...

Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

A Fisher Klíma amerikai székhelyű cége európai mérnökök által megtervezett klímaberendezéseket forgalmaz.

A Fisher klíma termékek 1999 óta ismertek Magyarországon és ezen idő alatt a telepített berendezéseknél a meghibásodások aránya az 1%-ot sem érte el!

A Fisher Klíma garantálja a legjobb ár-érték arányt a Magyarországon forgalmazott márkákhoz képest. Legyen szó extra funkciókról, hatékonysági értékről, a hosszú távú garanciáról vagy a kiváló szakemberek nyújtotta támogatásról.

A Fisher Klíma célja, hogy az alapvető hűtő-fűtő funkciókon túl további extra szolgáltatásokkal is kiszolgálja vásárlóit.

A Fisher Klíma mindezek mellett igen gazdag választékkal is rendelkezik, ezáltal pedig a legtöbb vásárlói igényt képes kielégíteni. Az úgynevezett monosplit rendszerű modellek például azok számára kínálnak megoldást, akik nem egy teljes épületben, hanem csak egy-egy szobában szeretnék a készülék funkcióit igénybe venni.

Ha egy adott épületben  teljes klimatizálást igényel, akkor a Fisher multisplit készülékek közül választhat.

Az oldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen munkatársainkkal!

3,5 kW Fisher art black/gold/silver inverteres split klíma

A klímaberendezés funkciói:

* 3D DC inverter
* Blue Fin hőcserélő
* Cold plasma ionizátor
* 4 irányú légterelés
* 5 fokozatú kültéri vent.
* 8 C° temperálás
* A+ és A++ energiaosztály
* Alacsony zajszint
* Aut. átváltás hűtés-fűtés
* Automatikus újraindulás
* Digitális kijelző
* Éjszakai üzemmód
* Follow me
* Hideg katalikus szagtalanító
* Időzítő (24 órás)
* Meleg indítás
* Növelt hatékonyságú porszűrő
* Párátlanító üzemmód
* Plazmaszűrő
* Turbo üzemmód
* WI-FI csatlakozás opció
MODELLSZÁM: FSAIF-Art-122AE3 -B/G/S
BRUTTÓ ÁR:

Letölthető anyagok:

Fisher légkondícionálók
Hűtő teljesítmény: 3,5 kW
Fűtő teljesítmény: 3,8 kW
Energiahatékonyság hűtésnél: SEER: 6,1 W/W
Energiahatékonyság fűtésnél: SCOP: 4,0 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Az üzemi tartomány belső hőmérséklet értékei:
A Fisher Art klímák műszaki adatainak összehasonlításával kíválaszthatja az Önnek megfelelő klímaberendezést.
A Fisher Art klímák MŰSZAKI ADATAINAK TÁBLÁZATÁT ITT TALÁLJA!

Tulajdondonságok:

 • A 3D inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energia megtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. Nem csak a készülék kompresszora, hanem a kültéri és beltéri egységek ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése. A gazdaságos éjszakai üzemmódnak köszönhetően, a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez, így jelentős energia megtakarítást érhet el.
 • Blue Fin bevonatú hőcserélő: A BLUE FIN bevonatú hőcserélő meggátolja a gombák és a baktériumok megtapadását.
 • Vírus- és baktériumölő Cold Plasma iongenerátor Az egyik leghatékonyabb vírus- és baktériumölő technológia, mely kiválóan alkalmas allergiától és légúti betegségektől szenvedő betegek, gyermekes családok otthonába is.
 • 4-irányú légterelés: A 4 irányú légterelésnek köszönhetően a klíma nem csak vertikálisan képes mozgatni a levegőt, hanem oldalirányba is, így biztosítva az egyenletes légeloszlást, a kiegyensúlyozott hűtést és fűtést.
 • 5 fokozatú kültéri ventilátor: A készülék a kültéri egység ventilátor sebességét a mindig a szükséges teljesítményhez igazítja, ami további energia-megtakarítást jelent halkabb működés mellett.
 • 8 fokos temperáló fűtés: Az ideiglenesen használt ingatlanokban tartja 8 fokon az épület hőmérsékletét.
 • „A+”, illetve „A++” energiaosztály: A Fisher berendezésekben elhelyezett nagy hatékonyságú kompresszornak és a legújabb technológiai megoldások alkalmazásának köszönhetően a berendezés rendkívül energia hatékony. A készülékre GEO TARIFA igényelhető, így a fűtési időszakban közel 40%-os megtakarítást érhet el. A berendezés „standby”, vagyis készenléti állapotban, mindössze 1 W-ot fogyaszt.
 • Alacsony zajszintű üzemmód: A légkondicionálói alacsony zajszinten működnek, egyenáramú (BLDC) motortechnológiának köszönhetően, mely mentes minden felesleges zajtól és zökkenőmentesen üzemel.
 • Automatikus téli-nyári átváltás: automata üzemmódban a berendezés időről időre automatikusan ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.
 • Automatikus újraindulás (áramszünet memória): Áramkimaradás után a klíma visszaáll arra a beállításra, amelyre az áramkimaradás előtt volt beállítva.
 • Led kijelző: Mai divatos megoldásként a beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet. Amennyiben ezt nem szeretné, a led kijelző kikapcsolható, az adatok és funkciók a távirányítón továbbra is követhetőek.
 • Éjszakai üzemmód: Lépcsőzetesen állítható hőmérsékletváltozás az éjszaka folyamán, a kellemesebb hőérzet, a kisebb energiafelhasználás és a csendesebb működés érdekében.
 • „Follow me” funkció, vagyis kihelyezett hő érzékelés: A távirányító megfelelő gombjának megnyomása után a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hő érzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez.
 • Hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb).
 • Időzítés: A készülék 1 db ki- és 1 db bekapcsolásra, 24 órán belül programozható.
  • Off Timer funkció: A beállított időre a klíma készülék automatikusan leáll.
  • On Timer funkció: A beállított időre a klíma készülék automatikusan bekapcsol.
 • Melegindítás: A fűtési üzemmódban a beltéri ventillátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.
 • Növelt hatékonyságú porszűrő:
 • Párátlanító üzemmód: csökkenti a levegő páratartalmát, anélkül, hogy jelentősen megváltoztatná a hőmérsékletet.
 • A „plazmaszűrő” egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést, majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat, baktériumokat és polleneket is.
 • TURBO üzemmód: A maximális teljesítmény, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön által beállított hőmérsékletet.
 • WI-FI előkészítés vagy vezérlés: A telefonjára letölthető applikációnk segítségével, ön távirányítóként használhatja telefonját a lakásban lévő WIFI-re csatlakoztatva. Ezzel egy nagyképernyős, kivilágított távirányítótkap, így bárhonnan kommunikálhat a klímaberendezéssel egyszerűen és könnyedén
 • Intelligens kijelzőfény: Mindent megteszünk azért, hogy klímaberendezéseink sose zavarják önt. Az intelligens fényérzékelő reagál a fényviszonyok változására, ahogy a szoba sötétedik, a kijelző fényeis egyre halványul.
 • Szűrőtisztítási igény kijelzése opció: A berendezés kijelzi a szűrő tisztításának esedékességét. Nem alaptartozék, kiegészítőként rendelhető.

A Fisher Art klímák funkcióinak összehasonlításával kíválaszthatja az Önnek megfelelő klímaberendezést.
A Fisher Art klímaberendezések FUNKCIÓINAK TÁBLÁZATÁT ITT TALÁLJA!

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt mindenképpen szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, az anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

Az egyszeri helyszíni felmérés ingyenes!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

Keresse a cégvezetőnket, értékesítőnket:
Cégvezető: Fehér Zoltán tel:06-30-206-8711
Helyszíni felmérés, árajánlat tel:06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Kérjen ingyenes árajánlatot:

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.

Egyéb forgalmazott márkák