Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: +36-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: +36-70-422-4690; 06-68-472-467
E-mail: feherklimavillkft@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!
További elérhetőségek: +36-70-617-1815 és feherklima.ertekesites@gmail.com

10 ÉV TELJES KÖRŰ JÓTÁLLÁS MAGASOLDALFALI SPLIT KLÍMÁKRA A TERMÉKREGISZTRÁCIÓT KÖVETŐEN!

A Gree klímákról:
  1. A magas minőségének és különösen csendes működésének köszönheti az egyre nagyobb és nagyobb népszerűségét. A gyártó szem előtt tartja a környezetvédelmet is, az utóbbi évek során több környezetbarát hűtőközeggel szerelt Gree klíma került a piacra. Alacsony ár mellett juthat kiváló teljesítményhez, ha megbízható Gree klíma vásárlása mellett dönt. A Gree termékeiben található kompresszorok fordulatszáma akár 1 Hz-re is csökkenthető, ezáltal energiatakarékosan működtethető a klíma. Így alacsony költségek mellett élvezheti a tökéletes hőmérsékletet és lakása kényelmét.
  2. Hűtés: 5,3 kW névleges hűtőteljesítményű modell. G10 inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják, készenléti módban pedig mindössze 0,5 W-ot fogyaszt. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.
  3. Fűtés: Rásegítésre javasolt készülék. Akár -25°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban.
  4. Intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.
  5. A klíma berendezés H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.
  6. WI-FI vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.
  7. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt. A 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.
  8. Környezettudatosság: A környezetbarát készülékek R32 hűtőközeggel üzemelnek, melyek ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0.
  9. A Smart One légkondícionáló a termékkínálat egyik legokosabb, legcsendesebb, téliesített modellje, mely rendelkezik a Gree gyár áttörő fejlesztésével, az energiahatékonyság maximalizálását célzó öntanuló vezérléssel, illetve olyan kényelmi funkciókkal, melyek által a légkondicionáló méltó társunkká válik a mindennapi felhasználásban.

5,3 kW GREE SMART ONE inverteres split klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: GWH18AODXE-K6DNA2A
Hűtő teljesítmény: 5,3 kW
Fűtő teljesítmény: 5,6 kW
KIEMELT TULAJDONSÁGOK:
* EXTRA ALACSONY BELTÉRI ZAJSZINT
* COLD PLASMA SZŰRŐ
* UV SZŰRŐ
* WI-FI VEZÉRLÉS
* FŰTÉS -25 C° KÜLSŐ HŐM-IG
* 3D LÉGÁRAM
* I-FEEL FUNKCIÓ
* 8 C° TEMPERÁLÁS
* "H" TARIFA IGÉNYELHATŐ
* KOMP-KARTER ÉS CSEPPTÁLCA FŰTÉS
TOVÁBBI TULAJDONSÁGOK:
* ÉJSZAKAI CSENDES ÜZEMMÓD
* TÉLIESÍTETT BERENDEZÉS
* PÁRATARTALOM KIJELZÉS
* MESTERSÉGES INTELLIGANCIA
* G10 INVERTER TECNNOLÓGIA
* INTELLIGENS LEOLVASZTÁS
* HIDEG LEVEGŐ BEFÚVÁS VÉDELEM
* TÖBBSZÖRÖS SZŰRŐRENDSZER
* 7 FOKOZATÚ VENTILLÁTOR
* SZÉLES LÉGTERELÉS
* FÜGGŐLEGES LÉGTERELÉS
* CSENDES ÜZEMMÓD
* KELLEMES ÉJSZAKAI MÓD
* ENERGIATAKARÉKOS ÜZEMMÓD
* AUTOMATA ÜZEMMÓD
* "TURBO" HŰTÉS
* AUTOMATA TISZTÍTÁS
* LED KIJELZŐ
* MEMÓRIA FUNKCIÓ
* 24 ÓRÁS IDŐZÍTŐ
* BILLENTYŰZET ZÁR
OPCIONÁLIS TARTOZÉKOK:
* VEZETÉKES TÁVIRÁNYÍTÓ
* KÁRTYÁS KAPCSOLÓ
* KÖZPONTI VEZÉRLÉS
* TÁVOLI FELÜGYELET
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 8,0 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,6 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Letölthető anyagok:
Gree légkondícionálók_2024
Műszaki adatok: Gree Smart One klímák adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK GREE SMART ONE INVERTERES SPLIT KLÍMA
5,3 kW
Modellszám GWH18AODXE-K6DNA2A
Hűtőteljesítmény kW 5,3
Fűtőteljesítmény kW 5,6
Teljesítményfelvétel Hűtés W 1 472
Fűtés W 1 365
Energiatakarékossági osztály Hűtés/Fűtés A++/A++
SEER/SCOP (W/W) 8,0/4,6
Fűtési terv. telj. (-10 C°) kW 4,1
Beltéri egység mérete SzéxMaxMé (mm) 993x311x222
Beltéri zajszint (hűtés) dB(A) 45/42/40/37/34/29/25/23
Beltéri zajszint (fűtés) dB(A) 48/44/42/37/36/35/32
Beltéri tömeg kg 13,0
Kültéri egység mérete SzéxMaxMé (mm) 873x555x376
Kültéri zajszint dB(A) 59
Kültéri tömeg kg 37
Feszültség/Betáp V 220-240/Kültéri
Max. áramfelvétel A 11,5
Hűtőközeg - R32
Hűtőközeg alaptöltet m 5
Csőméret (folyékony/gáz) mm 6/12
Csővezetési távolság max/min 3/25
Maximális külső magasság m 10
Működési tartomány Hűtés -15 +50
Fűtés -25 +30
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal.
A GREE SMART ONE KLÍMA KIEMELT TULAJDONSÁGAI:
Extra alacsony beltéri zajszint: A beltéri egység kialakításának köszönhetően, a levegő áramlása a lehető legkisebb zajszinttel jár.
Cold Plasma ionizátor: Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.
UV szűrő: A Gree UV-C technológiája fertőtleníti az elpárologtató felületét, valamint sterilizálja a beszívott levegőt a különféle vírusoktól, baktériumoktól. Folyamatosan biztosítja a friss és tiszta levegőt.
WI-FI vezérlés: A WI_FI funkcióval rendelkező Gree berendezések okostelefon segítségével a világ bármely pontjáról vezérelhetők az interneten keresztül. A funkció használatához GREE+applikáció szükséges, mely vadonatúj élményt nyújt az intelligens vezérlés terén, legyen szó ki- és bekapcsolásról, hőmérséklet beállításról vagy akár időzítésről.
Fűtés -25 C°külső hőmérsékletig: A Gree technológiájával akár -25 C° külső hőmérséklet mellett is képes hatékonyan, üzembiztosan és energiatakarékosan fűteni.
3D légáram: A légterelés függőlegesen és vízszintes irányban is motorok segítségével állítható, ennek köszönhetően garantáltan egyenletes hőmérséklet alakítható ki otthonában.
„I feel” kényelmi funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
8°C-os temperálás: A beltéri hőmérsékletet stabilan 8°C-os hőmérsékleten tartja, megakadályozva ezzel a vizes rendszerek elfagyását, téli időszakban.
Programozható időzítés: A készülék 1 db ki- és 1 db bekapcsolásra, 24 órán belül programozható.
"H" tarifa igényelhető: A "H" áramdíjszabást azért hozták létre, hogy a különböző környezetbarát hő- és megújuló energiaforrásokat használó berendezések kedvezményes árszabás melett tudjanak üzemelni egy teljes fűtési szetonon keresztül. A "H" tarifa október 15-től április 15-ig terjedő időszakban áll rendelkezésre. A telepített légkondícionálóknak legalább 3,4 SCOP értékkel kell rendelkeznie.
Kompresszor, karter és csepptálca fűtés: Alacsony környezeti hőmérséklet mellett melegen kell tartani a kompresszort a fűtési körfolyamat megfelelő lejátszódásához és a kompresszeor élettartamának megőrzéséhez. A csepptálca fűtése megakadályozza,a keletkező kondezvíz összegyűlését és befagyását a kültéri egységbe.
A GREE SMART ONE KLÍMA TOVÁBBI TULAJDONSÁGAI:
Éjszakai csendes üzemmód (kültéri egys.): SLEEP és QUIET módban a bel- és kültéri egység éjszakai üzemmódba lép. A kültéri egység a teljesítménytől függően extra csendes akár 40 dB is lehet.
Téliesített / fűtésre optimalizált berendezés: A téliasített kültéri egységben található csepptálca és karter fűtés biztosítja a fűtési üzemmód működését, a fűtésre optimalizált készülékek pedig ezek mellett az emelt hatékonyságú dual-stage kompresszorral is rendelkeznek.
Páratartalom kijelzés, szabályozás: A valós idejű páratartalom kijelzés hűtés üzemmódban, a párátlanítás %-os pontosságra szabályozható. Így az élettanilag legideálisabb páratartományon belül tarthatja otthonát.
Mesterséges intelligencia: Az algoritmus a felhasználói szokásokat és egyéb külső tényezőket vesz figyelembe az energiamegtakarítás érdekében.
G10 inverter: A technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, amely akár 1 hz frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát csökkenteni, ezzel rendkívüli energiahatékonyságot elérve. Miután eléri a komfort tartományt, nem áll le egyből, kilép belőle. 50% energia-megtakarítás, 16hz-es alacsony frekvenciás üzem, alacsony zajszint, precíz hőmérséklet szabályzás.
Intelligens leolvasztás: A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is). A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul. Pl. 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-Defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.
Hideg levegő befújás védelem: Fűtés üzemben a beltéri ventilátor csak akkor indul el, ha a befújt levegő hőmérséklete már kellemesen meleg
Többszörös szűrőrendszer: A berendezésbe az alap porszűrőn felül további szűrők illeszthetők.
7 fokozatú ventilátor: Széles skálán állítható levegő befújás.
Széles légterelés: A légterelő vízszintesen és függőlegesen is állítható, könnyen biztosítható a tökéletes kényelem.
Függőleges légterelés: A vertikális irányú levegő befújás egy motor segítségével állítható, hogy a légáram, a hideg, vagy meleg levegő befújás a lehető legkomfortosabb legyen.
Csendes üzemmód:A berendezés a legalacsonyabb ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legalacsonyabb zajszintet.
Kellemes éjszakai üzemmódnak köszönhetően, a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez, így jelentős energia megtakarítást érhet el.
Energiatakarékos üzemmód: Az alkalmazott technológia egy rendkívül hatékony frekvencia átalakító rendszer, amely segítségével átadhatja magát a kellemes hűs érzésnek miközben jelentősen csökkenti energiafogyasztását akár 8 órán keresztül.
Automata üzem: A klímaberendezés a belső hőmérséklet függvényében választ működési üzemmódot.
Turbo hűtés: Nyomja meg a távirányítón a „turbo” gombot, és élvezze a nagyobb légáramot, ami lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb érje el a beállított hőfokot.
Automata tisztítás: A Gmv5 oldalfali beltéri egységek ventillátora, azok leállítása után néhány még működnek a hőcserélő biztos leszárítása érdekében.
LED kijelző: Mai divatos megoldásként a beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
Memória funkció: A berendezés áramkimaradás után visszaállítja a korábban beállított értékeket és a korábbi üzemmódban működik tovább.
24 órás időzítő: A berendezés ki- és bekapcsolása napi egyszer 24 órás intervallumon belül időzíthető.
Billentyűzet zár: A távirányító billentyűi egy gombgombinációval lezárhatók illetve feloldhatók.
A GREE SMART ONE KLÍMA OPCIONÁLIS (KÉRHETŐ)TARTOZÉKOK:
Vezetékes távirányító
Kártyás kapcsoló
Központi vezérlés
Távoli felügyelet
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán +36-30-206-8711
Felmérés, árajánlat +36-70-422-4690; 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.