KezdőoldalRólunkReferenciákTermékekÁrlistaAkcióKapcsolatKatalógusokHívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

7,0 kW syen muse SPLIT klíma

Modellszám:
Soh24mu-e32da1a
Bruttó ár:

A Syen készülékek magyarországi forgalmazója (GREE) több mint 15 év sikeres múlttal rendelkezik, és vezető szerepet tölt be a hazai klíma piacon.

A legfontosabb irányelveink a fogyasztók teljes körű kiszolgálása és maximális elégedettsége. Ennek értelmében biztos műszaki háttérrel állunk rendelkezésére, valamint folyamatos és megbízható az alkatrész utánpótlás.

A legfontosabb számukra a fogyasztók teljes körű kiszolgálása és maximális elégedettsége.

Szakértelme az otthoni hűtési és fűtési megoldásokban megkérdőjelezhetetlen. Épp ezért biztos műszaki háttérrel is a rendelkezésére áll, és az alkatrész utánpótlás folyamatos és megbízható.

A legújabb trendeknek megfelelő beépített funkciókat, hatékony szűrőket és innovatív alkalmazási lehetőségeket kap megfizethető árak mellett.

A számos műszaki előnye mellett a Syen Bora Plus még arra is lehetőséget nyújt, hogy otthonába esztétikailag is tökéletes klímaberendezés kerüljön.

A Syen Muse-Mono Split klíma megvásárlásával a legújabb trendeknek megfelelő beépített funkciókat, hatékony szűrőket és innovatív alkalmazási lehetőségeket kap megfizethető árak mellett.

Tulajdonságok:

 • G10 Inverter:Halk és magas hatásfokú inverteres technológia. Inverteres technológia 1 GHz-ig képes a kompresszor fordulatszámát lecsökkenteni,ez annyit jelent, hogy kis fordulaton kevés energia felhasználás és halk működés mellett lehet üzemeltetni.
 • Automata üzem: A klíma áramkimaradás esetén megjegyzi a beprogramozott beállításokat, hogy az újrainduláskor ne kelljen megint minden beállítást újra elvégezni.
 • LED kijelző: A beltéri egység közepén Led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
 • Intelligens leolvasztás: Amennyiben a hőmérséklet -5 °C alá csökken, fűtés üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.
 • Programozható időzítés: A készülék 1 db ki- és 1 db bekapcsolásra, 24 órán belül programozható.
  1. Off Timer funkció: A beállított időre a klíma készülék automatikusan leáll.
  2. On Timer funkció: A beállított időre a klíma készülék automatikusan bekapcsol.
 • Idő kijelzés: A távirányító kijelzi az aktuális időt.
 • Automatikus tisztítás: A klímaberendezés belső terének tisztántartása a hőcserélő szárításával, majd a belsőtér ismételt fertőtlenítésével történik. A normál légárammal tisztítja a szűrőt. A tisztítófunkció biztosítja a baktériumok és penész letelepedésének megelőzését.
 • Kellemes éjszakai mód: A hőmérséklet alvás közben emelkedik vagy csökken ébredés előtt visszaáll a beállított hőfokra, így elérve a legjobb alvást.
 • Széles légterelés: A légterelő függőlegesen és vízszintesen is állítható, így maximalizálható a szoba komfortja.
 • Nyomja meg a távirányítón a Turbo gombot, és élvezze a nagyobb légáramot, ami lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb érje el a beállított hőfokot.
 • Áramszünet memória: A berendezés áramkimaradás után a korábban beállított üzemmódban üzemel tovább.

 • Öndiagnózis: A berendezés probléma esetén hibakódot ad, mely megkönnyíti a karbantartást.

 • Billentyűzet zár: A távirányító billentyűi egy gombkombinációval lezárhatóak vagy feloldhatóak.
 • Energia megtakarítás: Nem csupán hűtési üzemben energiatakarékos. Hűvösebb időjárás esetén gazdaságos fűtést biztosít.
 • Csendes üzemmód: A berendezés a legalacsonyabb ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legalacsonyabb zajszintet.
 • WIFI csatlakozás: A Fisher Art klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.
 • Fűtés -22°C hőmérsékletig: A klíma készülék -22°C-os külső környezeti hőmérsékletig is képes még fűtésre.
 • I Feel funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontjára, ahol a legtöbbet tartózkodik és a berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.
 • 8 fokos temperáló fűtés: Az állandóan nem használt ingatlanokban tartja 8 fokon az épület hőmérsékletét.
 • Cold plazma funkció: Hatékony szűrő a vírusok és baktériumok ellen.
 • Csepptálca fűtés: A klíma működése közben a kültéri egységben kondenzvíz keletkezik. Ez a kondenzvíz hideg időben, ráfagy a kültéri egység hőcserélőjére, amit a készülék meghatározott időnként leolvaszt. Ez a leolvadó kondenzvíz távozna a kültéri egységből, annak csepptálcáján keresztül. Nagyon hideg időben, azonban ez a leolvadó víz visszafagy a kültéri egységbe. A klímáknál hőcserélő szétfagyást és ventilátor törést okozhat.


INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Telepítés előtt mindenképpen szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről,az anyagszükségletről, szerszámszükségletről (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.


Az egyszeri helyszíni felmérés ingyenes!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS

Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

Kérjen ingyenes árajánlatot:

E-mail:feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.

Keresse a cégvezetőnket, értékesítőnket:

Cégvezető: Fehér Zoltán tel:06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel:06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail:feherklima.ertekesites@gmail.com