Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: +36-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: +36-70-422-4690; 06-68-472-467
E-mail: feherklimavillkft@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!
További elérhetőségek: +36-70-617-1815 és feherklima.ertekesites@gmail.com

CASCADE NORDIC ECO, ami okosabb, mint az elődje és mindent tud, amit a nagy márkák! A fűtött csepptálca és a -15 C° tartós külső hőmérséklet esetén is stabil működés gondoskodik arról, hogy ez a modell valóban a 4 évszak legjobb választása legyen. Számos kényelmi funkció, mint az I feel funkció és a Wi-Fi vezérlés.

CASCADE NORDIC ECO légkondicionáló berendezések mindazokat az előnyöket nyújtják Önnek, amiket a legrangosabb klímamárkák kínálnak. A legújabb technológia, kiváló minőségű, tartós alkatrészek, elvárásokon túlmutató energiatakarékosság, alacsony zajszint, egészséges, biztonságos levegőminőség.

CASCADE NORDIC ECO légkondícionálók R32 gázzal szerelt. Az R32 gáz nem károsítja az ózonréteget, és az üvegházhatást okozó hatása is egyharmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykom- ponensű gáz, könnyen újrahasznosítható. Akár 30 %-kal kevesebb gáztöltetre van szükség a kiemelkedően jó hőszállítási képessége miatt akár 10 %-os energiamegtakarítást is eredményezhet.

CASCADE NORDIC ECO a kiszámítható működést és kiemelkedő A++ energiahatékonyságot biztosít. A párátlanító funkciójával és a Plazma szűrő segítségével, otthonának levegőminősége káros anyagoktól mentes lehet.
CASCADE NORDIC ECO 4 in 1 szűrője nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

Wi-fi vezérlés: A WiFi Smart alkalmazással okos telefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.

3,5 kW CASCADE NORDIC ECO inverteres split klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: CWH12NE
Hűtő teljesítmény: 3,5 kW
Fűtő teljesítmény: 3,6 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* LÁGY FUVALLAT
* 3D LÉGÁRAM
* BIG/UV-C
* NYOLCFOKOZATÚ VENTILLÁTOR
* "TURBO" HŰTÉS
* INTELLIGENS ELŐMELEGÍTÉS
* ÉJSZAKAI ÜZEMMÓD
* I SET FUNKCIÓ
* 8 C° TEMPERÁLÁS
* PÁRÁTLANÍTÁS
* LED KIJELZŐ
* SMART AIR FLOW
* AUTOMATIKUS LEOLVASZTÁS
* BILLENTYŰZET ZÁR
* GÁZSZIVÁRGÁS ÉRZÉKELŐ
* ECO ÜZEMMÓD
* CSEPPTÁLCA FŰTÉS
* WIFI VEZÉRLÉS
* HŐMÉRSÉKLET KIJELZÉS
* 4 IN 1 SZŰRŐ
* AUTOMATIKUS LAMELLAMOZGATÁS
* SZUPER CSENDES ÜZEMMÓD
* ÖNTISZTÍTÁS ÉS STERILIZÁLÁS
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 6,5 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,0 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Műszaki adatok: Cascade Nordic Eco klímák
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK CASCADE NORDIC ECO INVERTERES SPLIT KLÍMA
3,5 kW
Modellszám CWH12NE
Hűtőteljesítmény (min/névleges/max) kW 1,0/3,5/4,0
Fűtőteljesítmény (min/névleges/max) kW 1,0/3,6/4,3
Hatékonysági mutató SEER/SCOP W/W 6,5/4,0
Hűtés/Fűtés - A++/A+
Tápfeszültség Ph/V6Hz 1/220-240/50
Áramfelvétel Hűtés/Fűtés A 5,5/5,1
Párátlanítás liter/óra 1,2
Betáp - Kültéri egység
BELTÉRI EGYSÉG
Légszállítás m3/óra 560/560
Hangnyomásszint dB(A) 44/37/35/33/29/25
Hangteljesítmény szint dB(A) 54/47/45/43/39/35/32
Befoglaló méretek (szél/mag/mély) mm 790x275x192
Tömeg kg 8,5
KÜLTÉRI EGYSÉG
Légszállítás m3/óra 2200
Hangnyomásszint dB(A) 52
Hangteljesítmény szint dB(A) 62
Befoglaló méretek (szél/mag/mély) mm 795x549x305
Láb - furatközép távolság mm 434
Kompresszor - RECH
Tömeg kg 25,0
Hűtőközeg/alaptöltet kg R32/0,7
Standard csőhossz m 5
Max. megengedett csőhossz m 25
Max. megengedett szintkülömbség m 10
Csőátmérő folyadék/gáz mm 6,0/9,52
Üzemi tartomány Hűtés -15 +53
Fűtés -25 +30
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energia-felhasználására vonatkozik.
A KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
Lágy fuvallat:A készülék különleges S alalkú lamelláin találhastó mikroszkópikus méretű furatokaon erőteljes légmozgás nélkül képes a készülék lehűteni a helyiséget ezzel is kellemes környezetet teremtve
3D légáram: Az automatikus 4 irányú légterelés lehetővé teszi a helyiség egyenletes hűtését, legyen a helyiség bármely részébe is felszerelve a CASCADE VISION PRO beltéri egysége. Nem csak függőleges irányban szabályozható a légterelés, hanem vízszintesen is. Így optimálisan beállíthatja a légterelés irányát, vagy az automatika segítségével a helyiségben teljesen egyenletesen osztható el a befújt levegő.
BIG/UV-C légtisztító: A beépített bipoláris iongenerátor elpusztítja a levegőben lévő baktériumokat és vírusokat. Az ultraibolya fény rendkívül hatékony a toxinok elleni küzdelemben. A szabadalmaztatott tisztítási eljárás megöli a levegőben lévő vírusok és baktériumok DNS-ét / RNS-ét, így a beltéri levegő sterilizált lesz kémiai anyagok használata és negatív mellékhatások nélkül.
Nyolcfokozatú ventillátor: Hangtalantól a Turbó fokozatig, 8 sebesség finomhangolás a tökéletes felhasználói élmény érdekében.
Turbó funkció: A beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet. Nyomja meg a távirányítón a „Turbo” gombot, és élvezze a nagyobb légáramot.
Inteligens előmelegítés: Fűtő üzemmódban a készülék késlelteti a beltéri egység ventilátorának működését, ezáltal megakadályozza, hogy kellemetlen hideg levegő jusson a helyiségbe.
Éjszakai üzemmód: 4 féle - akár személyre is szabható - alvás üzemmód az optimális éjszakai pihenés feltételeit teremti meg.
8°C Temperálás: Az állandóan nem használt ingatlanokbanNyaralók, hosszabb ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére használható ez a funkció. Egyenletes, 8 C-os hőmérsékletet tart akkor is, amikor nem vagyunk ott.
"I set funkció": Csak egy gombra van szükség. Ezen gomb megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállításoknak megfelelően működik.
„I feel” funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
Párátlanítás funkció: A párátlanítás funkció segítségével csökkenthető a helyiség páratartalma.
LED kijelző: A Cascade klímák az ideális megoldást kínálják a rejtett kijelző segítségével, ami kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen. A beltéri egység közepén olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
Smart Air Flow: A funkció beállításával hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul.
Automatikus leolvasztás: A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer csak akkor futtattja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg. Intelligens leolvasztás javítja a fűtés hatásfokát is.
Billentyűzet zár: A távirányító billentyűi egy gombkombináció használatával lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.
Beépített gázszivárgás érzékelő: A maximális biztonság érdekében a Black Art és a Nordic Eco beltéri egysége gázszivárgás érzékelővel lett felszerelve, amely a hűtőközeg esetleges szivárgásakor azonnal figyelmeztető jelzést küld.
ECO üzemmód: Egyetlen gombnyomással indítható az ECO üzemmód. A berendezés gyorsabban hűti le a helyiséget, majd alacsonyabb fordulatszámmal működve a kívánt szinten tartja a hőmérsékletet. Az ECO üzemmód használatával akár 30%-os energia megtakarítás is elérhető.
Csepptálca fűtés: A klíma működése közben a kültéri egységben kondenzvíz keletkezik. Ez a kondenzvíz hideg időben, ráfagy a kültéri egység hőcserélőjére, amit a készülék meghatározott időnként leolvaszt. Ez a leolvadó kondenzvíz távozna a kültéri egységből, annak csepptálcáján keresztül. Nagyon hideg időben, azonban ez a leolvadó víz visszafagy a kültéri egységbe. A klímáknál hőcserélő szétfagyást és ventilátor törést okozhat.
WI-FI vezérlés: A Wi-Fi Smart alkalmazással okos telefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.
Hőmérséklet kijelzése: A távirányító és a beltéri egyég kijelzi a beállított és az aktuális hőmérsékletet.
4 in 1 szűrő: A beltéri egységben 4 az 1-ben szűrő található, melynek elemei: 1 - Katalizátor szűrő (eltávolítja a formaldehidet és más illékony szerves vegyületeket, valamint a káros gázokat) 2 – Katekin szűrő (lebontja a baktériumokat és a kellemetlen szagokat) 3 – Aktív szénszűrő (elnyeli a levegőben lévő részecskéket és szagokat) 4 - C-vitamin szűrő (kitölti a levegőt a C-vitaminnal, ami erősíti az immunrendszert és jót tesz a bőrünknek).
Automatikus lamella mozgatás fel-le: Szerepe a helyiség hőmérsékletének állandóságának biztosítása, a levegő egyenletes elosztásával.
Szupercsendes üzemmód:A berendezés a legalacsonyabb, ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legkisebb zajszintet.
Öntisztító és sterilizáló funkció: Nincsenek többé kellemetlen szagok. Az automatikus öntisztító funkció kiszárítja a klímakészülék belső felületét, megakadályozva ezzel a penészgomba megtelepedését.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán +36-30-206-8711
Felmérés, árajánlat +36-70-422-4690; 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.