Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: +36-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: +36-70-422-4690; 06-68-472-467
E-mail: feherklimavillkft@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklimavillkft@gmail.com e-mail címen tegyék meg!
További elérhetőségek: +36-70-617-1815 és feherklima.ertekesites@gmail.com

Miért az LG klímaberendezések?
  1. Az LG csúcsminőségű új generációs inverteres klímaberendezései tisztább és élvezhetőbb otthoni környezetet teremtenek.
  2. Az LG légkondicionálókban alkalmazott inverteres technológia kiemelkedően hatékony hűtési és fűtési megoldást kínál az energia fogyasztás jelentős csökkentése mellett.
  3. Nagyhatékonyságú légszűrők védenek a levegőben található szennyeződésektől vírusoktól és allergénektől.
  4. Inverter technológia: Az inverter egy áramátalakító eszköz, amely elektronikus úton szabályozza egy eszköz feszültségét, áramerősségét és frekvenciáját.
  5. Egy inverteres légkondícionálóban ez az áramkör szabályozza a kompresszor fordulatszámát – így egyben a légkondícionáló teljesítményét.
  6. A frekvencia emelésével nő a teljesítmény, míg csökkentésével kisebb lesz. Ezáltal az inverteres légkondícionálók sokkal finomabb hőmérsékletszabályozást biztosítanak, mint az inverter nélküli modellek.
  7. A DC inverteres teljesítmény szabályozás magas hatékonysággal tökéletes komfortérzetet biztosít a hűtött helyiségben.
  8. Energiahatékonysága: Kiváló energia- fogyasztási mutatók az LG új technológiájával kifejlesztett magas hatékonyságú hőcserélő rendszerének, és a továbbfejlesztett kompresszoros meghajtásnak köszönhetőek

3,5 kW LG Winner dual inverteres klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: W12EG
Hűtő teljesítmény: 3,5 kW
Fűtő teljesítmény: 4,0 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* KÉTIGYIRÁNYÚ LÉGTERELÉS
* ALACSONY ZAJSZINT (19 dB)
* CSENDES ÜZEMMÓD
* ÉJSZAKAI ÜZEMMÓD
* JET COOL
* AKTÍV ENERGIASZABÁLYOZÁS
* AUTOMATIKUS TISZTÍTÁS
* NAPI IDŐZÍTŐ
* GYORS FŰTÉS
* GYORS ÉS EGYSZERŰ TELEPÍTÉS
* KELLEMES LÉGÁRAM FUNKCIÓ
* KÉSZÜLÉKDIAGNOSZTIKA
* GOLD FIN
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 6,6 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,0 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:

Letölthető anyagok: LG Winner katalógus 2023
Műszaki adatok: LG Winner klímák adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!

MŰSZAKI ADATOK LG WINNER DUAL INVERTERES KLÍMA
3,5 kW
Split egység W12EG
Beltéri egység W12EG.NSJ
Kültéri egység W12EG.UA3
Teljesítmény Hűtés (kW) 3,5
Fűtés (kW) 4,0
Működési tartomány (min-max) Hűtés (°CDB) -10 ... +48
Fűtés (°CDB) -10 ... +18
Energiaosztály S.E.E.R. (hűtés) 6,6 /A++
S.C.O.P. (fűtés) 4,0 /A+
Éves energiafogyasztás hűtés/fűtés (kW/óra) 186/875
Tápfeszültség fázis/V/Hz 1/230/50
Teljesítményfelvétel Hűtés (kW) 1,08
Fűtés (kW) 1,05
Maximális áramfelvétel Hűtés (A) 6,0
Fűtés (A) 7,0
Hűtőközeg Típus R32
Nettó méretek Beltéri (széxmaxmé) (mm) 837x308x189
Kültéri (széxmaxmé) (mm) 717x483x230
Hangnyomásszint dB(A) Beltéri-hűtésben (M/K/A/É)* 41/35/27/19
Kültéri-hűtésben 48,0
Csőátmérő Folyadék (mm) 6,35
Gáz (mm) 9,52
Maximális csőhossz (m) 15,0
Max. szintkülömbség (m) 7,0
Tápkábel (ér/mm2) 3x1,0
Vezérlőkábel (ér/mm2) 4x1,0
Lábtávolság (mm) 463,0
Tömeg Beltéri (kg) 8,7
Kültéri (kg) 25,1
* M: magas / K: közepes/ A: alacsony / É: éjszakai
A jellemzők a kialakítás és a funkciók előzetes bejelentés nélkül változhatnak.
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energiafelhasználására vonatkozik.
A KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
Kétirányú légterelés: A klímánk télen a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, nyáron a hideg levegőt a mennyezet felé tereli.
Alacsony zajszint: Az LG légkondicionálói 19 dB zajszinttel működnek, mi több lágyan simogató légáramot biztosítanak egy gombnyomásra.
Csendes üzemmód: A csendes üzemmód csendesebb, nyugodtabb légkört teremt a használó számára, azáltal hogy a zajszint csúcsértékeit csökkenti a pihenés időszakaiban.
Jet Cool gyorshűtés: Egy hűvös, erős légáramot fúj a klímagép maximum 30 percig, illetve amíg a szoba hőmérséklete a 18 C-ot el nem éri.
Az aktív energiaszabályozás: Az aktív energiaszabályozásnak köszönhetően helyzettől függően megválaszthatja az energiafogyasztás szintjét. Élvezze a hűvös, kényelmes környezetet, miközben energiát takaríthat meg.
Automatikus tisztítás: A teljes körű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb környezetet biztosít a felhasználó számára.
Gyors fűtés: A lakossági légkondicionáló a fűtési igényeit is kielégíti, alacsonyabb energiafogyasztás mellett. Nagyobb teret fűtenek be, rövidebb idő alatt, így meleg és kényelmes környezetet biztosítanak az élethez.
Gyors és egyszerű telepítés: Az LG légkondicionálók egyszerűbb és hatékonyabb telepítést tesznek lehetővé környezettől és a telepítésben részt vevők számától függetlenül. A telepítéshez szükséges munkaerő és idő csökkentésével rövidebb idő alatt több légkondicionáló szerelhető fel.
Kellemes légáram: Ez a funkció egy meghatározott pozícióba állítja a terelőlapátot, így elkerülve, hogy a beáramló levegő közvetlenül a szobában tartózkodókra irányuljon.
Készülék diagnosztika okos eszközzel: A SIM-s chip csatlakoztatásával, követheti a légkondicionáló állapotát és elvégezheti a hiba meghatározást az okostelefonjáról.
A Gold Fin™ technológia garantálja, hogy a felület ellenállóbb a korrózióval szemben, így jelentősen megnöveli a hőcserélő élettartamát.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán +36-30-206-8711
Felmérés, árajánlat +36-70-422-4690; 06-68-472-467

E-mail: feherklimavillkft@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.