Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: +36-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: +36-70-422-4690; 06-68-472-467
E-mail: feherklimavillkft@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!
További elérhetőségek: +36-70-617-1815 és feherklima.ertekesites@gmail.com

10 ÉV TELJES KÖRŰ JÓTÁLLÁS MAGASOLDALFALI SPLIT KLÍMÁKRA A TERMÉKREGISZTRÁCIÓT KÖVETŐEN!

A Gree klímákról:
  1. A magas minőségének és különösen csendes működésének köszönheti az egyre nagyobb és nagyobb népszerűségét. A gyártó szem előtt tartja a környezetvédelmet is, az utóbbi évek során több környezetbarát hűtőközeggel szerelt Gree klíma került a piacra. Alacsony ár mellett juthat kiváló teljesítményhez, ha megbízható Gree klíma vásárlása mellett dönt. A Gree termékeiben található kompresszorok fordulatszáma akár 1 Hz-re is csökkenthető, ezáltal energiatakarékosan működtethető a klíma. Így alacsony költségek mellett élvezheti a tökéletes hőmérsékletet és lakása kényelmét.
  2. Hűtés: 7,1 kW névleges hűtőteljesítményű modell. G10 inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják, készenléti módban pedig mindössze 0,5 W-ot fogyaszt. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.
  3. Fűtés: Rásegítésre javasolt készülék. Akár -25°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban.
  4. Intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.
  5. A klíma berendezés H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.
  6. Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.
  7. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt. A 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.
  8. Környezettudatosság: Az környezetbarát készülékek R32 hűtőközeggel üzemelnek, melyek ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0.

7,1 kW GREE COMFORT X inverteres split klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: GWH24ACE-K6DNA1I
Hűtő teljesítmény: 7,1 kW
Fűtő teljesítmény: 7,8 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* WIFI VEZÉRLÉS
* MEMÓRIA FUNKCIÓ
* COLD PLASMA SZŰRŐ
* I-FEEL FUNKCIÓ
* KARTER ÉS CSEPPTÁLCA FŰTÉS
* -22 C-OS FŰTÉSI MŰKÖDÉSI TARTOMÁNY
* "H" TARIFA IGÉNYELHATŐ
* G10 INVERTER TECNNOLÓGIA
* 8 C° TEMPERÁLÁS
* LED KIJELZŐ
* KELLEMES ÉJSZAKAI MÓD
* "TURBO" HŰTÉS
* HIDEG LEVEGŐ BEFÚVÁS VÉDELEM
* CSENDES ÜZEMMÓD
* TÖBBSZÖRÖS SZŰRŐRENDSZER
* 24 ÓRÁS IDŐZÍTŐ
* AUTOMATA TISZTÍTÁS
* ÁTFOGÓ VÉDELEM
* TISZTÍTHATÓ SZŰRŐK
* MINŐSÉGI MOTOROK
* INTELLIGENS LEOLVASZTÁS
* IDŐ KIJELZÉS
* BILLENTYŰZET ZÁR
* SZÉLES FESZÜLTSÉG TARTOMÁNY
* TÖBB VENTILLÁTOR FOKOZAT
* ÖNDIADNÓZIS
* AUTOMATA ÜZEM
* SZÉLES LÉGTERELÉS
* FÜGGŐLEGES LÉGTERELÉS
* ENERGIATAKARÉKOS ÜZEMMÓD
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 7,0 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,2 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Letölthető anyagok:
Gree légkondícionálók_2023
Műszaki adatok: Gree Comfort X klímák adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK GREE COMFORT X INVERTERES SPLIT KLÍMA
7,1 kW
Modellszám GWH24ACE-K6DNA1I
Hűtőteljesítmény kW 7,1
Fűtőteljesítmény kW 7,8
Teljesítményfelvétel Hűtés W 2030
Fűtés W 2000
Energiatakarékossági osztály Hűtés/Fűtés A++/A+
SEER/SCOP (W/W) 7,0/4,2
Beltéri egység mérete SzéxMaxMé (mm) 1122x329x247
Beltéri zajszint hűtés dB(A) 48/...../33
Beltéri zajszint fűtés dB(A) 50/...../35
Beltéri tömeg kg 16,5
Kültéri egység mérete SzéxMaxMé (mm) 958x660x402
Kültéri zajszint dB(A) 59
Kültéri tömeg kg 41,5
Feszültség/Betáp V 230/Kültéri
Max. áramfelvétel A 13,5
Hűtőközeg - R32
Hűtőközeg alaptöltet m 5
Csőméret (folyékony/gáz) mm 6/16
Csővezetési távolság max/min 3/25
Maximális külső magasság m 10
Működési tartomány Hűtés -15 +50
Fűtés -25 +30
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal.
A GREE COMFORT X KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
Beépített gyári WI-FI funkció: A berendezés alkalmas vezeték nélküli kapcsolat létrehozásával távolról történő vezérlésre.
Memória funkció: A berendezés áramkimaradás után visszaállítja a korábban beállított értékeket és a korábbi üzemmódban működik tovább.
Cold Plasma ionizátor: Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.
„I feel” kényelmi funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
Csepptálca fűtés: A téliesített klíma csepptálcája és a kompresszora egy elektromos fűtőszállal van ellátva. A csepptálca fűtés megakadályozza, hogy a leolvasztás után a kültéri egységbe belefagyjon a kondenzvíz és idővel egy nagy jégtömbbé váljon a gép.
Fűtés -22 C° külső hőmérsékletig: -22°C-nál is biztos üzem az év bármely napján. Az extrém alacsony hőmérsékleten a fűtést a kompresszor előfűtés és a csepptálcán elhelyezett leolvasztó fűtőszál teszi lehetővé, valamint a speciális kétfokozatú kompresszor.
"H" tarifa igényelhető: A "H" áramdíjszabást azért hozták létre, hogy a különböző környezetbarát hő- és megújuló energiaforrásokat használó berendezések kedvezményes árszabás melett tudjanak üzemelni egy teljes fűtési szetonon keresztül. A "H" tarifa október 15-től április 15-ig terjedő időszakban áll rendelkezésre. A telepített légkondícionálóknak legalább 3,4 SCOP értékkel kell rendelkeznie.
G10 inverter: A technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, amely akár 1 hz frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát csökkenteni, ezzel rendkívüli energiahatékonyságot elérve. Miután eléri a komfort tartományt, nem áll le egyből, kilép belőle. 50% energia-megtakarítás, 16hz-es alacsony frekvenciás üzem, alacsony zajszint, precíz hőmérséklet szabályzás.
8°C-os temperálás: A beltéri hőmérsékletet stabilan 8°C-os hőmérsékleten tartja, megakadályozva ezzel a vizes rendszerek elfagyását, téli időszakban.
LED kijelző: Mai divatos megoldásként a beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
Kellemes éjszakai üzemmódnak köszönhetően, a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez, így jelentős energia megtakarítást érhet el.
Turbo hűtés: Nyomja meg a távirányítón a „turbo” gombot, és élvezze a nagyobb légáramot, ami lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb érje el a beállított hőfokot.
Hideg levegő befújás védelem: Fűtés üzemben a beltéri ventilátor csak akkor indul el, ha a befújt levegő hőmérséklete már kellemesen meleg
Csendes kialakítás:A berendezés a legalacsonyabb ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legalacsonyabb zajszintet.
Többszörös szűrőrendszer: A berendezésbe az alap porszűrőn felül további szűrők illeszthetők.
Programozható időzítés: A készülék 1 db ki- és 1 db bekapcsolásra, 24 órán belül programozható.
Automata tisztítás: A Gmv5 oldalfali beltéri egységek ventillátora, azok leállítása után néhány még működnek a hőcserélő biztos leszárítása érdekében.
Átfogó védelem: A berendezés számos védelmi funkcióval rendelkezik a nagyobb megbízhatóság érdekében.
Tisztítható szűrők: A szűrők könnyen kivehetők és tisztíthatók.
Minőségi motorok: Biztosabb és csendesebb működés.
Intelligens leolvasztás: A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is). A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul. Pl. 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-Defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.
Óra kijelzés: beállítás, kijelzés a távirányítón.
Billentyűzet zár: A távirányító billentyűi egy gombgombinációval lezárhatók illetve feloldhatók.
Széles feszültség tartomány: A berendezés 170V és 265V feszültség tartományban képes üzemelni, mely alkalmassá teszi a működésre instabil elektromos hálózat mellett is.
Több ventilátor fokozat: Széles skálán állítható levegő befújás.
Öndiagnózis: Amennyiben hiba fordul elő, a készülék diagnosztizálja a problémát, és számjegykódokkal jelzi ki azt.
Automata üzem: A klímaberendezés a belső hőmérséklet függvényében választ működési üzemmódot.
Széles légterelés: A légterelő vízszintesen és függőlegesen is állítható, könnyen biztosítható a tökéletes kényelem.
Függőleges légterelés: A vertikális irányú levegő befújás egy motor segítségével állítható, hogy a légáram, a hideg, vagy meleg levegő befújás a lehető legkomfortosabb legyen.
Energia megtakarítás: Az alkalmazott technológia egy rendkívül hatékony frekvencia átalakító rendszer, amely segítségével átadhatja magát a kellemes hűs érzésnek miközben jelentősen csökkenti energiafogyasztását akár 8 órán keresztül.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán +36-30-206-8711
Felmérés, árajánlat +36-70-422-4690; 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.