Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: +36-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: +36-70-422-4690; 06-68-472-467
E-mail: feherklimavillkft@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!
További elérhetőségek: +36-70-617-1815 és feherklima.ertekesites@gmail.com

Miért a Midea MDV klíma:
  1. A Midea klímák egy megbízhatóan erős műszaki szintet jelentenek a klímák piacán, nagyon jó ár/érték aránnyal ötvözve, jó garanciákkal és megbízható háttértámogatással (ami nagyon fontos az ügyfélnek és a felszerelő cégnek is).
  2. A MDV Next széria pedig kifejezetten a felső kategóriás minőséget célozza meg, nagyon jó hatékonysági paraméterekkel, wifi opcióval és A++ energiahatékonysággal. A multi klímák esetében (egy kültéri és több beltéri egység) a legjobb választások közé tartozik, szélesen kombinálható kültéri és beltéri egységekkel.
  3. A MDV Next gyártású klímák ideális ár/érték arányt képviselnek - egyes kategóriákban a leginkább ajánlható berendezések közé tartoznak a megbízhatóságuk miatt.
  4. A MDV Next klímáknak, robosztus és időtálló a kialakításuk, alkatrész ellátás a forgalmazótól biztosított. Meggyőző a gyár által vállalt, a klíma piacon kiemelkedő 5 éves gyári garancia.
  5. Az MDV Next klímákat vállalkozásunkon keresztül vásárolhatja meg. Tevékenységi körünkbe tartozik a lakossági és ipari klímaberendezések forgalmazása, telepítése, karbantartása és javítása. Vállalkozásunk rendelkezik a klímavédelmi hatóságnál engedéllyel.

7,0 kW MDV NEXT DC inverteres split klíma

BRUTTÓ ÁR:

MODELLSZÁM: NTA1-071B-SP


Hűtő teljesítmény: 7,0 kW
Fűtő teljesítmény: 7,3 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* COLD CATALYST SZŰRŐ
* NAGY SŰRŰSSÉGŰ SZŰRŐ
* ECO ÜZEMMÓD
* ALACSONY HŰTŐKÖZEG ÉRZ.
* COLDEN FIN HŐCSERÉLŐ
* IONIZÁTOR
* NÉGYIRÁNYÚ LÉGTERELÉS
* ÖNTISZTÍTÁS
* TURBO ÜZEMMÓD
* FOLLOW ME FUNKCIÓ
* KÉTOLDALI CSEPPVÍZ KIVEZETÉS
* AUTOMATIKUS ÚJRAINDULÁS
* IDŐZÍTŐ FUNKCIÓ
* ALVÁS AUTOMATA ÜZEMMÓD
* LAMELLA MEMÓRIA FUNK.
* MONO-MULTI KOMPATIBILITÁS
* OPCIONÁLIS WI-FI VEZÉRLÉS
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 6,5 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,0 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Letölthető anyagok:
MDV légkondícionálók 2023
Műszaki adatok: MDV NEXT klímák adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK 7,0 kW MDV NEXT
INVERTERES MONOSPLIT KLÍMA
Modellszám NTA1-071B-SP
Beltéri egység NTA-071B-IU
Kültéri egység NT1-071B-OU
Tápfeszültség V/Hz/Fázis 220-240/50/1
Névleges teljesítmény Hűtő/Fűtő telj. Btu/h 24 000/25 000
Hűtés* kW 7,0
Fűtés** kW 7,3
Max. áramfelvétel A 19,0
Teljesítmény SEER W/W 6,5
Energiaosztály*** hűtés A++
SCOP W/W 4,0
Energiaosztály*** fűtés A+
Légszállítás (m3/h) Beltéri egység 1020/830/640
Hangteljesítmény (dB/A) Beltéri e. (mag) 63,0
Kültéri egység 67,0
Belt. e. (ma/kö/al) 47/41,5/30,5
Hangnyomásszint (dB/A) Belt. e. (magas) 60,5
Méretek, tömeg Nettó méretek (mm) Belt. e. (sz/ma/mé) 1080x335x226
Kült. e. (sz/ma/mé) 890x673x342
Nettó tömeg (kg) Belt/kült. e. 13,7/43,9
Csomagolási méret (mm) Belt. e. (sz/ma/mé) 1155x320x415
Kült. e. (sz/ma/mé) 995x740x398
Bruttó tömeg (kg) Belt/kült. e. 17,3/46,9
Csőméretek Folyadék/gáz 9,52/15,9
Csőhossz (m) Max. csőhossz 50
Max. bel-kült. szintkül. 20
Lábtávolság mm 663
Hűtőközeg mennyiség kg 1,45
Hűtőközeg R32
Betáp helye kültéri egység
Működési tartomány Hűtés üzemmódban °C -15 ... +50
Fűtés üzemmódban °C -15 ... +24
A Midea részt vesz az Eurovent tanúsító programban, Eurovent légkondicionálók kategóriában. Érvényes tanúsítványaikat itt tekintheti meg: www.eurovent-certification.com
* Hűtés: 35 °C külső és 27 °C belső hőmérséklet esetén.
** Fűtés: 7 °C külső és 20 °C belső hőmérséklet esetén.
*** Energiaosztály: A+++ - D-ig terjedõ besorolás
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energia-felhasználására vonatkozik.
A MDV NEXT KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
Cold Catalyst szűrő: Cold catalyst szűrő - amely megöli a vírusokat, baktériumokat, ezért asztmások, allergiások, olyan emberek, akiknek légcső- vagy tüdőbetegségük van, kitűnő védelmet biztosítanak.
Nagy sűrűségű szűrő: megakadályozza, hogy a hőcserélőbe és a levegőszűrőbe jutó gombák és baktériumok elszaporodjanak, ezáltal frissebb és tisztább lesz a levegő.
ECO (Economy-gazdaságos) üzemmód: A gazdaságos üzemmód akár 25%-os megtakarítást is eredményezhet a normál üzemmódhoz képest. Ezt akkor célszerű használni, amikor a szoba már a kívánt hőmérsékletre lett fűtve/hűtve, vagy a szobában tartózkodó kisgyerek vagy idős ember érdekében tartózkodnunk kell a hirtelen hőmérsékletváltoztatástól.
Alacsony hűtőközeg érzékelés: A hűtőközeg szivárgása esetén figyelmeztetést ad.
Colden Fin hőcserélő: Beltéri egységen a speciális bevonat megakadályozza a különböző baktériumok és gombák megtelepedését, így nem keletkeznek kellemetlen szagok, az áramló levegő egészséges és friss marad.
Ionizátor: A levegő apró, szennyező részecskéi semlegesítésének érdekében ionokat állít elő.
4 irányú légterelés: Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.
Öntisztítás: Az automatikus tisztítási funkció kiszárítja a nedves hőcserélő felületet, megakadályozva ezzel a penész megtelepedését.
TURBO üzemmód: A maximális teljesítmény, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön által beállított hőmérsékletet.
Follow Me funkció: A távirányító megfelelõ gombjának megnyomása után a szobahõmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hõérzékelõ fogja végezni. A távirányító kijelzi az általa mért hõmérsékletet és időszakonként továbbítja azt a beltéri egységnek. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelõ, jellemzõ pontján helyezzük el, akkor a beltéri egység tökéletesebben tud igazodni a felhasználó igényeihez és pontosabban tudja tartani a kívánt hõmérsékletértéket.
Kétirányú csőcsatlakozás: A klíma működése során, a készülék elpárologtatójára (hűtőjére) lecsapódó vízpára cseppvíz. A klimatizált helyiség (szoba) levegőjéből származik. A hűtőtest felületi hőmérséklete hűtéskor alacsony, és mivel a klimatizált helyiség (szoba) magas páratartalmú levegője ezen az alacsony hőmérsékletű hűtőtesten áramlik keresztül, a páralecsapódás evidens. Az inverteres klímák esetében a páralecsapódás kisebb lehet, amikor a teljesítmény visszaszabályozott állapotában üzemel a klíma, de teljesen megszüntetni itt sem lehet. Nem csak a beltéri egységben keletkezhet cseppvíz, ugyanis fűtés üzemben működő készüléknél, a páralecsapódás a kültéri egységben keletkezik. A cseppvíz-elvezető csőnek megfelelő lejtéssel kell rendelkeznie ahhoz, hogy a beltériből gond nélkül eltávozhasson a lecsapódott pára. Ha ezt a lejtést nem tudjuk biztosítani, cseppvíz szivattyú közbeiktatására van szükség.
Automatikus újraindítás: A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.
Időzítő funkció: A berendezés ki és bekapcsolási ideje időzíthető az adott napon.
Alvás, automata üzemmód: Sleep módban a készülék folyamatosan a szükséges minimumra szabályozza teljesítményét, ezzel biztosítva az éjszakai komfortérzetet és az optimális fogyasztást. Ebben az üzemmódban minden funkciót automatika szabályoz. A légkondicionáló akár az üzemmód (fűtés/hűtés) átváltásával is igyekszik a szoba hőmérsékletét megtartani, csak hogy az +/-2 foknál ne változzon többet.
Lamella memória funkció: Újraindító memóriával vannak ellátva a klíma. Ilyen módon még áramszünet után vagy a légkondicionáló áramkörének megszakadása esetén sem kell a funkciókat újra beállítani.
Mono-Multi kompatibilitású beltéri egység.
Opcionális (kérhető) gyári WI-FI funkció: A berendezés alkalmas vezeték nélküli kapcsolat létrehozásával távolról történő vezérlésre.

Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán +36-30-206-8711
Felmérés, árajánlat +36-70-422-4690; 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.