Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

Miért az LG klímaberendezés?
  1. Az LG csúcsminőségű új generációs inverteres klímaberendezései tisztább és élvezhetőbb otthoni környezetet teremtenek.
  2. Az LG légkondicionálókban alkalmazott inverteres technológia kiemelkedően hatékony hűtési és fűtési megoldást kínál az energia fogyasztás jelentős csökkentése mellett.
  3. Nagyhatékonyságú légszűrők védenek a levegőben található szennyeződésektől vírusoktól és allergénektől.
  4. Az LG páratlanul egyszerű és kényelmes szerelést és karbantartást biztosít.
  5. Az LG Athena klímaberendezés fűtésben, és hűtésben egyaránt A+++ energia- hatékonyságon működik, minimális zajszint mellett, és akár -15 °C-os kinti hőmérséklet mellett is kiválóan alkalmas fűtésre.
  6. Energiahatékonysága jelentősen magasabb más inverteres készülékeknél. Ezen kiváló energia- fogyasztási mutatók az LG új technológiájával kifejlesztett magas hatékonyságú hőcserélő rendszerének, és a továbbfejlesztett kompresszoros meghajtásnak köszönhetőek.
  7. Az LG Athena aktív energia- fogyasztás-szabályzója végzi az energia- fogyasztás szintjének, és a hűtőteljesít- ménynek a beállítását a szobában tartózkodók számához mérten.

2,5 kW LG Athena dual inverteres klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: F09MT
Hűtő teljesítmény: 2,5 kW
Fűtő teljesítmény: 3,2 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* KÉSZÜLÉKDIAGNOSZTIKA OKOSESZKÖZZEL
* WI-FI VEZÉRLÉS
* NÉGYIRÁNYÚ LÉGTERELÉS
* JET COOL GYORSHŰTÉS
* GYORS FŰTÉS
* AUTOMATIKUS TISZTÍTÁS
* ENERGIAFOGYASZTÁS KIJELZŐ
* AKTÍV ENERGIASZABÁLYOZÁS
* PLASMASTER IONIZÁTOR
* KETTŐS VÉDELMET NYÚJTÓ SZŰRŐ
* PLASMASTER AUTOMATIKUS TISZTÍTÁS
* ALACSONY ZAJSZINT 17 dB
* CSENDES ÜZEMMÓD 3 dB
* GYORS ÉS EGYSZERŰ TELEPÍTÉS
* GOLD FIN
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 9,4 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 5,4 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Letölthető anyagok: LG katalógus 2021
Műszaki adatok: LG Athena klímák adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK LG ATHENA DUAL INVERTERES KLÍMA
2,5 kW
Split egység F09MT
Beltéri egység F09MT.NSM
Kültéri egység F09MT.U24
Teljesítmény Hűtés (kW) 2,5
Fűtés (kW) 3,2
Működési tartomány (min-max) Hűtés (°CDB) -10 ... +48
Fűtés (°CDB) -25 ... +24
Energiaosztály S.E.E.R. (hűtés) 9,4 /A+++
S.C.O.P. (fűtés) 5,4 /A+++
Éves energiafogyasztás hűtés/fűtés (kW/óra) 93/1016
Tápfeszültség fázis/V/Hz 1/230/50
Teljesítményfelvétel Hűtés (kW) 0,49
Fűtés (kW) 0,59
Maximális áramfelvétel Hűtés (A) 8,1
Fűtés (A) 8,8
Hűtőközeg Típus R32
Nettó méretek Beltéri (széxmaxmé) (mm) 875x295x235
Kültéri (széxmaxmé) (mm) 870x650x330
Hangnyomásszint dB(A) Beltéri-hűtésben (M/K/A/É)* 40/35/27/19
Kültéri-hűtésben 48,0
Csőátmérő Folyadék (mm) 6,35
Gáz (mm) 9,52
Maximális csőhossz (m) 20,0
Max. szintkülömbség (m) 10,0
Tápkábel (ér/mm2) 3x1,0
Vezérlőkábel (ér/mm2) 4x1,0
Lábtávolság (mm) 586,0
Tömeg Beltéri (kg) 11,0
Kültéri (kg) 43,0
* M: magas / K: közepes/ A: alacsony / É: éjszakai
A jellemzők a kialakítás és a funkciók előzetes bejelentés nélkül változhatnak.
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energiafelhasználására vonatkozik.
A KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
Készülék diagnosztika okos eszközzel: A SIM-s chip csatlakoztatásával, követheti a légkondicionáló állapotát és elvégezheti a hiba meghatározást az okostelefonjáról.
Beépített WI-FI: A berendezését okostelefonjával egy LG alkalmazáson keresztül bármikor bárhonnan irányíthatja, amellyel megkönnyítheti a használatát.
A négyirányú légterelés: Gyorsan és hatékonyan, több irányba tereli a levegőt, a szoba minden sarkába. A terelőlapát és a terelőzsalu beállítható a hideg levegő gyorsabb, vízszintes és függőleges irányú kifúvására, vagy a szoba egyes részeinek gyorsabb lehűtésére.
Jet Cool (gyorshűtés): Az LG légkondicionálói az erőteljes hűtési sebességű LG Smart Inverternek köszönhetően, még a nagy területű szobákban is gyorsan optimalizálják a hőmérsékletet, gyors légáramot biztosítanak, mely gyorsabban hűti le a szobákat és minden irányban egyenletesen szállít hűs levegőt. A kifújt levegő hőmérsékletét 18°C-ra csökkenti 30 percre mindössze egy kattintással.
Gyors fűtés: A lakossági légkondicionáló a fűtési igényeit is kielégíti, alacsonyabb energiafogyasztás mellett. Nagyobb teret fűtenek be, rövidebb idő alatt, így meleg és kényelmes környezetet biztosítanak az élethez.
Automatikus tisztítás: A teljes körű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb környezetet biztosít a felhasználó számára.
Energiafogyasztás-kijelző: Az energiafogyasztás kijelzője követi az energiafogyasztás szintjeit. Takarékoskodjon az energiafogyasztással a kijelzőn kimutatott energiaszint ellenőrzésével és közben élvezze a hűs levegőt!
Az aktív energiaszabályozás: Az aktív energiaszabályozásnak köszönhetően helyzettől függően megválaszthatja az energiafogyasztás szintjét. Élvezze a hűvös, kényelmes környezetet, miközben energiát takaríthat meg.
Plasmaster ionizátor: Az erőteljes plazma ionizáló megvéd a levegőben lévő szagoktól és káros anyagoktól, mivel több mint 3 millió ionja fertőtleníti nem csak a klímában áthaladó levegőt, hanem a közelében található felületeket is a biztonságosabb, tisztább környezet érdekében.
A kettős védelmet nyújtó szűrő: Célja, hogy az ionizátorja lekösse a 10 mikrométernél nagyobb nagyságú porrészecskéket, ezáltal hatékony védelmet nyújtva felhasználójának.
Plasmaster automatikus tisztítás: A klímaberendedzés belső terének tisztántartása a hőcserélő szárításával, majd a belső tér nano-plazma ionos ismételt fertőtlenítésével történik.
Alacsony zajszint (17 dB): Az LG légkondicionálói alacsony zajszinten működnek az egyedi LG kefe nélküli, egyenáramú (BLDC) motortechnológiának köszönhetően, mely mentes minden felesleges zajtól és zökkenőmentesen üzemel.
Csendes üzemmód: A csendes üzemmód (3 dB) csendesebb, nyugodtabb légkört teremt a használó számára, azáltal hogy a zajszint csúcsértékeit csökkenti a pihenés időszakaiban.
Gyors és egyszerű telepítés: Az LG légkondicionálók egyszerűbb és hatékonyabb telepítést tesznek lehetővé környezettől és a telepítésben részt vevők számától függetlenül. A telepítéshez szükséges munkaerő és idő csökkentésével rövidebb idő alatt több légkondicionáló szerelhető fel.
A Gold Fin™ technológia garantálja, hogy a felület ellenállóbb a korrózióval szemben, így jelentősen megnöveli a hőcserélő élettartamát.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán 06-30-206-8711
Felmérés, árajánlat 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.