Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: +36-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: +36-70-422-4690; 06-68-472-467
E-mail: feherklimavillkft@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!
További elérhetőségek: +36-70-617-1815 és feherklima.ertekesites@gmail.com

A Panasonic légkondicionálók nem pusztán az otthonok komfortos hűtéséről gondoskodnak. Energiát takarítanak meg. Javítják a környező levegő minőségét. A hűtőteljesítményt a helyiségek kihasználtságához és a lakók életviteléhez igazítják. A környezettudatos életmód most minden eddiginél könnyebben megvalósítható.
Még több megtakarítás, még nagyobb kényelem. Hiszünk benne, hogy a környezettudatosság nem jár feltétlenül a kényelmi szempontok feladásával. Rendkívül csendes légkondicionálók garantáltan tiszta levegőt biztosítanak a helyiségekben Önnek és családjának. A tisztább lakókörnyezet érdekében a nanoe™ X technológia segít javítani a helyiség és a környező terület levegőminőségét. A két áttörő technológia együtt megtestesíti a Panasonic „Eco Clean Life Innovation” (Innováció a zöld és tiszta életért) kezdeményezését. Ez az újítás nemcsak környezetbarát, de maximális kényelmet is biztosít.

2,5 kW Panasonic BZ inverteres split klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: KIT-BZ25-ZKE
Hűtő teljesítmény: 2,5 kW
Fűtő teljesítmény: 3,15 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* R32 HŰTŐKÖZEG
* SEER, HŰTÉSI HATÉKONYSÁG
* SCOP, FŰTÉSI HATÉKONYSÁG
* INVERTERES RENDSZER
* R2 FORGÓDUGYTTYÚS KOMP.
* PM2,5 SZŰRŐRENDSZER
* RENDKÍVÜL CSENDES
* AEROWINGS
* R22-ES BERENDEZÉS FELÚJÍTÁSA
* RAC INTERFÉSZ ADAPTER
* BEÉPÍTETT WI-FI
* EGYSZERŰ VEZÉRLÉS BMS-EL
* 5 ÉV GARANCIA KOMPRESSZORRA
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 6,3 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,3 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Műszaki adatok: Panasonic BZ klímák adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK 2,5 kW PANASONIC BZ
INVERTERES SPLIT KLÍMA
Modellszám KIT-BZ25-ZKE
Hűtőteljesítmény Névleges (min/max) kW 2,5 (0,85-3,00)
SEER1 W/W 6,3 / A++
Felvett teljesítmény Névleges (min/max) kW 0,68 (0,21-0,90)
Éves energia fogyasztás2 kW/h 139
Fűtőteljesítmény Névleges (min/max) kW 3,15 (0,80-3,60)
Fűtőteljesítmény -7 C°-on kW 2,14
SCOP1 W/W 4,3 / A+
Pdesign érték -10C°-on kW 1,9
Felvett teljesítmény Névleges (min/max) kW 0,77 (0,19-1,03)
Éves energia fogyasztás2 kW/h 619
BELTÉRI EGYSÉG CS-BZ25ZKE
Hangnyomás szint3 Hűtés (ma/al/csend) dB(A) 37/26/20
Fűtés (ma/al/csend) dB(A) 36/27/24
Méretek (MagxSzéxMé) mm 290x779x209
Nettó tömeg kg 8,0
KÜLTÉRI EGYSÉG CU-BZ25ZKE
Hangnyomás szint3 Hűtés/Fűtés (Magas) dB(A) 48/49
Méretek4 MagxSzéxMély mm 542x780x289
Nettó tömeg kg 24,0
Hűtőközeg R32
Üzemi tartomány Hűtés min-max °C -10 ... +43
Fűtés min-max °C -15 ... +24
Tápellátás Fázis/frek/fesz Hz/V 1-/50/220-240
Tájékoztató:
1. Energiacímke, A+++ és D közötti besorolás.
2. Az éves energiafogyasztás számítása az EU/626/2011-nek megfelelően történt.
3. A beltéri egységek hangnyomásszintjét az egység teste előtt 1 méterrel, és a padló szintje fölött 0,8 méter magasan mérték. Kültéri egység esetén a mérés az egység teste előtt 1 méterrel és háta mögött 1 méterrel történt. A hangnyomásszint mérése a JIS C 9612-nek megfelelően történt. Q-Lo: csendes üzemmód Lo: legkisebb beállított ventilátor fordulatszám.
4. Adjon hozzá 70 mm-t a csővezeték csatlakozását figyelembe véve.
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal.
A PANASONIC BZ KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
R32 hűtőközeg Az R32 hűtőközeget tartalmazó hőszivattyúink globális felmelegedési potenciálja (GWP) sokkal alacsonyabb. Fontos lépés az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentésére. Az R32 egy összetevőből álló hűtőközeg, ezért egyszerűen újrahasznosítható.
A készülék megfelel az új Eco Design követelményeknek: Minél magasabb a SEER érték, attól nagyobb a hűtési hatékonyság. Ezek a berendezések kellemes hőérzetet biztosítanak egész évben felesleges energiafogyasztás nélkül.
A készülék megfelel az új Eco Design követelményeknek: Minél magasabb a SCOP érték, attól nagyobb a fűtési hatékonyság. Ezek a berendezések kellemes hőérzetet biztosítanak egész évben felesleges energiafogyasztás nélkül.
Inverteres rendszer: Az Inverter termékcsalád nagyobb hatékonyságot és jobb komfortérzetet biztosít. Hőmérséklet-szabályozása precízebb, nagy ingadozásoktól mentes, ami kevesebb energia felhasználásával tartja állandó szinten a környezeti hőmérsékletet, és jelentős csökkenést eredményez a zaj- és a rezgésszintben.
R2 forgódugattyús kompresszor: A Panasonic forgódugattyús technológiát alkalmaz. Az R2 kompresszort szélsőséges körülmények között tesztelték. Az eredmény: nagyobb hatásfok, egy- és kétdugattyús változat, R32 / R410A hűtőközeg, kompakt méret.
PM2,5 szűrőrendszer: A levegőben lebegő részecskék (PM2,5) port, koszt, füstöt és folyadékcseppeket tartalmaznak. Ezek a 2,5 μm méretű részecskék könnyen bejutnak a tüdőbe, és egészségügyi problémákat okozhatnak.
Rendkívül csendes: Legújabb generációs kompresszorának és ikerlapátos ventilátorának köszönhetően kültéri egységünk az egyik legcsendesebb készülék a piacon. A beltéri egység pedig szinte észlelhetetlen, 18 dB(A)-s zajszinten működik.
Aerowings: Az Aerowings nagyobb kényelmet biztosít. A beépített kettős lapátozással a légáramlás közvetlenül a mennyezetre irányul, mellyel zuhanyszerű hűtőhatás érhető el.
R22-es berendezések felújítása: A Panasonic felújítási programja lehetővé teszi a meglévő R22-es csővezetékek újbóli felhasználását, miközben új, nagy hatékonyságú R410A rendszerek telepítésére kerül sor.
RAC interfész adapter a P-Linkbe történő integráláshoz: CZ-CNT csatlakozó integrálása PACi és ECOi rendszerekbe. Megoldás az otthoni egységek P-Link vezetékre történő integrálására. Bármilyen P-Link vezetékhez csatlakoztatható. Lehetőséget biztosít a teljes körű vezérlésre.
Választható WI-FI: Az egység az internetre csatlakoztatható, így a Panasonic Comfort Cloud alkalmazással okostelefonról is irányítható. Irányítás, figyelés, egyszerű időzítés, egyszerű interfésszel. A Panasonic Comfort Cloudhoz történő csatlakozással az egység a Google Asszisztens és az Amazon Alexa segítségével irányítható.
Egyszerű vezérlés BMS rendszerrel: A beltéri egységbe integrált kommunikációs port egyszerű kétirányú adatátvitelt biztosít a Panasonic hőszivattyú és az otthoni vagy épületautomatizálási rendszer között.
5 év garancia: A termékcsalád kompresszoraira a Panasonic öt év garanciát vállal.

Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán +36-30-206-8711
Felmérés, árajánlat +36-70-422-4690; 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.