Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!

A Panasonic légkondicionálók nem pusztán az otthonok komfortos hűtéséről gondoskodnak. Energiát takarítanak meg. Javítják a környező levegő minőségét. A hűtőteljesítményt a helyiségek kihasználtságához és a lakók életviteléhez igazítják. A környezettudatos életmód most minden eddiginél könnyebben megvalósítható.
Még több megtakarítás, még nagyobb kényelem. Hiszünk benne, hogy a környezettudatosság nem jár feltétlenül a kényelmi szempontok feladásával. Rendkívül csendes légkondicionálók garantáltan tiszta levegőt biztosítanak a helyiségekben Önnek és családjának. A tisztább lakókörnyezet érdekében a nanoe™ X technológia segít javítani a helyiség és a környező terület levegőminőségét. A két áttörő technológia együtt megtestesíti a Panasonic „Eco Clean Life Innovation” (Innováció a zöld és tiszta életért) kezdeményezését. Ez az újítás nemcsak környezetbarát, de maximális kényelmet is biztosít.

Panasonic Etherea Ezüst színű klímaberendezés kiemelhető jellemzői:
  1. A nanotechnológiás nanoe™ X elektrosztatikusan porlasztott, nanoméretű vízrészecskékkel tisztítja a helyiségek levegőjét
  2. Beépített vezeték nélküli Panasonic Comfort Cloud az internetes vezérléshez
  3. Rendkívül csendes működés! Csupán 19 dB(A), ami a vidéki éjszakai zajszintnek felel meg
  4. Sky Controller infravörös távvezérlő
  5. „Mild Dry” hűtés: megakadályozza a szoba páratartalmának hirtelen csökkenését
  6. Aerowings a léghuzat irányának szabályozásához
  7. Erőteljesebb légáramoltatás a kívánt hőmérséklet gyors elérése érdekében

3,5 kW Panasonic Etherea Ezüst inverteres split klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: KIT-XZ35-XKE
Hűtő teljesítmény: 3,5 kW
Fűtő teljesítmény: 4,0 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* R32 HŰTŐKÖZEG
* SEER, ECO DESIGN KÖV. MEGFELEL
* SCOP, ECO DESIGN KÖV. MEGFELEL
* INVERTERES RENDSZER
* R2 FORGÓDUGATTYÚS KOMP.
* NANOE X
* RENDKÍVÜL CSENDES
* "MILD DRY" HŰTÉS
* AEROWINGS
* R22-ES BERENDEZÉS FELÚJÍTÁSA
* RAC INTERFÉSZ ADAPTER (WLAN)
* BEÉPÍTETT INTERNET KONTROL
* EGYSZERŰ VEZÉRLÉS BMS-EL
* 5 ÉV JÓTÁLLÁS
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 9,5 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 5,2 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Letölthető anyagok:
Panasonic katalógus 2022
Műszaki adatok: Panasonic Etherea Ezüst adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK 3,5 kW PANASONIC ETHEREA EZÜST
INVERTERES SPLIT KLÍMA
Modellszám KIT-XZ35-XKE
Hűtőteljesítmény (névl/min/max) kW 3,5 (0,85-4,2)
SEER W/W 9,5 / A+++
Teljesítményfelv. hűtésnél (névl/min/max) kW 0,85 (0,20-1,16)
Éves energia fogyasztás kW/h 129
Fűtőteljesítmény (névl/min/max) kW 4,0 (0,80-5,50)
Fűtőteljesítmény -7 C°-on kW 3,20
SCOP W/W 5,2 / A+++
Teljesítményfelv. fűtésnél (névl/min/max) kW 0,9 (0,18-1,46)
Éves energia fogyasztás kW/h 754
BELTÉRI EGYSÉG CS-XZ35XKEW
Hangnyomás Hűtés (ma/al/r.al) dB(A) 42/28/19
Fűtés (ma/al/r.al) dB(A) 43/33/19
Méretek (maxszéxmé) mm 295x870x229
Nettó tömeg kg 11,0
Nanoe-X generátor Mark 2
KÜLTÉRI EGYSÉG CU-Z35XKE
Levegőmennyiség Hűtés/Fűtés m3/perc 29,8/30,6
Hangnyomás Hűtés/Fűtés dB(A) 48/50
Méretek mag/szél/mély mm 542x780x289
Nettó tömeg kg 31,0
Csővezeték csatlakozás Folyadadék col (mm) 1/4 (6,35)
Gáz col (mm) 3/8 (9,52)
Csővezeték hossz tartomány m 3-15
Szintkülömbség Beltéri/kültéri m 15,0
Csővezeték hossz kieg. hűtőközegnél m 7,5
Kiegészítő hűtőközeg menny. g/m> 10
Hűtőközeg: R32/CO2 érték kg/T R32 - 0,85/0,574
Üzemi tartomány Hűtés min-max °C -10 ... +43
Fűtés min-max °C -15 ... +24
Tápellátás Fázis/frek/fesz Hz/V 1-/50/220-240
Ajánlott biztosíték A 16
Csatlakozás (belt-kült) mm2 4x1,5
Tájékoztató:
1) Az EER és COP számítása az EN 14511-nek megfelelően történt.
2) Energiacímke, A+++ és D közötti besorolás.
3) Az éves energiafogyasztás számítása az EU/626/2011-nek megfelelően történt.
4) A beltéri egységek hangnyomásszintjét az egység teste előtt 1 méterrel, és a padló szintje fölött 0,8 méter magasan mérték. Kültéri egység esetén a mérés az egység teste előtt 1 méterrel és háta mögött 1 méterrel történt. A hangnyomásszint mérése a JIS C 9612-nek megfelelően történt. Q-Lo: csendes üzemmód Lo: legkisebb beállított ventilátor fordulatszám.
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal.
A PANASONIC ETHEREA EZÜST KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
R32 hűtőközeg Az R32 hűtőközeget tartalmazó hőszivattyúink globális felmelegedési potenciálja (GWP) sokkal alacsonyabb. Fontos lépés az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentésére. Az R32 egy összetevőből álló hűtőközeg, ezért egyszerűen újrahasznosítható.
A készülék megfelel az új Eco Design követelményeknek: Minél magasabb a SEER érték, attól nagyobb a hűtési hatékonyság. Ezek a berendezések kellemes hőérzetet biztosítanak egész évben felesleges energiafogyasztás nélkül.
A készülék megfelel az új Eco Design követelményeknek: Minél magasabb a SCOP érték, attól nagyobb a fűtési hatékonyság. Ezek a berendezések kellemes hőérzetet biztosítanak egész évben felesleges energiafogyasztás nélkül.
Inverter Plusz rendszer: Az Inverter Plusz termékek a standard inverteres légkondicionálók jellemzőihez képest több mint 20%-kal jobban teljesítenek. Ez 20%-kal kevesebb fogyasztást, és ugyanennyivel alacsonyabb villanyszámlát jelent. Az Inverter Plusz rendszerek mind hűtés, mind fűtés üzemmódban az „A" energiaosztályba tartoznak.
R2 forgódugattyús kompresszor: A Panasonic forgódugattyús technológiát alkalmaz. Az R2 kompresszort szélsőséges körülmények között tesztelték. Az eredmény: nagyobb hatásfok, egy- és kétdugattyús változat, R32 / R410A hűtőközeg, kompakt méret.
A nanoe™ X: A Panasonic legújabb fejlesztése, a nanoe™ X megakadályozza bizonyos ártalmas vírusok és baktériumok szaporodását, valamint semlegesíti a szagokat, ezáltal elősegíti a jó közérzet megteremtését.
Rendkívül csendes: Legújabb generációs kompresszorának és ikerlapátos ventilátorának köszönhetően kültéri egységünk az egyik legcsendesebb készülék a piacon. A beltéri egység pedig szinte észlelhetetlen, 18 dB(A)-s zajszinten működik.
„Mild Dry” hűtés: Ez a megoldás megakadályozza a szoba páratartalmának hirtelen csökkenését, miközben biztosítja a beállított hőmérséklet megtartását. A relatív páratartalmat akár 10%-kal magasabban tartja a hagyományos hűtési folyamathoz képest. Ideális választás, ha bekapcsolt légkondicionáló mellett alszik.
Aerowings: Az Aerowings nagyobb kényelmet biztosít. A beépített kettős lapátozással a légáramlás közvetlenül a mennyezetre irányul, mellyel zuhanyszerű hűtőhatás érhető el.
R22-es berendezések felújítása: A Panasonic felújítási programja lehetővé teszi a meglévő R22-es csővezetékek újbóli felhasználását, miközben új, nagy hatékonyságú R410A rendszerek telepítésére kerül sor.
RAC interfész adapter a P-Linkbe történő integráláshoz: CZ-CNT csatlakozó integrálása PACi és ECOi rendszerekbe. Megoldás az otthoni egységek P-Link vezetékre történő integrálására. Bármilyen P-Link vezetékhez csatlakoztatható. Lehetőséget biztosít a teljes körű vezérlésre.
Beépített WLAN: Az egység az internetre csatlakoztatható, így a Panasonic Comfort Cloud alkalmazással okostelefonról is irányítható. Irányítás, figyelés, egyszerű időzítés, egyszerű interfésszel. A Panasonic Comfort Cloudhoz történő csatlakozással az egység a Google Asszisztens és az Amazon Alexa segítségével irányítható.
Egyszerű vezérlés BMS rendszerrel: A beltéri egységbe integrált kommunikációs port egyszerű kétirányú adatátvitelt biztosít a Panasonic hőszivattyú és az otthoni vagy épületautomatizálási rendszer között.
5 év jótállás: A termékcsalád kompresszoraira a Panasonic öt év jótállást vállal.

Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán 06-30-206-8711
Felmérés, árajánlat 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.