Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

A mobilklíma beüzemeléséhez nem szükséges szakember, csak csatlakoztatni kell a hálózathoz és mivel nincs kültéri egysége, a hűtési körben keletkező hőmennyiséget a szabadba ki kell vezetni egy csövön keresztül.

A készülékek sem csak a levegő hűtésére vehetők igénybe, hanem fűtésre és párátlanításra is. A kialakításnak hátránya, hogy a kompresszorok és ventilátorok jellemzően 50-70 dB(A) zajszinttel működnek, ami zavaró lehet, mikor órákon át hallgatni kell.

A mobil klíma hűtési folyamat közben nedvességet von ki a levegőből, az így keletkező víz vagy egy tartályban gyűlik össze vagy a meleg levegő kifújón keresztül párologtatható el. A mobil klímaberendezés típusától függően a tartályt akár naponta többször is üríteni kell. A párásabb környezetben élők esetében a berendezés párátlanító hatása is fontos tényező.

Mobil klímák teljesítménye és a helyiségméret: Egy 40 m2-nél nagyobb helység lehűtéséhez legalább 3,5 kW mobil klíma szükséges, míg egy kb. 30 m2 vagy kisebb helység esetén 2,5 kW-os mobilklíma is el látja a feladatott.

A Syen mobilklíma lakossági alkalmazásra: Ezek a klíma készülékek alapvetően otthoni és irodai használatra lettek kifejlesztve, vagyis nem folyamatos üzemre, hanem 8-12 óra/nap működtetésre ajánlottak.

A Syen mobilklíma magas minőségének és különösen csendes működésének köszönheti az egyre nagyobb és nagyobb népszerűségét. A gyártó szem előtt tartja a környezetvédelmet is, az utóbbi évek során több környezetbarát hűtőközeggel működő Syen klíma került a piacra. Alacsony ár mellett juthat kiváló teljesítményhez, ha megbízható Syen klíma vásárlása mellett dönt. A Syen termékeiben található kompresszorok fordulatszáma akár 1 Hz-re is csökkenthető, ezáltal energiatakarékosan működtethető a klíma. Így alacsony költségek mellett élvezheti a tökéletes hőmérsékletet és lakása kényelmét

2,5 kW Syen Mobilklíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: SHC09SH-E90NA3A
Hűtő teljesítmény: 2,5 kW
Fűtő teljesítmény: 2,8 kW
A TERMÉK JELLEMZŐI:
* WIFI VEZÉRLÉS
* LED KIJELZŐ
* KELLEMES ÉJSZAKAI MÓD
* AUTOMATA TISZTÍTÁS
* PÁRÁTLANÍTÁS
* PROGRAMOZHATÓ IDŐZÍTŐ
* AUTOMATA ÜZEM
* KOMPAKT KIVITEL
* INFRA TÁVIRÁNYÍTÓ
* SZÉLES LÉGTERELÉS
* ÖNDIAGNÓZIS
* KÖNNYEN KEZELHETŐ
* LÉGÁRAM IRÁNYÁNAK BEÁLLÍTÁSA
* CSAK HŰTŐ ÜZEMMÓD
Energiahatékonyság hűtéskor: EER: 2,6 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Letölthető anyagok: Syen légkondícionálók 2021
MŰSZAKI ADATOK SYEN MOBILKLÍMA
2,5 kW
Modellszám SHC09SH-E90NA3A
Hűtőteljesítmény kW 2,5
Teljesítmény felvétel hűtés W 1000
EER W 2,6
Méret mm 315x770x395
Zajszint dB(A) 49 - 53
Súly kg 27
Feszültség V 230
Max. áramerősség A 5,5
Hűtőközeg - R290
Működési tartomány fűtés +16 ... +30
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal.
A SYEN MOBILKLÍMA JELLEMZŐI:
Beépített gyári WI-FI funkció: A berendezés alkalmas vezeték nélküli kapcsolat létrehozásával távolról történő vezérlésre.
LED kijelző: Mai divatos megoldásként a beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
Kellemes éjszakai üzemmódnak köszönhetően, a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez, megakadályozza az éjszakai túlhűtést vagy túlfűtést, jelentős az energia megtakarítás.
Automatikus tisztítás: A beltéri egység a hűtés üzemben a ventilátort tovább járatja, amíg a beltéri egység lamellái megszáradnak, így tisztán tartja a hőcserélőt és megakadályozza a baktériumok szaporodását.
A párátlanító a levegő páratartalmát csökkenti, úgy, hogy a leválasztott párát (vizet) egy tartályba vagy a lefolyórendszerbe vezeti. A beállított páratartalom értéket (az ideális páratartalom egy lakásban általában 40 és 60% között van) a készülék ezen az értéken tartja.
Programozható időzítés: A készülék 1 db ki- és 1 db bekapcsolásra, 24 órán belül programozható.
Automata üzem: A klíma áramkimaradás esetén megjegyzi a beprogramozott beállításokat, hogy az újrainduláskor ne kelljen megint minden beállítást újra elvégezni.
Kompakt kialakítás: Kompakt méreteinek köszönhetően egyszerűbb a szállítás és a telepítés.
Infravörös távirányító: Távolról elindítja, leállítja és szabályozza a légkondicionálót.
Széles légterelés: A légterelő vízszintesen és függőlegesen is állítható, könnyen biztosítható a tökéletes kényelem.
Könnyen kezelhető:
Öndiagnózis: Amennyiben hiba fordul elő, a készülék diagnosztizálja a problémát, és számjegykódokkal jelzi ki azt.
Légáram irányának beállítása:
Csak hűtő üzemmód:
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán 06-30-206-8711
Felmérés, árajánlat 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.