Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: +36-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: +36-70-422-4690; 06-68-472-467
E-mail: feherklimavillkft@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!
További elérhetőségek: +36-70-617-1815 és feherklima.ertekesites@gmail.com

A Daikin több mint 90 éve foglalkozik kiváló minőségű légkondicionáló rendszerek fejlesztésével és gyártásával, melyek a hűtési és fűtési megoldások optimális kombinációját nyújtják. Tökéletes kényelmet és teljes körű megoldást biztosítunk mind otthona, mind vállalkozása számára, miközben tekintettel vagyunk a környezettel kapcsolatos egyre fokozódó aggodalmakra is, amelyek megkövetelik a legmagasabb szintű innovációt és minőséget.

Daikin Ururu Sarara kiemelhető jellemzői:
  1. Teljes klímaszabályozás párátlanítással, párásítással, légtisztítással és szellőztetéssel, a leghatékonyabb fűtéssel és hűtéssel, az öt légkezelési technika egy rendszerben
  2. Teljes sorozat A+++ minősítéssel
  3. Online szabályzó (opcionális-kérhető): vezérelje a beltéri egységet helyi hálózaton vagy interneten keresztül bárhonnan, és tartsa szemmel az energiafogyasztását
  4. 3-zónás mozgásérzékelő

Kiemelhető tulajdonságok
  1. Párásítás, párátlanítás, szellőztetés, légtisztítás, fűtés és hűtés egyedülálló kombinációja egyetlen rendszerben.
  2. 3-zónás mozgásérzékelő: más lesz a légáramlás mértéke ott, ahol emberek tartózkodnak és ott, ahol nincs senki. Az érzékelést 3 irányban végzi: balra, előre és jobbra. Ha nem észleli senki jelenlétét, a készülék automatikusan energiatakarékos opcióra kapcsol.
  3. Az automatikusan tisztuló szűrővel nincs szükség a szűrők tisztítására.
  4. Különösen csendes működés közben: alig hallható A hangnyomás szint lecsökken 19 dbA-re!
  5. A 3D légszállítás egyesíti az automatikus függőleges és vízszintes légterelést, hogy a hideg/meleg levegő áramlása még a nagy terek sarkaihoz is eljusson.
  6. Az R32-es hűtőközeggel működő berendezések az R-410A hűtőközeghez képest 68%-kal csökkentik a környezeti hatásokat, ami a magas energia hatékonyságnak köszönhetően alacsonyabb energia fogyasztást eredményez.

3,5 kW Daikin Ururu Sarara split klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: FTXZ35N-RXZ35N
Hűtő teljesítmény: 3,5 kW
Fűtő teljesítmény: 4,5 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* 3-ZÓNÁS MOZGÁSÉRZÉKELŐ
* GAZDASÁGOS ÜZEMMÓD
* AUT. TISZTULÓ SZŰTŐ
* KONFORT ÜZEMMÓD
* NAGYTELJESÍTMÉNYŰ ÜZEMMÓD
* BELTÉRI EGYSÉG CSENDES MŰK.
* KÉNYELMES ALVÁS
* KÜLTÉRI EGYS. CSENDES ÜZEM
* FLASH STREAMER
* TITÁN APATIT SZŰRŐ
* 3 D LÉGÁRAM
* COANDA HATÁS
* URURU PÁRÁSÍTÁS
* SZÁRÍTÁS
* ONECTA APPLIKÁCIÓ OPCIONÁLIS
* 24 ÓRÁS IDŐKAPCSOLÓ
* MODBUS ADAPTER
* MŰKÖDÉSI TARTOMÁNY -20C°
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 9,00 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 5,73 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Letölthető anyagok:
Daikin katalógus 2023-2024
Műszaki adatok: Daikin Ururu Sarara adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK 3,5 kW DAIKIN URURU SARARA
SPLIT KLÍMA
Modellszám FTXZ35N-RXZ35N
Hűtési teljesítmény Min/Névl/Max kW 0,6/3,5/5,3
Fűtési teljesítmény Min/Névl/Max kW 0,6/5,0/9,0
Teljesítményfelvétel Hűtés Min/Névl/Max kW 0,11/0,66/1,33
Fűtés Min/Névl/Max kW 0,10/1,00/2,53
Hűtés Energiahatékonysági osztály A+++
Hatékonyság P terv. kW 3,50
SEER W/W 9,00
Éves energia fogyasztás kW/év 136
Fűtés Energiahatékonysági osztály A+++
Hatékonyság P terv. kW 4,50
SCOP/A W/W 5,73
Éves energia fogyasztás kW/év 1 100
BELTÉRI EGYSÉG FTXZ35N
Méretek Berendezés MagxSzéXMély mm 295x798x372
Légszűrő Szűrő típusa Aut. tisztuló+Flash Streamer
Hangnyomás szint Hűtés / Cse/Al/Név/Mag dB(A) 19/27/35/42
Fűtés / Cse/Al/Név/Mag dB(A) 19/29/36/42
KÜLTÉRI EGYSÉG RXZ35N
Méretek Berendezés MagxSzéXMély mm 693x795x300
Hangnyomás szint Hűtés Magas dB(A) 48
Fűtés Magas dB(A) 48
Működési tartomány Hűtés Környezeti Min~Max °CDB -10 ... +43
Fűtés Környezeti Min~Max °CDB -20 ... +18
Hűtőközeg Típus/GWP R32/675,0
Töltet kg/TCO2Eq 1,34/0,90
Csővezeték csatlakozás Csővezeték hossza B-K max. m 10
Szintkülönbség B-K max. m 8
Tápellátás fáz/frek/fesz Hz/V 1/50/220-240
Biztosíték mérete A 16
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energia-felhasználására vonatkozik.
A DAIKIN URURU SARARA KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
3-zónás mozgásérzékelő: Más lesz a légáramlás mértéke ott, ahol emberek tartózkodnak és ott, ahol nincs senki. Az érzékelést 3 irányban végzi: balra, előre és jobbra. Ha nem észleli senki jelenlétét, a készülék automatikusan energiatakarékos beállításra kapcsol.
Gazdaságos üzemmód: Energia- és költségmegtakarítás érhető el a gazdaságos üzemmóddal, amivel korlátozható a teljesítményfelvétel, miközben a hatékonyság nem csökken.
Automatikusan tisztuló szűrő: A szűrő automatikusan tisztul, egy porgyűjtőből kell csak kiporszívózni az összegyűlt port. Mindez növeli a berendezés hatékonyságát és kevesebb karbantartást igényel.
Komfort üzemmód: A legkellemesebb hőmérsékletelosztást és légáramlást biztosító beállítás, huzathatás nélkül.
Nagyteljesítményű üzemmód: Ezzel a funkcióval hűtheti le vagy fűtheti fel a helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt. Amint az üzemmód automatikusan visszavált normál üzemmódba.
A beltéri egység csendes működése: A távirányító "Csendes" gombja a beltéri egység üzemi zajszintjét 3 dB(A)-val csökkenti.
Kényelmes alvás üzemmód: Egyedülálló funkció, amely pontosan szabályozza a szoba hőmérsékletét az alvásciklushoz igazítva.
A kültéri egység csendes működése: A távirányító "Csendes" gombja a kültéri egység üzemi zajszintjét 3 dB(A)-val csökkenti, hogy biztosítsa a csendes környezetet a szomszédok számára.
Flash Streamer: A Daikin szabadalmaztatott technológiája kiszűri a vírusokat, allergéneket (pollenek és gombák) és a nem kívánatos szagokat, majd szétbomlasztja őket ártalmatlan részecskékre és oxigénre.
Titán apatit szagtalanító szűrő: Lebontja az olyan zavaró szagokat, mint a dohány vagy a kisállatok szaga.
3-D légáramlás: Egyesíti az automatikus függőleges és vízszintes légterelést, hogy a hideg/meleg levegő áramlása még a nagy terek sarkaihoz is eljusson.
Coanda hatás: Fűtési és hűtési módokban is elérhető. A különleges kialakítású terelőlapátoknak köszönhetően a hideg levegő a mennyezet felé, a meleg a padló felé áramlik, így komfortosabb hőérzetet teremt.
Ururu - párásítás: A kültéri egységben található speciális modul a beltérbe terelt friss levegőt párásítja, hogy a helyiségben megfelelő páratartalom legyen. Magába szívja a nedvességet a külső levegőből és egyenlően szétoszlatja a beltéri területeken.
Szárítás: A páratartalom csökkenését a szobahőmérséklet változása nélkül éri el.
Onecta applikáció (OPCIONÁLIS): Egyszerűen csatlakoztassa egységét az otthoni hálózatra (kábeles vagy WLAN) és töltse le az alkalmazást és segítségével:
Szabályozza a hőmérsékletet: Egy tulajdonos, maximum 5 helyszínen lévő készüléket tud beregisztrálni, helyszínenként max. 20 egység vezérlésére van lehetőség.
Hangvezérlés: Vezérelje mindössze hangjával a rendszert, és élvezze a maximális kényelmet. Az Amazon Alexa vagy a Google Asszisztens használatával vezérelheti a főbb funkciókat, pl. hőmérséklet beállított értékét, üzemmódot, ventilátorsebességet és még sokkal többet.
Helyiségenkénti vezérlés: Az applikáció használatával beállíthatja az egyes helyiségek hőmérsékletét, az üzemmódokat és ütemezheti a feladatokat.
Időzítés: Hozzon létre különböző ütemterveket akár napi 6 művelettel 7 napon át, és aktiválja az adott működési módokat.
Energiafelhasználás: Megtakarításai növeléséhez követheti egységei energiafogyasztását. Felhasználóbarát grafikonok és ikonok segítségével meghatározhatja a megtakarítási lehetőségeket.
24 órás időkapcsoló:Beállítható, hogy egy 24 órás időszak alatt bármikor elindítsa a hűtést vagy a fűtést.
A DIII-NET/Modbus Adapter lehetővé teszi a VRV rendszer csatlakoztatását Modbus kommunikáción keresztül egy automatizált frontend rendszerhez. Elérhető információk a Daikin VRV katalógusában.
Kiterjesztett működési tartomány: Hidegebb területeken akár -20 C° fokig hatékonyságvesztés nélkül üzemel.

Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán +36-30-206-8711
Felmérés, árajánlat +36-70-422-4690; 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.