Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

A Cascade légkondicionáló berendezések mindazokat az előnyöket nyújtják Önnek, amiket a legrangosabb klímamárkák kínálnak. A legújabb technológia, kiváló minőségű, tartós alkatrészek, elvárásokon túlmutató energiatakarékosság, alacsony zajszint, egészséges, biztonságos levegőminőség.

A Cascade klímák legtöbbje R32 gázzal szerelt. Az R32 gáz nem károsítja az ózonréteget, és az üvegházhatást okozó hatása is egyharmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykom- ponensű gáz, könnyen újrahasznosítható. Akár 30 %-kal kevesebb gáztöltetre van szükség a kiemelkedően jó hőszállítási képessége miatt akár 10 %-os energiamegtakarítást is eredményezhet.

A megbízható G10 inverter kiszámítható működést és kiemelkedő A++ energiahatékonyságot biztosít. A VISION párátlanító funkciójával és a Plazma szűrő segítségével, otthonának levegőminősége káros anyagoktól mentes lehet.

A plazma szűrő nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

Wi-fi vezérlés: A WiFi Smart alkalmazással okos telefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.

5,1 kW CASCADE VISION inverteres split klíma

BRUTTÓ ÁR:
MODELLSZÁM: CWH18VW
Hűtő teljesítmény: 5,1 kW
Fűtő teljesítmény: 5,3 kW
A TERMÉK FUNKCIÓI:
* WI-FI VEZÉRLÉS
* COLD PLASMA SZŰRŐ
* I-FEEL FUNKCIÓ
* 8 C° TEMPERÁLÁS
* INTELLIGENS ELŐMELEGÍTÉS
* PÁRÁTLANÍTÁS
* AUTOMATIKUS LAMELLAMOZGATÁS
* "TURBO" HŰTÉS
* 24 ÓRÁS IDŐZÍTŐ
* ÖNDIADNÓZIS
* BILLENTYŰZET ZÁR
* LED KIJELZŐ
* INTELLIGENS LEOLVASZTÁS
* AUTOMATA ÜZEM
* CSEPPTÁLCA FŰTÉS
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 6,1 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,0 W/W
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:
Műszaki adatok: Cascade Vision klímák adatai
Hasonlítsa össze az adatokat!
MŰSZAKI ADATOK CASCADE VISION INVERTERES SPLIT KLÍMA
5,1 kW
Modellszám CWH18VW
Hűtőteljesítmény (min/névleges/max) kW 1,25/5,1/6,2
Fűtőteljesítmény (min/névleges/max) kW 1,2/5,3/6,6
Hatékonysági mutató SEER/SCOP W/W 6,1/4,0
Hűtés/Fűtés - A++/A+
Tápfeszültség Ph/V6Hz 1/220-240/50
Áramfelvétel Hűtés/Fűtés A 7,0/6,3
Betáp - Kültéri egység
BELTÉRI EGYSÉG CWH18VWI
Légszállítás m3/óra 850/720/610/520
Hangnyomásszint dB(A) 49/44/39/34
Hangteljesítmény szint dB(A) 59/54/49/44
Befoglaló méretek (szél/mag/mély) mm 970x300x224
Tömeg kg 13,5
KÜLTÉRI EGYSÉG CWH18VWO
Légszállítás m3/óra 2400
Hangnyomásszint dB(A) 56
Hangteljesítmény szint dB(A) 64
Befoglaló méretek (szél/mag/mély) mm 899x596x378
Kompresszor - Gree
Tömeg kg 39
Hűtőközeg - R32
Hűtőközeg alaptöltet kg 0,90
Standard csőhossz m 5
Max. megengedett csőhossz m 25
Max. megengedett szintkülömbség m 10
Csőátmérő folyadék/gáz mm 6,35/12,7
Üzemi tartomány Hűtés -15 +43
Fűtés -22 +24
A forgalmazott modellek és műszaki adatok előzetes tájékoztatás nélküli változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energia-felhasználására vonatkozik.
A KLÍMABERENDEZÉS FUNKCIÓI:
Wi-fi vezérlés: A WiFi Smart alkalmazással okos telefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.
Cold Plasma ionizátor: Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.
„I feel” funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
8°C Temperálás: Az állandóan nem használt ingatlanokbanNyaralók, hosszabb ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére használható ez a funkció. Egyenletes, 8 C-os hőmérsékletet tart akkor is, amikor nem vagyunk ott.
Inteligens előmelegítés fűtési üzemben bekapcsolásakor, mielőtt elkezdené befújni a levegőt, előmelegíti azt, így a fűtés elindulásakor nem fúj hideg levegőt.
Párátlanítás: A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma.
Automatikus lamella mozgatás fel-le: Szerepe a helyiség hőmérsékletének állandóságának biztosítása, a levegő egyenletes elosztásával.
Turbó funkció: A beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet. Nyomja meg a távirányítón a „Turbo” gombot, és élvezze a nagyobb légáramot.
24 órás időzítővel a berendezés ki és bekapcsolási ideje időzíthető az adott napon.
Öndiagnózis: Rendellenesség esetén a légkondicionáló berendezés egy hibakódot jelenít meg, ami nagymértékben elősegíti a probléma gyors és szakszerű megoldását.
Billentyűzet zár: A távirányító billentyűi egy gombkombináció használatával lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.
LED kijelző: A Cascade klímák az ideális megoldást kínálják a rejtett kijelző segítségével, ami kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen. A beltéri egység közepén olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
Intelligens leolvasztás: A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer csak akkor futtattja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg. Intelligens leolvasztás javítja a fűtés hatásfokát is.
Automata üzem: A berendezés a belső hőmérséklet függvényében választ működési üzemmódot.
Csepptálca fűtés: A téliesített klíma csepptálcája és a kompresszora egy elektromos fűtőszállal van ellátva. A csepptálca fűtés megakadályozza, hogy a leolvasztás után a kültéri egységbe belefagyjon a kondenzvíz és idővel egy nagy jégtömbbé váljon a gép.
Egyéb forgalmazott márkák

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT


Cégvezető: Fehér Zoltán 06-30-206-8711
Felmérés, árajánlat 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.