...

Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

A Gree klímákról

Hűtés: 3,5 kW névleges hűtőteljesítményű modell. G10 inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják, készenléti módban pedig mindössze 0,5 W-ot fogyaszt. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.

Fűtés: Rásegítésre javasolt készülék. Akár -15°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban.

Intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.

A klíma berendezés H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt. A 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.

Környezettudatosság: Az környezetbarát készülékek R32 hűtőközeggel üzemelnek, melyek ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0.

3,5 kW Gree Comfort X inverteres split klíma

A klímaberendezés funkciói:

* G10 inverter
* 0,5 W-os készenlét
* Automata üzem
* LED kijelző
* Intelligens leolvasztás
* Óra kijelző
* Programozható időzítő
* Automata tisztítás
* Kellemes éjszakai mód
* Széles légterelés
* Turbo üzemmód
* Öndiagnózis
* Áramszünet memória
* Zár
* Energia megtakarítás
* Csendes kialakítás
* WI-FI vezérlés
* -22 C° működési tartomány
* I FEEL funkció
* 8 C° temperáló fűtés
* Cold plasma ionizátor
* Csepptálca fűtés
* R32 hűtőközeg
MODELLSZÁM: GWH12ACC-K6DNA1D
BRUTTÓ ÁR:

Letölthető anyagok:

Gree légkondícionálók


Műszaki adatok:

Gree Comfort X klímák műszaki adatai

Hasonlítsa össze az adatokat!

Hűtő teljesítmény: 3,5 kW
Fűtő teljesítmény: 3,7 kW
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 7,4 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,0 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:

Gree klíma lakossági alkalmazásra:
Ezek a klíma készülékek alapvetően otthoni és irodai használatra lettek kifejlesztve, vagyis nem folyamatos üzemre, hanem 8-12 óra/nap működtetésre ajánlottak.

Multi klíma:
Amennyiben több helyiség klimatizálást szeretné megoldani, a Gree multi klíma a legjobb megoldás, mivel ezeknél a modelleknél egyetlen kültéri egység tartozik több beltéri egységhez.

Gree klíma:
A magas minőségének és különösen csendes működésének köszönheti az egyre nagyobb és nagyobb népszerűségét. A gyártó szem előtt tartja a környezetvédelmet is, az utóbbi évek során több környezetbarát hűtőközeggel szerelt Gree klíma került a piacra. Alacsony ár mellett juthat kiváló teljesítményhez, ha megbízható Gree klíma vásárlása mellett dönt.  A Gree termékeiben található kompresszorok fordulatszáma akár 1 Hz-re is csökkenthető, ezáltal energiatakarékosan működtethető a klíma. Így alacsony költségek mellett élvezheti a tökéletes hőmérsékletet és lakása kényelmét.

Tulajdonságok

 • G10 inverter: A G10 inverter technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, amely akár 1 hz frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát csökkenteni, ezzel rendkívüli energiahatékonyságot elérve. Állandó sebességgel üzemel. Miután eléri a komfort tartományt, nem áll le egyből, kilép belőle. 50% energia-megtakarítás, 16hz-es alacsony frekvenciás üzem, alacsony zajszint, precíz hőmérséklet szabályzás.
 • 0,5 W készenlét: Az innovatív elektromos kialakítás lehetővé teszi, hogy a berendezés készenlétben mindössze 0,5 W áramot fogyasszon.
 • Automatikus újraindulás áramszünet memória: Áramkimaradás után a klíma visszaáll arra a beállításra, amelyre az áramkimaradás előtt volt beállítva.
 • LED kijelző: Mai divatos megoldásként a beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
 • Intelligens leolvasztás: A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is). A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul. Pl. 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-Defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.
 • Óra beállítás, kijelzés a távirányítón.
 • Programozható időzítés: A készülék 1 db ki- és 1 db bekapcsolásra, 24 órán belül programozható.

  1. Off Timer funkció: A beállított időre a klíma készülék automatikusan leáll.
  2. On Timer funkció: A beállított időre a klíma készülék automatikusan bekapcsol.

 • Automata tisztítás: A Gmv5 oldalfali beltéri egységek ventillátora, azok leállítása után néhány még működnek a hőcserélő biztos leszárítása érdekében.
 • Éjszakai üzemmódnak köszönhetően, a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez, így jelentős energia megtakarítást érhet el.
 • Széles légterelés: A légterelő vízszintesen és függőlegesen is állítható, könnyen biztosítható a tökéletes kényelem.

 • Turbo hűtés: Nyomja meg a távirányítón a „turbo” gombot, és élvezze a nagyobb légáramot, ami lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb érje el a beállított hőfokot.

 • Öndiagnózis: Amennyiben hiba fordul elő, a készülék diagnosztizálja a problémát, és számjegykódokkal jelzi ki azt.
 • Automatikus újraindulás (áramszünet memória): Áramkimaradás után a klíma visszaáll arra a beállításra, amelyre az áramkimaradás előtt volt beállítva.

 • Billentyűzet zár: A távirányító billentyűi egy gombgombinációval lezárhatók illetve feloldhatók.

 • Energia megtakarítás: Az alkalmazott technológia egy rendkívül hatékony frekvencia átalakító rendszer, amely segítségével átadhatja magát a kellemes hűs érzésnek miközben jelentősen csökkenti energiafogyasztását akár 8 órán keresztül.

 • Csendes kialakítás: A berendezés a legalacsonyabb ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legalacsonyabb zajszintet.
 • Wi-Fi vezérlés: A Wi-Fi Smart alkalmazással okos telefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.

 • Fűtés -22 C° külső hőmérsékletig: -22°C-nál is biztos üzem az év bármely napján. Az extrém alacsony hőmérsékleten a fűtést a kompresszor előfűtés és a csepptálcán elhelyezett leolvasztó fűtőszál teszi lehetővé, valamint a speciális kétfokozatú kompresszor.
 • „I feel” kényelmi funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

 • 8°c fűtés: Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.

 • Cold Plasma ionizátor: Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

 • Csepptálca fűtés: A téliesített klíma csepptálcája és a kompresszora egy elektromos fűtőszállal van ellátva. A csepptálca fűtés megakadályozza, hogy a leolvasztás után a kültéri egységbe belefagyjon a kondenzvíz és idővel egy nagy jégtömbbé váljon a gép.

 • R32 hűtőközeg

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt mindenképpen szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, az anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

Az egyszeri helyszíni felmérés ingyenes!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

Keresse a cégvezetőnket, értékesítőnket:
Cégvezető: Fehér Zoltán tel:06-30-206-8711
Helyszíni felmérés, árajánlat tel:06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Kérjen ingyenes árajánlatot:

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.

Egyéb forgalmazott márkák