Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: +36-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: +36-70-422-4690; 06-68-472-467
E-mail: feherklimavillkft@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!
További elérhetőségek: +36-70-617-1815 és feherklima.ertekesites@gmail.com

A Daikin több mint 90 éve foglalkozik kiváló minőségű légkondicionáló rendszerek fejlesztésével és gyártásával, melyek a hűtési és fűtési megoldások optimális kombinációját nyújtják. Tökéletes kényelmet és teljes körű megoldást biztosítunk mind otthona, mind vállalkozása számára, miközben tekintettel vagyunk a környezettel kapcsolatos egyre fokozódó aggodalmakra is, amelyek megkövetelik a legmagasabb szintű innovációt és minőséget.

Daikin Stylish kiemelhető jellemzői:
 1. Amikor az innováció találkozik a kreativitással
 2. Akár A+++ szezonális hatékonysági értékek hűtés és fűtés terén
 3. Gyakorlatilag nem hallható
 4. Tökéletes hőmérséklet-elosztás a Coanda-hatásnak köszönhetően
 5. Intelligens hőérzékelő: a légáramlás módosítása hőmérséklet-eltérés érzékelésekor
 6. Kompakt kivitel matt kristályfehér, ezüst, fekete és feketeakác színben

Kiemelhető tulajdonságok
 1. A kellemes hőmérséklet érdekében a Coanda-hatás optimalizálja a légáramlást. A speciálisan kialakított lamellák használatával a légáramlat jobb fókuszálása lehetővé teszi a még jobb hőmérséklet-elosztást a teljes szobában.
 2. Az intelligens hőérzékelő meghatározza a helyiség aktuális hőmérsékletét, és egyenletesen osztja el a levegőt a helyiségben, mielőtt olyan légáramoltatási programra kapcsol, amely a meleg vagy a hideg levegőt a szükséges területre irányítja.
 3. Gyakorlatilag nem hallható: a készülék olyan csendben működik, hogy el is fogja felejteni, hogy ott van.
 4. Akár A+++ szezonális hatékonysági értékek hűtés és fűtés terén a modern technológiának és a beépített intelligenciának köszönhetően.
 5. A Flash Streamer elektronok alkalmazásával kémiai reakciót indít el a levegőben szálló részecskékkel, ezáltal lebontja az olyan allergéneket, mint a pollenek és a gombák, illetve eltávolítja a zavaró szagokat, így jobb minőségű, tisztább levegőt biztosít.
 6. Online szabályzó: vezérelje a beltéri egységet helyi hálózaton vagy interneten keresztül bárhonnan.
 7. Az R32-es hűtőközeggel működő berendezések az R-410A hűtőközeghez képest 68%-kal csökkentik a környezeti hatásokat, ami a magas energia hatékonyságnak köszönhetően alacsonyabb energia fogyasztást eredményez.

2,5 kW Daikin Stylish Ezüst split klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: FTXA25BS-RXA25A9
Hűtő teljesítmény: 2,5 kW
Fűtő teljesítmény: 2,8 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* GAZDASÁGOS ÜZEMMÓD
* KONFORT ÜZEMMÓD
* NAGYTELJESÍTMÉNYŰ ÜZEMMÓD
* BELTÉRI EGYSÉG CSENDES MŰK.
* KÜLTÉRI EGYS. CSENDES ÜZEM
* FLASH STREAMER
* TITÁN APATIT SZŰRŐ
* EZÜST ALLERGÉN SZŰRŐ
* 3 D LÉGÁRAM
* INTELLIGENS TERMIKUS SZEM
* COANDA HATÁS
* ONECTA APPLIKÁCIÓ
* HETI IDŐZÍTŐ
* MODBUS ADAPTER
* MULTI RENDSZERHEZ CSATL.
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 8,74 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 5,15 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Letölthető anyagok:
Daikin katalógus 2023-2024
Műszaki adatok: Daikin Stylish Ezüst klímák adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
A DAIKIN STYLISH KLÍMABERENDEZÉSEK HÁROMFÉLE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNNYEL ÉS HÁROMFÉLE SZÍNBEN KAPHATÓAK. A SZÍNTŐL FÜGGŐEN A BELTÉRI EGYSÉGEK MODELLSZÁMA VÁLTOZIK, A KÜLTÉRI EGYSÉGEK MODELLSZÁMA AZ AZONOS NÉVLEGES TELJESÍTMÉNYNÉL UGYANAZ ÉS AZ EGYÉB TULAJDONSÁGAIK IS MEGEGYEZNEK!
MŰSZAKI ADATOK 2,5 kW DAIKIN STYLISH EZÜST
SPLIT KLÍMA
Modellszám FTXA25BS-RXA25A9
Hűtési teljesítmény Min/Névl/Max kW 1,3/2,5/3,2
Fűtési teljesítmény Min/Névl/Max kW 1,3/2,8/4,7
Teljesítményfelvétel Hűtés Min/Névl/Max kW 0,27/0,56/0,78
Fűtés Min/Névl/Max kW 0,25/0,56/1,22
Hűtés Energiahatékonysági osztály A+++
Hatékonyság P terv. kW 2,50
SEER W/W 8,74
Éves energia fogyasztás kW/év 100
Fűtés Energiahatékonysági osztály A+++
Hatékonyság P terv. kW 2,45
SCOP/A W/W 5,15
Éves energia fogyasztás kW/év 666
BELTÉRI EGYSÉG FTXA25BS
Méretek Berendezés MagxSzéXMély mm 295x798x189
Légszűrő Típus Flash Streamer, Ezüst allergén és Titánium apatit szűrő
Hangnyomás szint Hűtés / Cse/Al/Név/Mag dB(A) 19/25/33/40
Fűtés / Cse/Al/Név/Mag dB(A) 19/25/33/40
KÜLTÉRI EGYSÉG RXA25A9
Méretek Berendezés MagxSzéXMély mm 550x840x350
Hangnyomás szint Hűtés Magas dB(A) 46
Fűtés Magas dB(A) 47
Működési tartomány Hűtés Környezeti Min~Max °CDB -10 ... +46
Fűtés Környezeti Min~Max °CDB -15 ... +24
Hűtőközeg Típus/GWP R32/675,0
Töltet kg/TCO2Eq 0,76/0,52
Csővezeték csatlakozás Csővezeték hossza B-K max. m 20
Szintkülönbség B-K max. m 15
Tápellátás fáz/frek/fesz Hz/V 1/50/220-240
Biztosíték mérete A 13
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energia-felhasználására vonatkozik.
A DAIKIN STYLISH KLÍMABERENDEZÉSEK FUNKCIÓI:
Gazdaságos üzemmód: Energia- és költségmegtakarítás érhető el a gazdaságos üzemmóddal, amivel korlátozható a teljesítményfelvétel, miközben a hatékonyság nem csökken.
Komfort üzemmód: A legkellemesebb hőmérsékletelosztást és légáramlást biztosító beállítás, huzathatás nélkül.
Nagyteljesítményű üzemmód: Ezzel a funkcióval hűtheti le vagy fűtheti fel a helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt. Amint az üzemmód automatikusan visszavált normál üzemmódba.
A beltéri egység csendes működése: A távirányító "Csendes" gombja a beltéri egység üzemi zajszintjét 3 dB(A)-val csökkenti.
A kültéri egység csendes működése: A távirányító "Csendes" gombja a kültéri egység üzemi zajszintjét 3 dB(A)-val csökkenti, hogy biztosítsa a csendes környezetet a szomszédok számára.
Flash Streamer: A Daikin szabadalmaztatott technológiája kiszűri a vírusokat, allergéneket (pollenek és gombák) és a nem kívánatos szagokat, majd szétbomlasztja őket ártalmatlan részecskékre és oxigénre.
Titán apatit szagtalanító szűrő: Lebontja az olyan zavaró szagokat, mint a dohány vagy a kisállatok szaga.
Ezüst allergén eltávolítása és légtisztító szűrő: Megköti az allergéneket, például a pollent és a poratkákat. A szűrő elnyomja a pollent és az atkákat 99%-ban vagy még hatékonyabban.
3-D légáramlás: Egyesíti az automatikus függőleges és vízszintes légterelést, hogy a hideg/meleg levegő áramlása még a nagy terek sarkaihoz is eljusson.
Intelligens termikus szem: A Coanda hatás mellett az intelligens szem a helyiség felmérésével érzékeli az emberi jelenlétet és a hőmérsékletet. A lehető legkomfortosabb módon oszlatja el a levegőt, hogy ne közvetlenül az emberre fújja.
Coanda hatás: Fűtési és hűtési módokban is elérhető. A különleges kialakítású terelőlapátoknak köszönhetően a hideg levegő a mennyezet felé, a meleg a padló felé áramlik, így komfortosabb hőérzetet teremt.
Onecta applikáció: Egyszerűen csatlakoztassa egységét az otthoni hálózatra (kábeles vagy WLAN) és töltse le az alkalmazást és segítségével:
Szabályozza a hőmérsékletet: Egy tulajdonos, maximum 5 helyszínen lévő készüléket tud beregisztrálni, helyszínenként max. 20 egység vezérlésére van lehetőség.
Hangvezérlés: Vezérelje mindössze hangjával a rendszert, és élvezze a maximális kényelmet. Az Amazon Alexa vagy a Google Asszisztens használatával vezérelheti a főbb funkciókat, pl. hőmérséklet beállított értékét, üzemmódot, ventilátorsebességet és még sokkal többet.
Helyiségenkénti vezérlés: Az applikáció használatával beállíthatja az egyes helyiségek hőmérsékletét, az üzemmódokat és ütemezheti a feladatokat.
Időzítés: Hozzon létre különböző ütemterveket akár napi 6 művelettel 7 napon át, és aktiválja az adott működési módokat.
Energiafelhasználás: Megtakarításai növeléséhez követheti egységei energiafogyasztását. Felhasználóbarát grafikonok és ikonok segítségével meghatározhatja a megtakarítási lehetőségeket.
Heti időkapcsoló: Napi vagy heti bontásban is bármikor beállítható a fűtés vagy a hűtés elindítása.
A DIII-NET/Modbus Adapter lehetővé teszi a VRV rendszer csatlakoztatását Modbus kommunikáción keresztül egy automatizált frontend rendszerhez. Elérhető információk a Daikin VRV katalógusában.
Multi rendszerhez csatlakoztatható: Multi alkalmazásban elérhető berendezés; egy kültéri egységhez akár 5 beltéri egység is csatlakoztatható.

Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán +36-30-206-8711
Felmérés, árajánlat +36-70-422-4690; 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.