Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: +36-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: +36-70-422-4690; 06-68-472-467
E-mail: feherklimavillkft@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!
További elérhetőségek: +36-70-617-1815 és feherklima.ertekesites@gmail.com

Miért a Fisher klímaberendezést?
  1. A Fisher klíma amerikai székhelyű cége európai mérnökök által megtervezett klímaberendezéseket forgalmaz.
  2. A Fisher klíma termékek 1999 óta ismertek Magyarországon és ezen idő alatt a telepített berendezéseknél a meghibásodások aránya az 1%-ot sem érte el!
  3. A Fisher Klíma garantálja a legjobb ár-érték arányt a Magyarországon forgalmazott márkákhoz képest. Legyen szó extra funkciókról, hatékonysági értékről, a hosszú távú garanciáról vagy a kiváló szakemberek nyújtotta támogatásról.
  4. A Fisher Klíma célja, hogy az alapvető hűtő-fűtő funkciókon túl további extra szolgáltatásokkal is kiszolgálja vásárlóit.
  5. A Fisher Klíma mindezek mellett igen gazdag választékkal is rendelkezik, ezáltal pedig a legtöbb vásárlói igényt képes kielégíteni. Az úgynevezett monosplit rendszerű modellek például azok számára kínálnak megoldást, akik nem egy teljes épületben, hanem csak egy-egy szobában szeretnék a készülék funkcióit igénybe venni.
  6. Ha egy adott épületben teljes klimatizálást igényel, akkor a Fisher multisplit készülékek közül választhat.
  7. Az oldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen munkatársainkkal!

3,52 kW FISHER ART B/G/S inverteres split klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: FSAUIF-Art-123AE3 -B/G/S / FSOAIF-Art-123AE3
Hűtő teljesítmény: 3,52 kW
Fűtő teljesítmény: 3,81 kW
A TERMÉK JELLEMZŐI:
* INVERTER
* WI-FI VEZÉRLÉS
* 4 IRÁNYÚ LÉGTERELÉS
* "COLD PLASMA" IONGENERÁTOR
* HIDEGKATALIKUS SZŰRŐ
* NÖVELT HATÉKONYSÁGÚ PORSZŰRŐ
* INTELLIGENS KIJELZŐFÉNY
* SZŰRŐTISZTÍTÁSI IGÉNY JELZÉSE
* SEER / HŰTÉSI ENERGIAOSZTÁLY
* SCOP / FŰTÉSI ENERGIAOSZTÁLY
* IDŐZÍTŐ FUNKCIÓ
* ÉJSZAKAI ÜZEMMÓD
* GOLDEN FIN BEVONATÚ HŐCSERÉLŐ
* ALACSONY ZAJSZINTŰ ÜZEM
* HŰTŐKÖRI HIBAKIJELZÉS
* 8 C°-OS TEMPERÁLÁS
* TÜKRÖS ELŐLAP "V" FORMA
* AUTOMATIKUSAN NYÍLÓ ELŐLAP
* ÜZEMMÓDJELZŐ SZÍNES LED FÉNYEK
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 8,5 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,6 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Az üzemi tartomány belső hőmérséklet értékei:
Letölthető anyagok: Fisher lakossági klímák
Műszaki adatok: Fisher Art klímák adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK FISHER ART INVERTERES SPLIT KLÍMA
3,52 kW
Beltéri egység FSAUIF-Art-123AE3 -B/G/S
Kültéri egység FSOAIF-Art-123AE3
Szín B=Antracit/G=Gold/S=Silver
Névleges hűtőteljesítmény* kW 3,52 /1,38-4,30/
Névleges fűtőteljesítmény* kW 3,81 /1,06-4,38/
Éves energiafogyasztás** hűtés/fűtés kWh/év 154/775
SEER / hűtési energiaosztály W/W 8,5 / A+++
SCOP / fűtési energiaosztály W/W 4,6 / A++
Teljesítményfelvétel* hűtés/fűtés kW 1,03/1,03
Üzemi áramfelvétel* hűtés/fűtés A 4,50/4,47
Max. áramfelvétel A 10,5
Javasolt biztosíték A C16A
Fűtőtelj. tervezési hőmérsékleten (-10 °C) kW 1,991
Szüks. rásegítőfűtés terv. hőmérsékleten kW 0,509
Beltéri légszállítás max/köz/min m3/óra 558/478/384
Hangnyomásszint belt. max/köz/min dB(A) 37,5/32/24
Hangteljesítményszint beltéri/kültéri dB(A) 51/60
Tömeg beltéri/kültéri kg 10,5 / 26,7
Méret /szxmaxmé/ beltéri mm 897x312x182
külltéri mm 765x555x303
Üzemeltetési határok külső hőm. hűtés -15 C° .... +50 C°
külső hőm. fűtés -15 C° .... +30 C°
belső hőm. hűtés +17 C° .... +32 C°
belső hőm. fűtés 0 C° .... +30 C°
Hűtőközeg R32
* Az adatok a következő feltételek mellett értendőek:
  1. Hűtés, belső hőmérséklet : 27°C DB / 19°C WB külső hőmérséklet: 35°C DB / 24°C WB
  2. Hűtés, belső hőmérséklet : 27°C DB / 19°C WB külső hőmérséklet: 35°C DB / 24°C WB
** Az adat szabványos vizsgálati eredmények alapján kapott érték. A tényleges energia fogyasztás függ a használat módjától.

A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energia-felhasználására vonatkozik.
A KLÍMABERENDEZÉS EXTRA FUNKCIÓI ÉS JELLEMZŐI:
Inverter: Az inverteres klíma nem egy adott teljesítményen működik, ha elérte a kívánt hőmérsékletet, akkor kikapcsol. Az inverteres légkondícionáló egy működési tartományban dolgozik. A kompresszoruk képes a beállított hőmérséklet és a szobában lévő hőmérséklethez igazodva adja le a teljesítményét. Tehát ahogy egyre jobban közeledik az érték a beállított hőfokhoz, annál jobban visszaveszi a kompresszor teljesítményét. Így tudunk vele jelentősen energiát megtakarítani. A készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.
A 3D inverteres teljesítményszabályozás: Olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest.
WIFI előkészítés vagy csatlakozás: A telefonjára letölthető applikáció segítségével, Ön távirányítóként használhatja telefonját a lakásban lévő WIFI-re csatlakoztatva. Ezzel egy nagyképernyős, kivilágított távirányítót kap, így bárhonnan kommunikálhat a klímaberendezéssel egyszerűen és könnyedén.
A 4-irányú légterelés: A 4 irányú légterelésnek köszönhetően a klíma nem csak vertikálisan képes mozgatni a levegőt, hanem oldalirányba is, így biztosítva az egyenletes légeloszlást, a kiegyensúlyozott hűtést és fűtést.
"Cold Plasma" iongenerátor: Segítségével a klímaberendezés nagy hatékonysággal fertőtleníti és egyben szagtalanítja a rajta áthaladó levegőt. A létrehozott negatív oxigén ionok elpusztítják a velük érintkező különféle kórokozókat, baktériumokat, gombákat.
Hidegkatalikus szűrő: Egy speciális bevonat segítségével a hideg katalitikus finomszűrő kiemelkedő hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre ártalmas gázokat
Növelt hatékonyságú porszűrő: A készülékben található szűrők csökkentik a levegő szállópor tartalmát.
Intelligens kijelzőfény: Mindent megteszünk azért, hogy klímaberendezéseink ne zavarják Önt. Az intelligens fényérzékelő reagál a fényviszonyok változására, ahogy a szoba sötétedik, a kijelző fénye is egyre halványul.
Szűrőtisztítási igény kijelzése opció: A berendezés kijelzi a szűrő tisztításának esedékességét. Nem alaptartozék, kiegészítőként rendelhető
"SEER" hűtési energiaosztály: 2013 év eleje óta van jelen az Európai Unióban, az EER és COP szabványokat váltották velük le. A SEER másnéven a szezonális energiahatékonysági tényező: ez a teljes hűtési szezonra vonatkozó érték. Az értéket úgy kapjuk, hogy az éves hűtési igényt osztjuk az éves, hűtésre vonatkozó áramfogyasztással.
"SCOP" fűtési energiaosztály: A SCOP a szezonális teljesítmény együttható. Fűtési szezonra vonatkozó érték, amit az éves fűtési igény és az éves, fűtésre használt energiafogyasztás elosztásával kapunk meg.
Időzítés: A berendezés ki és bekapcsolási ideje időzíthető az adott napon.
Éjszakai üzemmód: Az éjszakai kisebb hűtési igényhez igazodva a készülék hűtéskor automatikusan növeli (fűtéskor csökkenti) a beállított hőmérsékletértéket, ezáltal jelentős energia-megtakarítás érhető el.
„GOLDEN FIN” bevonatú hőcserélők: Beltéri egységen a speciális bevonat megakadályozza a külön- böző baktériumok és gombák megtelepedését, így nem keletkeznek kellemetlen szagok, az áramló levegő egészséges és friss marad. Emellett javul a hőátadás és az energiahatékonyság. Kültéri egy- ségen: a speciális bevonatnak köszönhetően a kondenzátor élettartama jelentősen megnövekedhet.
Hőcserélő, kiszárító funkció: A hűtő és párátlanító üzemmód közben aktiválhatja a hőcserélő kiszárító-öntisztító funkcióját. A berendezés kikapcsolása után a beltéri ventilátor még kb 2 percig keringteti a levegőt kiszárítva ezzel a beltéri egység hőcserélőjét, majd a berendezés automatikusan kikapcsol.
Alacsony zajszintű üzemmód: A berendezés a legalacsonyabb ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legalacsonyabb zajszintet.
Hűtőköri hibakijelzés: A készülék folyamatosan ellenőrzi saját működését és hiba esetén jelez, sőt szükség esetén leáll a működés, így elkerülhető a berendezés meghibásodása.
8 °C-os temperálófűtés funkció: A fagyvédelem elkerülésére: a megfelelő beállítást követően a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.
Tükör előlap "V" forma: A FISHER ART klíma család exkluzív megjelenésű, modern dizájnal rendelkező, több színben elérhető inverteres oldalfali klíma, mely az Ön otthonában is lenyűgözi majd a látogatókat. Működés közbeni fényjátéka, keret nélküli tükör előlapja és „V” alakú karcsú formavilága miatt az egyik legszebb klíma a piacon.
Automatikusan nyíló előlap:
Üzemmódkijelző színes LED fények:
A Fisher klímák funkcióinak összehasonlításával kíválaszthatja az Önnek megfelelő klímaberendezést.
A Fisher klímaberendezések EXTRA FUNKCIÓINAK ÉS JELLEMZŐINEK TÁBLÁZATÁT ITT TALÁLJA!
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán +36-30-206-8711
Felmérés, árajánlat +36-70-422-4690; 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.