Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: +36-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: +36-70-422-4690; 06-68-472-467
E-mail: feherklimavillkft@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!
További elérhetőségek: +36-70-617-1815 és feherklima.ertekesites@gmail.com

10 ÉV TELJES KÖRŰ JÓTÁLLÁS MAGASOLDALFALI SPLIT KLÍMÁKRA A TERMÉKREGISZTRÁCIÓT KÖVETŐEN!

LIMITÁLT SZÉRIÁJÚ PRESTIGE KLÍMÁK A GREE-TŐL:
Elegáns megjelenés, magas minőségű anyagok, kiemelkedő energiahatékonyság, A++ és A+ besorolás, extrém széles működési tartomány: -30°C ~ +24°C, magas felszereltség: Wi-Fi, Cold plasma, többszörös szűrőrendszer, 3D légáram, exra csendes üzem, I-Feel, 8°C-os temperálás.

Hűtés: 2,7 – 3,53 – 5,3 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak, így garantáltan megtalálja az Ön helyiségébe megfelelő készüléket. Az inverteres technológiának köszönhetően visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz. A++ energiaosztályba sorolt termék.

Fűtés: Fűtésre kifejezetten javasolt készülék. Akár -30°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Gree Amber készülékhez nem feltétlenül kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve. Opcionálisan elérhető hozzá vezetékes távirányító is. H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

Wi-Fi vezérlésnek A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincsen, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken. A 3D légáramnak köszönhetően a kifújást nem csupán fel-le, hanem jobbra-balra is lehet irányítani vagy legyezni. Ezáltal garantáltan egyenletes hőmérsékletet alakíthat ki a szobában. Opcionális kártyás kapcsolójának és vezetékes távirányító opciójának köszönhetően alkalmas lehet panziókba, szállodákba is.

Környezettudatosság: A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget felváltotta az R32-es jelölésű, amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088.

Gree klíma:
A magas minőségének és különösen csendes működésének köszönheti az egyre nagyobb és nagyobb népszerűségét. A gyártó szem előtt tartja a környezetvédelmet is, az utóbbi évek során több környezetbarát hűtőközeggel szerelt Gree klíma került a piacra. Alacsony ár mellett juthat kiváló teljesítményhez, ha megbízható Gree klíma vásárlása mellett dönt. A Gree termékeiben található kompresszorok fordulatszáma akár 1 Hz-re is csökkenthető, ezáltal energiatakarékosan működtethető a klíma. Így alacsony költségek mellett élvezheti a tökéletes hőmérsékletet és lakása kényelmét.

2,7 kW Gree Silver X Prestige inverteres split klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: GWH09ACC-S6DBA1A
Hűtő teljesítmény: 2,7 kW
Fűtő teljesítmény: 3,5 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* WIFI VEZÉRLÉS
* 3D LÉGÁRAM
* COLD PLASMA SZŰRŐ
* I-FEEL FUNKCIÓ
* G10 INVERTER TECNNOLÓGIA
* "H" TARIFA IGÉNYELHATŐ
* KARTER ÉS CSEPPTÁLCA FŰTÉS
* -22 C-OS FŰTÉSI MŰKÖDÉSI TARTOMÁNY
* 8 C° TEMPERÁLÁS
* 24 ÓRÁS IDŐZÍTŐ
* DUAAL STAGE KOMPRESSZOR
* LED KIJELZŐ
* EXTRA CSENDES KIALAKÍTÁS
* KELLEMES ÉJSZAKAI MÓD
* "TURBO" HŰTÉS
* HIDEG LEVEGŐ BEFÚVÁS VÉDELEM
* CSENDES ÜZEMMÓD
* TÖBBSZÖRÖS SZŰRŐRENDSZER
* AUTOMATA TISZTÍTÁS
* ÁTFOGÓ VÉDELEM
* TISZTÍTHATÓ SZŰRŐK
* MINŐSÉGI MOTOROK
* INTELLIGENS LEOLVASZTÁS
* IDŐ KIJELZÉS
* BILLENTYŰZET ZÁR
* SZÉLES FESZÜLTSÉG TARTOMÁNY
* TÖBB VENTILLÁTOR FOKOZAT
* ÖNDIADNÓZIS
* AUTOMATA ÜZEM
* SZÉLES LÉGTERELÉS
* FÜGGŐLEGES LÉGTERELÉS
* MEMÓRIA FUNKCIÓ
* ENERGIATAKARÉKOS ÜZEMMÓD
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 7,8 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,7 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Letölthető anyagok:
Gree légkondícionálók_2023
Műszaki adatok: Gree Prestige Silver X adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK GREE SILVER X PRESTIGE INVERTERES SPLIT KLÍMA
2,7 kW
Modellszám GWH09ACC-S6DBA1A
Hűtőteljesítmény kW 2,7
Fűtőteljesítmény kW 3,5
Teljesítményfelvétel Hűtés W 580
Fűtés W 800
Energiatakarékossági osztály Hűtés/Fűtés A++/A++
SEER/SCOP (W/W) 7,8/4,7
Beltéri egység mérete SzéxMaxMé (mm) 899x294x212
Beltéri zajszint hűtés dB(A) 41/...../25
Beltéri zajszint fűtés dB(A) 41/...../30
Beltéri tömeg kg 11,0
Kültéri egység mérete SzéxMaxMé (mm) 899x596x378
Kültéri zajszint dB(A) 53
Kültéri tömeg kg 42
Feszültség/Betáp V 230/Kültéri
Max. áramfelvétel A 10,65
Hűtőközeg - R32
Hűtőközeg alaptöltet m 5
Csőméret (folyékony/gáz) mm 6/10
Csővezetési távolság max/min 3/15
Maximális külső magasság m 10
Működési tartomány Hűtés -18 +52
Fűtés -30 +24
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal.
A GREE SILVER X PRESTIGE KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
Beépített gyári WI-FI funkció: A berendezés alkalmas vezeték nélküli kapcsolat létrehozásával távolról történő vezérlésre.
3D légáram: A klíma nem csak vertikálisan képes mozgatni a levegőt, hanem oldalirányba is, így biztosítva az egyenletes légeloszlást, a kiegyensúlyozott hűtést és fűtést.
Cold Plasma ionizátor: Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.
„I feel” kényelmi funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
G10 inverter: A technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, amely akár 1 hz frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát csökkenteni, ezzel rendkívüli energiahatékonyságot elérve. Miután eléri a komfort tartományt, nem áll le egyből, kilép belőle. 50% energia-megtakarítás, 16hz-es alacsony frekvenciás üzem, alacsony zajszint, precíz hőmérséklet szabályzás.
"H" tarifa igényelhető: A "H" áramdíjszabást azért hozták létre, hogy a különböző környezetbarát hő- és megújuló energiaforrásokat használó berendezések kedvezményes árszabás melett tudjanak üzemelni egy teljes fűtési szetonon keresztül. A "H" tarifa október 15-től április 15-ig terjedő időszakban áll rendelkezésre. A telepített légkondícionálóknak legalább 3,4 SCOP értékkel kell rendelkeznie.
Csepptálca fűtés: A téliesített klíma csepptálcája és a kompresszora egy elektromos fűtőszállal van ellátva. A csepptálca fűtés megakadályozza, hogy a leolvasztás után a kültéri egységbe belefagyjon a kondenzvíz és idővel egy nagy jégtömbbé váljon a gép.
Fűtés -22 C° külső hőmérsékletig: -22°C-nál is biztos üzem az év bármely napján. Az extrém alacsony hőmérsékleten a fűtést a kompresszor előfűtés és a csepptálcán elhelyezett leolvasztó fűtőszál teszi lehetővé, valamint a speciális kétfokozatú kompresszor.
8°C-os temperálás: A beltéri hőmérsékletet stabilan 8°C-os hőmérsékleten tartja, megakadályozva ezzel a vizes rendszerek elfagyását, téli időszakban.
Programozható időzítés: A készülék 1 db ki- és 1 db bekapcsolásra, 24 órán belül programozható.
Dual Stage kompresszor: Kétlépcsős forgódugattyús technológia rendkívül alacsony környezeti hőmérsékletnél is megbízható fűtési teljesítményt ér el. a fűtési kapacitás még akkor sem csökken. ha a külső környezeti hőmérséklet eléri a -25 C°-ot.
LED kijelző: Mai divatos megoldásként a beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
Extra csendes kialakítás: A beltéri egység kialakításának köszönhetően a levegő áramlása a legkisebb zajszinttel jár.
Kellemes éjszakai üzemmódnak köszönhetően, a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez, így jelentős energia megtakarítást érhet el.
Turbo hűtés: Nyomja meg a távirányítón a „turbo” gombot, és élvezze a nagyobb légáramot, ami lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb érje el a beállított hőfokot.
Hideg levegő befújás védelem: Fűtés üzemben a beltéri ventilátor csak akkor indul el, ha a befújt levegő hőmérséklete már kellemesen meleg
Csendes kialakítás:A berendezés a legalacsonyabb ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legalacsonyabb zajszintet.
Többszörös szűrőrendszer: A berendezésbe az alap porszűrőn felül további szűrők illeszthetők.
Automata tisztítás: A Gmv5 oldalfali beltéri egységek ventillátora, azok leállítása után néhány még működnek a hőcserélő biztos leszárítása érdekében.
Átfogó védelem: A berendezés számos védelmi funkcióval rendelkezik a nagyobb megbízhatóság érdekében.
Tisztítható szűrők: A szűrők könnyen kivehetők és tisztíthatók.
Minőségi motorok: Biztosabb és csendesebb működés.
Intelligens leolvasztás: A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is). A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul. Pl. 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-Defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.
Óra kijelzés: beállítás, kijelzés a távirányítón.
Billentyűzet zár: A távirányító billentyűi egy gombgombinációval lezárhatók illetve feloldhatók.
Széles feszültség tartomány: A berendezés 170V és 265V feszültség tartományban képes üzemelni, mely alkalmassá teszi a működésre instabil elektromos hálózat mellett is.
Több ventilátor fokozat: Széles skálán állítható levegő befújás.
Öndiagnózis: Amennyiben hiba fordul elő, a készülék diagnosztizálja a problémát, és számjegykódokkal jelzi ki azt.
Automata üzem: A klímaberendezés a belső hőmérséklet függvényében választ működési üzemmódot.
Széles légterelés: A légterelő vízszintesen és függőlegesen is állítható, könnyen biztosítható a tökéletes kényelem.
Függőleges légterelés: A vertikális irányú levegő befújás egy motor segítségével állítható, hogy a légáram, a hideg, vagy meleg levegő befújás a lehető legkomfortosabb legyen.
Memória funkció: A berendezés áramkimaradás után visszaállítja a korábban beállított értékeket és a korábbi üzemmódban működik tovább.
Energia megtakarítás: Az alkalmazott technológia egy rendkívül hatékony frekvencia átalakító rendszer, amely segítségével átadhatja magát a kellemes hűs érzésnek miközben jelentősen csökkenti energiafogyasztását akár 8 órán keresztül.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán +36-30-206-8711
Felmérés, árajánlat +36-70-422-4690; 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.