Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: +36-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: +36-70-422-4690; 06-68-472-467
E-mail: feherklimavillkft@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!
További elérhetőségek: +36-70-617-1815 és feherklima.ertekesites@gmail.com

CASCADE LEGEND, mely a különleges pezsgőszínű dizájn mellett tudásával is felhívja magára a figyelmet. A+++ energiabesorolása garantálja, hogy a klímával való fűtés tényleg nem luxus többé. Fűtés üzemmódban az intelligens előmelegítés biztosítja azt, hogy a készülék csak a már felmelegített levegőt fújja be a helyiségbe. A 3D légáram gondoskodik az egyenletes hőérzetről, a Cold Plasma ionizátor pedig a levegő tisztaságáról.

CASCADE LEGEND légkondicionáló berendezések mindazokat az előnyöket nyújtják Önnek, amiket a legrangosabb klímamárkák kínálnak. A legújabb technológia, kiváló minőségű, tartós alkatrészek, elvárásokon túlmutató energiatakarékosság, alacsony zajszint, egészséges, biztonságos levegőminőség.

CASCADE LEGEND légkondícionálók R32 gázzal szerelt. Az R32 gáz nem károsítja az ózonréteget, és az üvegházhatást okozó hatása is egyharmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykom- ponensű gáz, könnyen újrahasznosítható. Akár 30 %-kal kevesebb gáztöltetre van szükség a kiemelkedően jó hőszállítási képessége miatt akár 10 %-os energiamegtakarítást is eredményezhet.

CASCADE LEGEND megbízható G10 invertere a kiszámítható működést és kiemelkedő A++ energiahatékonyságot biztosít. A párátlanító funkciójával és a Plazma szűrő segítségével, otthonának levegőminősége káros anyagoktól mentes lehet.
CASCADE LEGEND plazma szűrője nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

WI-FI vezérlés: A WiFi Smart alkalmazással okos telefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.

5,3 kW CASCADE LEGEND inverteres split klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: CWH18YD
Hűtő teljesítmény: 5,3 kW
Fűtő teljesítmény: 5,6 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* A+++ ENERGIAOSZTÁLY
* KARTERFŰTÉS
* 3D LÉGÁRAM
* PÁRÁTLANÍTÁS
* ÉJSZAKAI ÜZEMMÓD
* IDŐZÍTŐ FUNKCIÓ
* AUT. LAMELLA MOZGATÁS
* AUTOMATIKUS ÚJRAINDULÁS
* 8 C°-OS TEMPERÁLÁS
* CSENDES ÜZEMMÓD
* I-FEEL FUNKCIÓ
* TURBÓ FUNKCIÓ
* COLD PLASMA IONIZÁTOR
* INTELLIGENS ELŐMELEGÍTÉS
* ÖNDIADNÓZIS
* LED KIJELZŐ
* IDŐ KIJELZÉS
* HŐMÉRSÉKLET KIJELZÉS
* BILLENTYŰZET ZÁR
* AUTOMATIKUS LEOLVASZTÁS
* HÉTFOKOZATÚ VENTILLÁTOR
* CSEPPTÁLCA FŰTÉS
* WI-FI VEZÉRLÉS
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 7,6 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,1 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Műszaki adatok: Cascade Legend adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK CASCADE LEGEND INVERTERES SPLIT KLÍMA
5,3 kW
Modellszám CWH18YD
Hűtőteljesítmény (min/névleges/max) kW 1,3/5,3/6,6
Fűtőteljesítmény (min/névleges/max) kW 1,,1/5,6/6,8
Hatékonysági mutató SEER/SCOP W/W 7,6/4,1
Hűtés/Fűtés - A++/A+
Tápfeszültség Ph/V6Hz 1/220-240/50
Áramfelvétel Hűtés/Fűtés A 6,9/6,3
Betáp - Kültéri egység
Párátlanítás liter/óra 1,8
BELTÉRI EGYSÉG
Légszállítás m3/óra 850/750/610/520
Hangnyomásszint dB(A) 49/43/39/34
Hangteljesítmény szint dB(A) 58/53/49/44
Befoglaló méretek (szél/mag/mély) mm 996x301x225
Tömeg kg 13,5
KÜLTÉRI EGYSÉG
Légszállítás m3/óra 3200
Hangnyomásszint dB(A) 57
Hangteljesítmény szint dB(A) 65
Befoglaló méretek (szél/mag/mély) mm 955x700x396
Láb furatközép távolság mm 610
Kompresszor - Gree
Tömeg kg 45
Hűtőközeg - R32
Hűtőközeg alaptöltet kg 1,0
Standard csőhossz m 5
Max. megengedett csőhossz m 25
Max. megengedett szintkülömbség m 10
Csőátmérő folyadék/gáz mm 6,35/12,7
Üzemi tartomány Hűtés -15 +43
Fűtés -22 +24
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energia-felhasználására vonatkozik.
A KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
R32 hűtőközeg, környezetbarát: R32 gáz nem károsítja az ózon réteget, és az üvegházhatást okozó hatása is harmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykomponensű gáz, könnyen újrahasznosítható.
A+++ energiaosztály: A Cascade Legend Champagne klímaberendezésekben elhelyezett nagy hatékonyságú kompresszornak és a legújabb technológiai megoldások alkalmazásának köszönhetően a berendezés rendkívül energiahatékony.
Karterfűtés: A karter fűtés előmelegíti a kültéri egység kompresszorában az olajat. Akkor működik, amikor nem megy a klíma. Erre azért van szükség, mert ha nagy hidegben, (-10C fok) elindul a klíma, a kompresszor aljában pedig még hideg, dermedt az olaj, akkor nagyon hamar „olajütés” lehet a vége, ami a kompresszor váratlan és hirtelen tönkremenetelét okozhatja.
3D légáram: Az automatikus 4 irányú légterelés lehetővé teszi a helyiség egyenletes hűtését, legyen a helyiség bármely részébe is felszerelve a CASCADE VISION PRO beltéri egysége. Nem csak függőleges irányban szabályozható a légterelés, hanem vízszintesen is. Így optimálisan beállíthatja a légterelés irányát, vagy az automatika segítségével a helyiségben teljesen egyenletesen osztható el a befújt levegő.
Párátlanítás: A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma.
Éjszakai üzemmód: 4 féle - akár személyre is szabható - alvás üzemmód az optimális éjszakai pihenés feltételeit teremti meg.
Időzítő funkció:A légkondicionáló automatikus működési idejét lehet beállítani az időzítő funkció segítségével egy adott időintervallumra (nap, vagy hét) vonatkozóan.
Automatikus lamella mozgatás fel-le: Szerepe a helyiség hőmérsékletének állandóságának biztosítása, a levegő egyenletes elosztásával.
Automatikus újraindulás: A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.
8°C Temperálás: Az állandóan nem használt ingatlanokbanNyaralók, hosszabb ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére használható ez a funkció. Egyenletes, 8 C-os hőmérsékletet tart akkor is, amikor nem vagyunk ott.
Csendes üzemmód:A berendezés a legalacsonyabb, ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legkisebb zajszintet.
„I feel” funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
Turbó funkció: A beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet. Nyomja meg a távirányítón a „Turbo” gombot, és élvezze a nagyobb légáramot.
Cold Plasma ionizátor: Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szenynyeződéseket, majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.
Inteligens előmelegítés: Fűtő üzemmódban a készülék késlelteti a beltéri egység ventilátorának működését, ezáltal megakadályozza, hogy kellemetlen hideg levegő jusson a helyiségbe.
Öndiagnózis: Rendellenesség esetén a légkondicionáló berendezés egy hibakódot jelenít meg, ami nagymértékben elősegíti a probléma gyors és szakszerű megoldását.
LED kijelző: A Cascade klímák az ideális megoldást kínálják a rejtett kijelző segítségével, ami kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen. A beltéri egység közepén olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
Idő kijelzés: A távirányító kijelzi az aktuális időt.
Hőmérséklet kijelzése: A távirányító és a beltéri egyég kijelzi a beállított és az aktuális hőmérsékletet.
Billentyűzet zár: A távirányító billentyűi egy gombkombináció használatával lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.
Intelligens leolvasztás: A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer csak akkor futtattja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg. Intelligens leolvasztás javítja a fűtés hatásfokát is.
Hétfokozatú ventillátor: Hangtalantól a Turbó fokozatig, 7 sebesség finomhangolás a tökéletes felhasználói élmény érdekében.
Csepptálca fűtés: A klíma működése közben a kültéri egységben kondenzvíz keletkezik. Ez a kondenzvíz hideg időben, ráfagy a kültéri egység hőcserélőjére, amit a készülék meghatározott időnként leolvaszt. Ez a leolvadó kondenzvíz távozna a kültéri egységből, annak csepptálcáján keresztül. Nagyon hideg időben, azonban ez a leolvadó víz visszafagy a kültéri egységbe. A klímáknál hőcserélő szétfagyást és ventilátor törést okozhat.
Wi-fi vezérlés: A WiFi Smart alkalmazással okos telefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán +36-30-206-8711
Felmérés, árajánlat +36-70-422-4690; 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.