Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: +36-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: +36-70-422-4690; 06-68-472-467
E-mail: feherklimavillkft@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!
További elérhetőségek: +36-70-617-1815 és feherklima.ertekesites@gmail.com

A Panasonic légkondicionálók nem pusztán az otthonok komfortos hűtéséről gondoskodnak. Energiát takarítanak meg. Javítják a környező levegő minőségét. A hűtőteljesítményt a helyiségek kihasználtságához és a lakók életviteléhez igazítják. A környezettudatos életmód most minden eddiginél könnyebben megvalósítható.
Az NZ széria modelljei erősek és kiemelkedő hatékonyságúak egész évben. Ezeket a készüléket kifejezetten az európai éghajlatra fejlesztette ki a Panasonic. Az átgondolt tervezésnek köszönhetően kiegészítő fűtésként is használhatóak.
Az interneten keresztül állítsa be okostelefonja segítségével készülékén az igényeinek leginkább megfelelő paramétereket és az energiafogyasztás szintjét. Még több funkcióhoz férhet így hozzá, indítás és leállítás, működési mód, alaphelyzet, szobahőmérséklet, heti programozás stb.
Tapasztalja meg Ön is ezeket a továbbfejlesztett funkciókat, melyek vezérlésével még nagyobb komfortérzetet és hatékonyabb energiafogyasztást érhet el.

Panasonic NZ klímaberendezés kiemelhető jellemzői:
  1. Beépített WI-FI
  2. Letisztult, elegáns dizájn
  3. Vezeték nélküli távirányító
  4. Kompatibilis a Voice Assistant rendszerrel / Hangvezérlés

2,5 kW Panasonic NZ inverteres split klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: KIT-NZ25-YKE
Hűtő teljesítmény: 2,5 kW
Fűtő teljesítmény: 3,4 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* R32 HŰTŐKÖZEG
* SEER, HŰTÉSI HATÉKONYSÁG
* SCOP, FŰTÉSI HATÉKONYSÁG
* INVERTERES RENDSZER
* R2 FORGÓDUGYTTYÚS KOMP.
* NANOE X
* RENDKÍVÜL CSENDES
* AEROWINGS
* FŰTÉS LEHETSÉGES -25 C°-ON IS
* NYARALÓ FUNKCIÓ
* R22-ES BERENDEZÉS FELÚJÍTÁSA
* RAC INTERFÉSZ ADAPTER
* BEÉPÍTETT WI-FI
* 5 ÉV GARANCIA A KOMPRESSZORRA
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 8,0 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 5,0 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Műszaki adatok: Panasonic NZ klímák adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK 2,5 kW PANASONIC NZ
INVERTERES SPLIT KLÍMA
Modellszám KIT-NZ25-YKE
Beltéri egység CS-NZ25-YKE
Kültéri egység CU-NZ25-YKE
Hűtési teljesítmény Névl (min-max) kW 2,5 (0,85-3,00)
SEER3 W/W 8,0 / A++
Input power Névl (min-max) kW 0,51 (0,17-0,69)
Éves energia fogyasztás4 kW/h 109
Fűtési teljesítmény2 Névl (min-max) kW 3,4 (0,85-6,30)
COP1 W/W 5,0
SCOP3 W/W 5,0 / A++
Input power Névl (min-max) kW 0,68 (0,17-1,78)
Éves energia fogyasztás4 kW/h 784
Hangnyomás szint5 Hűtés dB(A) 42/27/19
Fűtés dB(A) 39/25/21
Légáramlás Hűtés/fűtés m3/perc 13,9/11,9
Méretek6 Beltéri (maxszéxmély) mm 295x870x229
Kültéri (maxszéxmély) mm 622x824x299
Nettó súly Beltéri / kültéri kg 10,0 / 34,0
Csőméret Folyadék col (mm) 1/4 (6,35)
Gáz col (mm) 3/8 (9,52)
Csővezetési távolság m 3-20
Csővezetési magasság m 10
Kiegészítő gáztöltet g/m 10
Csőhossz kieg. gáztöltethez m 7,5
Gáztöltet (R32)/CO2 kg/T R32-0,82/0,5535
Üzemi tartomány Hűtés min-max °C -15 ... +43
Fűtés min-max °C -25 ... +24
KIEGÉSZÍTŐK
CZ-CAPRAI RAC interfész adapter a P-linkbe integráláshoz
PAW-SMS CONTROL SMS-en keresztül történő vezérlés a SIM kártyát külön biztosítani kell.
CZ-RD514C Vezetékes távvezérlő a fali és a padlókonzolos típushoz
Tájékoztató:
1. Az EER és COP számítása az EN 14511-nek megfelelően történt.
2. A berendezés teljesítményét maximális teljesítmény és leolvasztás melett tesztelik. 3. Energiacímke, A+++ és D közötti besorolás.
4. Az éves energiafogyasztás számítása az EU/626/2011-nek megfelelően történt.
5. A beltéri egységek hangnyomásszintjét az egység teste előtt 1 méterrel, és a padló szintje fölött 0,8 méter magasan mérték. Kültéri egység esetén a mérés az egység teste előtt 1 méterrel és háta mögött 1 méterrel történt. A hangnyomásszint mérése a JIS C 9612-nek megfelelően történt. Q-Lo: csendes üzemmód Lo: legkisebb beállított ventilátor fordulatszám. 6. Adjon hozzá 70 mm-t a cső bemenethez.
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal.
A PANASONIC NZ KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
R32 hűtőközeg Az R32 hűtőközeget tartalmazó hőszivattyúink globális felmelegedési potenciálja (GWP) sokkal alacsonyabb. Fontos lépés az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentésére. Az R32 egy összetevőből álló hűtőközeg, ezért egyszerűen újrahasznosítható.
A készülék megfelel az új Eco Design követelményeknek: Minél magasabb a SEER érték, attól nagyobb a hűtési hatékonyság. Ezek a berendezések kellemes hőérzetet biztosítanak egész évben felesleges energiafogyasztás nélkül.
A készülék megfelel az új Eco Design követelményeknek: Minél magasabb a SCOP érték, attól nagyobb a fűtési hatékonyság. Ezek a berendezések kellemes hőérzetet biztosítanak egész évben felesleges energiafogyasztás nélkül.
Inverteres rendszer: Az Inverter termékcsalád nagyobb hatékonyságot és jobb komfortérzetet biztosít. Hőmérséklet-szabályozása precízebb, nagy ingadozásoktól mentes, ami kevesebb energia felhasználásával tartja állandó szinten a környezeti hőmérsékletet, és jelentős csökkenést eredményez a zaj- és a rezgésszintben.
R2 forgódugattyús kompresszor: A Panasonic forgódugattyús technológiát alkalmaz. Az R2 kompresszort szélsőséges körülmények között tesztelték. Az eredmény: nagyobb hatásfok, egy- és kétdugattyús változat, R32 / R410A hűtőközeg, kompakt méret.
NANOE X: A Panasonic legújabb fejlesztése, a NANOE™ X megakadályozza bizonyos ártalmas vírusok és baktériumok szaporodását, valamint semlegesíti a szagokat, ezáltal elősegíti a jó közérzet megteremtését.
Rendkívül csendes: Legújabb generációs kompresszorának és ikerlapátos ventilátorának köszönhetően kültéri egységünk az egyik legcsendesebb készülék a piacon. A beltéri egység pedig szinte észlelhetetlen, 18 dB(A)-s zajszinten működik.
Aerowings: Az Aerowings nagyobb kényelmet biztosít. A beépített kettős lapátozással a légáramlás közvetlenül a mennyezetre irányul, mellyel zuhanyszerű hűtőhatás érhető el.
Fűtés üzemmód akár -25 °C-os hőmérséklet mellett. A légkondicionáló akár -25 °C-os külső hőmérséklet esetén is működik hőszivattyú üzemmódban.
Nyaraló funkció: Ez az innovatív funkció 7-8 °C-on tartja a ház hőmérsékletét, így elkerülhető a csövek téli befagyása. Ez a funkció nagyon hasznos nyaralókban vagy hétvégi házakban.
R22-es berendezések felújítása: A Panasonic felújítási programja lehetővé teszi a meglévő R22-es csővezetékek újbóli felhasználását, miközben új, nagy hatékonyságú R410A rendszerek telepítésére kerül sor.
RAC interfész adapter a P-Linkbe történő integráláshoz: CZ-CNT csatlakozó integrálása PACi és ECOi rendszerekbe. Megoldás az otthoni egységek P-Link vezetékre történő integrálására. Bármilyen P-Link vezetékhez csatlakoztatható. Lehetőséget biztosít a teljes körű vezérlésre.
Beépített WI-FI: Az egység az internetre csatlakoztatható, így a Panasonic Comfort Cloud alkalmazással okostelefonról is irányítható. Irányítás, figyelés, egyszerű időzítés, egyszerű interfésszel. A Panasonic Comfort Cloudhoz történő csatlakozással az egység a Google Asszisztens és az Amazon Alexa segítségével irányítható.
5 év garancia: A termékcsalád kompresszoraira a Panasonic öt év jótállást vállal.

Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán +36-30-206-8711
Felmérés, árajánlat +36-70-422-4690; 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.