÉSZÜLÉK SÚLYA: 17,45 kg
CADR ÉRTÉK (részecskék): 420 m3/óra
CADR ÉRTÉK (formaldehid): 260 m3/óra
LEVEGŐMINŐSÉG KIJELZÉSE SZÍNNEL!

A TERMÉK FUNKCIÓI:
* SZAG ÉS POR SZENZOR
* SZŰRŐTISZTÍTÁS EMLÉKEZTETŐ
* AUTOMATA ÜZEM
* SZŰRŐCSERE EMLÉKEZTETŐ
* LED KIJELZŐ
* kELLEMES ÉJSZAKÍI ÜZEMMÓD
* WI-FI VEZÉRLÉS
Letölthető anyagok: Gree légtisztítók 2023
A GREE HAWK LÉGTISZTÍTÓ FUNKCIÓI:
Szag és por szenzor: A káros gázok, aeroszolok és szennyeződések eltávolítására
Automata üzem: A berendezés a belső hőmérséklet függvényében választ működési üzemmódot.
Szűrőtisztítás emlékeztető: Meghatározott üzemóra után a „Szűrőtisztítás” led világítása emlékeztet a szűrők tisztításának szükségességére. A szűrők tisztítása után törölheti a jelzést.
Szűrőcsere emlékeztető: A szűrő időben történő cseréje megnöveli a termék élettartamát és optimalizálja a teljesítményét.
LED kijelző: Mai divatos megoldásként a beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
Kellemes éjszakai üzemmód: Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.
Wi-Fi vezérlés: A Wi-Fi Smart alkalmazással okos telefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán 06-30-206-8711
Felmérés, árajánlat 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.