Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

A Syen készülékek magyarországi forgalmazója (GREE) több mint 15 év sikeres múlttal rendelkezik, és vezető szerepet tölt be a hazai klíma piacon.

A legfontosabb számukra a fogyasztók teljes körű kiszolgálása és maximális elégedettsége.

Szakértelme az otthoni hűtési és fűtési megoldásokban megkérdőjelezhetetlen. Épp ezért biztos műszaki háttérrel is a rendelkezésére áll, és az alkatrész utánpótlás folyamatos és megbízható.

A legújabb trendeknek megfelelő beépített funkciókat, hatékony szűrőket és innovatív alkalmazási lehetőségeket kap megfizethető árak mellett.

A számos műszaki előnye mellett a Syen Bora Plusz még arra is lehetőséget nyújt, hogy otthonába esztétikailag is tökéletes klímaberendezés kerüljön.

A Syen Muse klíma megvásárlásával a legújabb trendeknek megfelelő beépített funkciókat, hatékony szűrőket és innovatív alkalmazási lehetőségeket kap megfizethető árak mellett.

7,1 kW SYEN MUSE inverteres split klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: SOH24MU-E32DA1A2
Hűtő teljesítmény: 7,1 kW
Fűtő teljesítmény: 7,4 kW
A TERMÉK JELLEMZŐI:
* WIFI VEZÉRLÉS
* CSENDES ÜZEMMÓD
* COLD PLASMA SZŰRŐ
* I-FEEL FUNKCIÓ
* KOMPRESSZOR KARTER ÉS CSEPPTÁLCA FŰTÉS
* -22 °C FŰTÉSI MŰKÖDÉSI TARTOMÁNY
* H-TARIFA IGÉNYELHETŐ
* G10 INVERTER TECHNOLÓGIA
* 8 C° TEMPERÁLÁS
* LED KIJELZŐ
* KELLEMES ÉJSZAKAI MÓD
* TURBO HŰTÉS FUNKCIÓ
* TÖBBSZÖRÖS SZŰRŐRENDSZER
* 24 ÓRÁS IDŐZÍTŐ
* INTELLIGENS LEOLVASZTÁS
* ENERGIATAKARÉKOS ÜZEMMÓD
* IDŐ KIJELZÉS
* BILLENTYŰZET ZÁR
* ÖNDIAGNÓZIS
* ÁRAMSZÜNET MEMÓRIA
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 6,5 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,0 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Letölthető anyagok:
Syen katalógus 2021
Műszaki adatok: Syen Muse klímák adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK SYEN MUSE INVERTERES SPLIT KLÍMA
7,1 kW
Modellszám SOH24MU-E32DA1A2
Hűtőteljesítmény W 7100
Fűtőteljesítmény W 7400
Teljesítményfelvétel hűtés W 1900
Teljesítményfelvétel fűtés W 1897
SEER/SCOP W/W 6,5/4,0
Energiatakarékossági osztály hűtés/fűtés A++/A+
Beltéri méret (széxmaxmé) mm 1135x328x247
Beltéri zajszint dB(A) 48/.... /33
Beltéri tömeg kg 17,5
Kültéri mérete (széxmaxmé) mm 965x700x396
Kültéri zajszint dB(A) 57,0
Kültéri tömeg kg 53,5
Feszültség/betáp V 230/Kültéri
Max. áramerősség A 17,5
Hűtőközeg - R32
Alaptöltet kg 1,7
Alaptöltet elegendő m 5,0
Hűtőközeg rátöltés g/m 40
Csőméret (folyékony/gáz) mm 6/16
Min/max csővezetési táv. m 3/25
Max. magasságkülönbség m 10
Működési tartomány hűtés -15 ... +43
Működési tartomány fűtés -22 ... +24
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal.
A SYEN MUSE KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
Beépített gyári WI-FI funkció: A berendezés alkalmas vezeték nélküli kapcsolat létrehozásával távolról történő vezérlésre.
Csendes üzemmód:A berendezés a legalacsonyabb ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legalacsonyabb zajszintet.
Cold Plasma ionizátor: Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.
„I feel” kényelmi funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
Csepptálca fűtés: A téliesített klíma csepptálcája és a kompresszora egy elektromos fűtőszállal van ellátva. A csepptálca fűtés megakadályozza, hogy a leolvasztás után a kültéri egységbe belefagyjon a kondenzvíz és idővel egy nagy jégtömbbé váljon a gép.
Fűtés -22 °C külső hőmérsékletig: -22 °C-nál is biztos üzem az év bármely napján. Az extrém alacsony hőmérsékleten a fűtést a kompresszor előfűtés és a csepptálcán elhelyezett leolvasztó fűtőszál teszi lehetővé, valamint a speciális kétfokozatú kompresszor.
"H" tarifa igényelhető: A "H" áramdíjszabást azért hozták létre, hogy a különböző környezetbarát hő- és megújuló energiaforrásokat használó berendezések kedvezményes árszabás melett tudjanak üzemelni egy teljes fűtési szetonon keresztül. A "H" tarifa október 15-től április 15-ig terjedő időszakban áll rendelkezésre. A telepített légkondícionálóknak legalább 3,4 SCOP értékkel kell rendelkeznie.
G10 inverter: A technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, amely akár 1 hz frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát csökkenteni, ezzel rendkívüli energiahatékonyságot elérve.Miután eléri a komfort tartományt, nem áll le egyből, kilép belőle. 50% energia-megtakarítás, 16hz-es alacsony frekvenciás üzem, alacsony zajszint, precíz hőmérséklet szabályzás.
8°C-os temperálás: A beltéri hőmérsékletet stabilan 8°C-os hőmérsékleten tartja, megakadályozva ezzel a vizes rendszerek elfagyását, téli időszakban.
LED kijelző: Mai divatos megoldásként a beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
Kellemes éjszakai üzemmódnak köszönhetően, a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez, így jelentős az energia megtakarítás.
Turbo hűtés: Nyomja meg a távirányítón a „turbo” gombot, és élvezze a nagyobb légáramot, ami lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb érje el a beállított hőfokot.
Többszörös szűrőrendszer: A berendezésbe az alap porszűrőn felül további szűrők illeszthetők.
Programozható időzítés: A készülék 1 db ki- és 1 db bekapcsolásra, 24 órán belül programozható.
Intelligens leolvasztás: A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is). A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul. Pl. 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-Defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.
Energia megtakarítás: Az alkalmazott technológia egy rendkívül hatékony frekvencia átalakító rendszer, amely segítségével átadhatja magát a kellemes hűs érzésnek miközben jelentősen csökkenti energiafogyasztását akár 8 órán keresztül.
Idő kijelzés: beállítás, kijelzés a távirányítón.
Billentyűzet zár: A távirányító billentyűi egy gombgombinációval lezárhatók illetve feloldhatók.
Öndiagnózis: Amennyiben hiba fordul elő, a készülék diagnosztizálja a problémát, és számjegykódokkal jelzi ki azt.
Áramszünet memória: A berendezés áramkimaradás után a korábban beállított üzemmódban üzemel tovább.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán 06-30-206-8711
Felmérés, árajánlat 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.