KezdőoldalRólunkReferenciákTermékekÁrlistaAkcióElérhetőségHívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

gree légtisztító

Légtisztító az egészséges otthonért!

A légtisztító berendezés csökkenti a levegő páratartalmát, ezáltal a penészesedés kiváltó okát szűnteti meg. A légtisztító berendezés Ionizátorral is rendelkezik, mely semlegesíteni tudja a levegőben jelen lévő mikroorganizmusokat (vírusokat, baktériumokat stb.), az allergiás tüneteket kiváltó virágporokat, valamint a kellemetlen szagokat okozó részecskéket, porokat.

Az Ionizátor további pozitív hatása az emberi szervezetre, a vérnyomás csökkentése, közérzet javítása, erősebb immunrendszer.

A légtisztító egy elektromos berendezés, amely a levegő páratartalmát csökkenti, úgy, hogy a leválasztott párát (vizet) egy tartályba vagy a lefolyórendszerbe vezeti. Ha a víztartály megtelik, a készülék kikapcsol és hangjelzést ad, hogy a vizet üríteni kell. Az ideális páratartalom egy lakásban általában 40 és 60% között van, és a készülék ezen az értéken tartja.

Több helyiség levegőjének tisztításához, ha a helyiségek közel vannak egymáshoz és a levegő szabadon áramlik közöttük (vagyis az ajtók nyitva vannak), akkor megfelelő elhelyezéssel biztosítható több helyiség levegőjének tisztítása.

A légtisztító készülékeket ráadásul nagyon egyszerűen áthelyezheti oda, ahol épp a legnagyobb szükség van rá.

Tulajdonságok

 • 24 órás időzítő: A berendezés ki és bekapcsolási ideje időzíthető az adott napon.
 • Kellemes éjszakai üzemmódnak köszönhetően, a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb igényhez, így jelentős energia megtakarítást érhet el.
 • Külön vezérelhető szagtalanítás
 • Led kijelző:
 • Mai divatos megoldásként a beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
 • Automatikus levegőminőség érzékelés és szabályozás
 • Többszörös védelmet nyújtó szűrő: A többszörös védelmet nyújtó szűrő magához vonzza és összegyűjti a mikroszkopikus méretű porszemcséket, baktériumokat… stb.
 • Szag és por szenzor
 • Szűrő tisztítás emlékeztető
 • Szűrő csere monitoring
 • Automatikus újraindulás (áramszünet memória): Áramkimaradás után a légtisztító visszaáll arra a beállításra, amelyre az áramkimaradás előtt volt beállítva.
 • Zár: Gombkombináció használatával lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Telepítés előtt mindenképpen szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről,az anyagszükségletről, szerszámszükségletről (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.


Az egyszeri helyszíni felmérés ingyenes!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS

Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

Kérjen ingyenes árajánlatot:

E-mail:feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.

Keresse a cégvezetőnket, értékesítőnket:

Cégvezető: Fehér Zoltán tel:06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel:06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail:feherklima.ertekesites@gmail.com