Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

Miért az LG klímaberendezések?
  1. Az LG csúcsminőségű új generációs inverteres klímaberendezései tisztább és élvezhetőbb otthoni környezetet teremtenek.
  2. Az LG légkondicionálókban alkalmazott inverteres technológia kiemelkedően hatékony hűtési és fűtési megoldást kínál az energia fogyasztás jelentős csökkentése mellett.
  3. Nagyhatékonyságú légszűrők védenek a levegőben található szennyeződésektől vírusoktól és allergénektől.
  4. Inverter technológia: Az inverter egy áramátalakító eszköz, amely elektronikus úton szabályozza egy eszköz feszültségét, áramerősségét és frekvenciáját.
  5. Egy inverteres légkondícionálóban ez az áramkör szabályozza a kompresszor fordulatszámát – így egyben a légkondícionáló teljesítményét.
  6. A frekvencia emelésével nő a teljesítmény, míg csökkentésével kisebb lesz. Ezáltal az inverteres légkondícionálók sokkal finomabb hőmérsékletszabályozást biztosítanak, mint az inverter nélküli modellek.
  7. A DC inverteres teljesítmény szabályozás magas hatékonysággal tökéletes komfortérzetet biztosít a hűtött helyiségben.
  8. Energiahatékonysága: Kiváló energia- fogyasztási mutatók az LG új technológiájával kifejlesztett magas hatékonyságú hőcserélő rendszerének, és a továbbfejlesztett kompresszoros meghajtásnak köszönhetőek

5,0 kW LG Silence dual inverteres klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: S18EQ
Hűtő teljesítmény: 5,0 kW
Fűtő teljesítmény: 5,8 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* NÉGYIRÁNYÚ LÉGTERELÉS
* JET COOL GYORSHŰTÉS
* GYORS FŰTÉS
* AKTÍV ENERGIASZABÁLYOZÁS
* AUTOMATIKUS TISZTÍTÁS
* KELLEMES LÉGÁRAM FUNKCIÓ
* ALACSONY ZAJSZINT 19 dB
* GYORS ÉS EGYSZERŰ TELEPÍTÉS
* CSENDES ÜZEMMÓD
* KÉSZÜLÉKDIAGNOSZTIKA OKOSESZKÖZZEL
* GOLD FIN
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 7,0 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,3 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Letölthető anyagok: LG katalógus 2021
Műszaki adatok: LG Silence klímák adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK LG SILENCE DUAL INVERTERES KLÍMA
5,0 kW
Split egység S18EQ
Beltéri egység S18EQ.NSK
Kültéri egység S18EQ.UL2
Teljesítmény Hűtés (kW) 5,0
Fűtés (kW) 5,8
Működési tartomány (min-max) Hűtés (°CDB) -15 ... +48
Fűtés (°CDB) -10 ... +24
Energiaosztály S.E.E.R. (hűtés) 7,0 /A++
S.C.O.P. (fűtés) 4,3 /A+
Éves energiafogyasztás hűtés/fűtés (kW/óra) 250/1270
Tápfeszültség fázis/V/Hz 1/230/50
Teljesítményfelvétel Hűtés (kW) 1,56
Fűtés (kW) 1,61
Maximális áramfelvétel Hűtés (A) 9,0
Fűtés (A) 9,55
Hűtőközeg Típus R32
Nettó méretek Beltéri (széxmaxmé) (mm) 998x345x210
Kültéri (széxmaxmé) (mm) 770x545x288
Hangnyomásszint dB(A) Beltéri-hűtésben (M/K/A/É)* 44/39/34/31
Kültéri-hűtésben 53,0
Csőátmérő Folyadék (mm) 6,35
Gáz (mm) 12,70
Maximális csőhossz (m) 20,0
Max. szintkülömbség (m) 10,0
Tápkábel (ér/mm2) 3x1,5
Vezérlőkábel (ér/mm2) 4x1,0
Lábtávolság (mm) 558,0
Tömeg Beltéri (kg) 11,9
Kültéri (kg) 34,4
* M: magas / K: közepes/ A: alacsony / É: éjszakai
A jellemzők a kialakítás és a funkciók előzetes bejelentés nélkül változhatnak.
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energiafelhasználására vonatkozik.
A KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
Négyirányú légterelés: Gyorsan és hatékonyan, több irányba tereli a levegőt, a szoba minden sarkába. A terelőlapát és a terelőzsalu beállítható a hideg levegő gyorsabb, vízszintes és függőleges irányú kifúvására, vagy a szoba egyes részeinek gyorsabb lehűtésére.
Jet Cool (gyorshűtés): Az LG légkondicionálói az erőteljes hűtési sebességű LG Smart Inverternek köszönhetően, még a nagy területű szobákban is gyorsan optimalizálják a hőmérsékletet, gyors légáramot biztosítanak, mely gyorsabban hűti le a szobákat és minden irányban egyenletesen szállít hűs levegőt. A kifújt levegő hőmérsékletét 18°C-ra csökkenti 30 percre mindössze egy kattintással.
Gyors fűtés: A lakossági légkondicionáló a fűtési igényeit is kielégíti, alacsonyabb energiafogyasztás mellett. Nagyobb teret fűtenek be, rövidebb idő alatt, így meleg és kényelmes környezetet biztosítanak az élethez.
Az aktív energiaszabályozás: Az aktív energiaszabályozásnak köszönhetően helyzettől függően megválaszthatja az energiafogyasztás szintjét. Élvezze a hűvös, kényelmes környezetet, miközben energiát takaríthat meg.
Automatikus tisztítás: A teljes körű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb környezetet biztosít a felhasználó számára.
Kellemes légáram: Ez a funkció egy meghatározott pozícióba állítja a terelőlapátot, így elkerülve, hogy a beáramló levegő közvetlenül a szobában tartózkodókra irányuljon.
Alacsony zajszint (19dB): Az LG légkondicionálói alacsony zajszinten működnek az egyedi LG kefe nélküli, egyenáramú (BLDC) motortechnológiának köszönhetően, mely mentes minden felesleges zajtól és zökkenőmentesen üzemel.
Gyors és egyszerű telepítés: Az LG légkondicionálók egyszerűbb és hatékonyabb telepítést tesznek lehetővé környezettől és a telepítésben részt vevők számától függetlenül. A telepítéshez szükséges munkaerő és idő csökkentésével rövidebb idő alatt több légkondicionáló szerelhető fel.
Csendes üzemmód: A csendes üzemmód csendesebb, nyugodtabb légkört teremt a használó számára, azáltal hogy a zajszint csúcsértékeit csökkenti a pihenés időszakaiban.
Készülék diagnosztika okos eszközzel: A SIM-s chip csatlakoztatásával, követheti a légkondicionáló állapotát és elvégezheti a hiba meghatározást az okostelefonjáról.
A Gold Fin™ technológia garantálja, hogy a felület ellenállóbb a korrózióval szemben, így jelentősen megnöveli a hőcserélő élettartamát.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán 06-30-206-8711
Felmérés, árajánlat 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.