Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

Miért az LG klímaberendezések?
  1. Az LG csúcsminőségű új generációs inverteres klímaberendezései tisztább és élvezhetőbb otthoni környezetet teremtenek.
  2. Az LG légkondicionálókban alkalmazott inverteres technológia kiemelkedően hatékony hűtési és fűtési megoldást kínál az energia fogyasztás jelentős csökkentése mellett.
  3. Nagyhatékonyságú légszűrők védenek a levegőben található szennyeződésektől vírusoktól és allergénektől.
  4. Az LG páratlanul egyszerű és kényelmes szerelést és karbantartást biztosít.
  5. Az LG Artcool Mirror klímát magas fokú energiahatékonyság jellemzi. A hatékony hőcserélőjével. A légkondicionáló továbbfejlesztett, DC meghajtásával tökéletesítette a kompresszort és a fűtőteljesítményt.
  6. A forradalmi inverter technológia különösen hatékony, erőteljes, ugyanakkor halk működést biztosít, mindezt 10 év garanciával.
  7. A klíma nagy teljesítményű légáramot, nagy nyomású terelőlapátos ventillátorral kb. 9 m hosszúságban biztosítja.
  8. Testreszabott kialakítás a maximális kényelem érdekében az alvást 3 előre beállítható funkcióval biztosíthatjuk.

5,0 kW LG Artcool Mirror dual inverteres klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: AC18BK
Hűtő teljesítmény: 5,0 kW
Fűtő teljesítmény: 5,8 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* NÉGYIRÁNYÚ LÉGTERELÉS
* JET COOL GYORSHŰTÉS
* GYORS FŰTÉS
* KÉSZÜLÉKDIAGNOSZTIKA OKOSESZKÖZZEL
* WI-FI VEZÉRLÉS
* UV NANO SZŰRŐ
* AKTÍV ENERGIASZABÁLYOZÁS
* ENERGIAFOGYASZTÁS KIJELZŐ
* PLASMASTER IONIZÁTOR
* AUTOMATIKUS TISZTÍTÁS
* ALACSONY ZAJSZINT 19 dB
* CSENDES ÜZEMMÓD
* GYORS ÉS EGYSZERŰ TELEPÍTÉS
* KELLEMES LÉGÁRAM FUNKCIÓ
* GOLD FIN
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 7,0 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,3 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Letölthető anyagok: LG katalógus 2021
Műszaki adatok: LG Artcool Mirror klímák adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK LG ARTCOOL MIRROR DUAL INVERTERES KLÍMA
5,0 kW
Split egység AC18BK
Beltéri egység AC18BK.NSJ
Kültéri egység AC18BK.UL2
Teljesítmény Hűtés (kW) 5,0
Fűtés (kW) 5,8
Működési tartomány (min-max) Hűtés (°CDB) -15 ... +48
Fűtés (°CDB) -10 ... +24
Energiaosztály S.E.E.R. (hűtés) 7,0 /A++
S.C.O.P. (fűtés) 4,3 /A+
Éves energiafogyasztás hűtés/fűtés (kW/óra) 250/1270
Tápfeszültség fázis/V/Hz 1/230/50
Teljesítményfelvétel Hűtés (kW) 1,56
Fűtés (kW) 1,61
Maximális áramfelvétel Hűtés (A) 9,0
Fűtés (A) 9,5
Hűtőközeg Típus R32
Nettó méretek Beltéri (széxmaxmé) (mm) 998x345x212
Kültéri (széxmaxmé) (mm) 770x545x288
Hangnyomásszint dB(A) Beltéri-hűtésben (M/K/A/É)* 44/39/34/31
Kültéri-hűtésben 53,0
Csőátmérő Folyadék (mm) 6,35
Gáz (mm) 12,70
Maximális csőhossz (m) 20,0
Max. szintkülömbség (m) 10,0
Tápkábel (ér/mm2) 3x1,5
Vezérlőkábel (ér/mm2) 4x1,0
Lábtávolság (mm) 558,0
Tömeg Beltéri (kg) 12,8
Kültéri (kg) 34,4
* M: magas / K: közepes/ A: alacsony / É: éjszakai
A jellemzők a kialakítás és a funkciók előzetes bejelentés nélkül változhatnak.
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energiafelhasználására vonatkozik.
A KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
A négyirányú légterelés: Gyorsan és hatékonyan, több irányba tereli a levegőt, a szoba minden sarkába. A terelőlapát és a terelőzsalu beállítható a hideg levegő gyorsabb, vízszintes és függőleges irányú kifúvására, vagy a szoba egyes részeinek gyorsabb lehűtésére.
Jet Cool (gyorshűtés): Az LG légkondicionálói az erőteljes hűtési sebességű LG Smart Inverternek köszönhetően, még a nagy területű szobákban is gyorsan optimalizálják a hőmérsékletet, gyors légáramot biztosítanak, mely gyorsabban hűti le a szobákat és minden irányban egyenletesen szállít hűs levegőt. A kifújt levegő hőmérsékletét 18°C-ra csökkenti 30 percre mindössze egy kattintással.
Gyors fűtés: A lakossági légkondicionáló a fűtési igényeit is kielégíti, alacsonyabb energiafogyasztás mellett. Nagyobb teret fűtenek be, rövidebb idő alatt, így meleg és kényelmes környezetet biztosítanak az élethez.
Készülék diagnosztika okos eszközzel: A SIM-s chip csatlakoztatásával, követheti a légkondicionáló állapotát és elvégezheti a hiba meghatározást az okostelefonjáról.
A Wi-Fi Smart alkalmazással okos telefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.
UV nano szűrő: Az UV LED fény a baktériumok 99,99%-át* elpusztítja, és ezáltal tisztán tartja a légáramot biztosító ventilátort.
Az aktív energiaszabályozás: Az aktív energiaszabályozásnak köszönhetően helyzettől függően megválaszthatja az energiafogyasztás szintjét. Élvezze a hűvös, kényelmes környezetet, miközben energiát takaríthat meg.
Energiafogyasztás-kijelző: Az energiafogyasztás kijelzője követi az energiafogyasztás szintjeit. Takarékoskodjon az energiafogyasztással a kijelzőn kimutatott energiaszint ellenőrzésével és közben élvezze a hűs levegőt!
Plasmaster ionizátor: Az erőteljes plazma ionizáló megvéd a levegőben lévő szagoktól és káros anyagoktól, mivel több mint 3 millió ionja fertőtleníti nem csak a klímában áthaladó levegőt, hanem a közelében található felületeket is a biztonságosabb, tisztább környezet érdekében.
Automatikus tisztítás: A teljes körű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb környezetet biztosít a felhasználó számára.
Alacsony zajszint (19dB): Az LG légkondicionálói alacsony zajszinten működnek az egyedi LG kefe nélküli, egyenáramú (BLDC) motortechnológiának köszönhetően, mely mentes minden felesleges zajtól és zökkenőmentesen üzemel.
Csendes üzemmód: A csendes üzemmód csendesebb, nyugodtabb légkört teremt a használó számára, azáltal hogy a zajszint csúcsértékeit csökkenti a pihenés időszakaiban.
Gyors és egyszerű telepítés: Az LG légkondicionálók egyszerűbb és hatékonyabb telepítést tesznek lehetővé környezettől és a telepítésben részt vevők számától függetlenül. A telepítéshez szükséges munkaerő és idő csökkentésével rövidebb idő alatt több légkondicionáló szerelhető fel.
Kellemes légáram: Ez a funkció egy meghatározott pozícióba állítja a terelőlapátot, így elkerülve, hogy a beáramló levegő közvetlenül a szobában tartózkodókra irányuljon.
A Gold Fin™ technológia garantálja, hogy a felület ellenállóbb a korrózióval szemben, így jelentősen megnöveli a hőcserélő élettartamát.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán 06-30-206-8711
Felmérés, árajánlat 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.