...

Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

A Midea klímák egy megbízhatóan erős műszaki szintet jelentenek a klímák piacán, nagyon jó ár/érték aránnyal ötvözve, jó garanciákkal és megbízható háttértámogatással (ami nagyon fontos az ügyfélnek és a felszerelő cégnek is).


Az új Midea Blanc széria pedig kifejezetten a felső kategóriás minőséget célozza meg, nagyon jó hatékonysági paraméterekkel, wifi opcióval és A++ energiahatékonysággal. A multi klímák esetében (egy kültéri és több beltéri egység) a legjobb választások közé tartozik, szélesen kombinálható kültéri és beltéri egységekkel.

A Midea gyártású klímák ideális ár/érték arányt képviselnek - egyes kategóriákban a leginkább ajánlható berendezések közé tartoznak a megbízhatóságuk miatt.

A Midea klímáknak, robosztus és időtálló a kialakításuk, alkatrész ellátás a forgalmazótól biztosított. Meggyőző a gyár által vállalt, a klíma piacon kiemelkedő 5 éves gyári garancia, amit regisztrációval lehet érvényesíteni.

Midea klímákat vállalkozásunkon keresztül vásárolhat. Tevékenységi körünkbe tartozik a lakossági és ipari klímaberendezések forgalmazása, telepítése, karbantartása és javítása. Vállalkozásunk rendelkezik a klímavédelmi hatóságnál engedéllyel.

A forgalmazott modelleknél változtatás jogát a forgalmazó fenntartja. Az adatok tájékoztató jellegűek szükség esetén egyeztessen kollégáinkkal. Az éves energiafogyasztás évi 500 üzemóra névleges teljesítményen való üzemeltetés energia-felhasználására vonatkozik.

3,5 kW Midea Blanc DC inverteres split klíma

A klímaberendezés funkciói:

* Automatikus újraindulás
* Szuper hűtés
* Alvás automata
* Vészhelyzet üzemmód
* 5 fok. kültéri ventillátor
* 1 W készenléti üzemmód
* Mono & Multi kompatibilis
* 12 fok. beltéri ventillátor
* Beépített karterfűtés
* ECO mód
* Kétirányú légáram
* Alacsony hűtőközeg érzékelés
* Golden Fin hőcserélő
* Függőleges légterelés
* Nagy sűrűsségű szűrő
* Öntisztítás
* Aut. hiba diagnosztizálás
* Rozsdaálló burkolat
* Hűtés alacsony küls. hőmérsékleten
* WI-FI vezérlés
* 24 órás időzítő
* Gyors üzembe helyezés
* Vízstintes aut. légterelés
* Kétoldali cseppvíz elvezetés
* Lamella memória funkció
* 8 C° temperáló fűtés
* Szuper ionizátor
* Bio szűrő
* Cold Catalyst szűrő
* C vitamin szűrő
MODELLSZÁM: MA1X-12-SP-WIFI
BRUTTÓ ÁR:

Letölthető anyagok:

Midea légkondícionálók
MDV légkondícionálók


Műszaki adatok:

Midea Blanc klímák
műszaki adatai

Hasonlítsa össze az adatokat!

Hűtő teljesítmény: 3,5 kW
Fűtő teljesítmény: 2,2 / 2,7 / 3,8 kW
A fűtő teljesítmény -7 C°/+2 C°/+7 C° khm-nél
Energiahatékonyság hűtéskor: SEER: 6,1 W/W
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,0 W/W (-7 C° khm-nél)
Energiahatékonyság fűtéskor: SCOP: 4,3 W/W (+2 C° khm-nél)
Az üzemi tartomány külső hőmérséklet értékei:

Tulajdonságok:

 • Automatikus újraindítás áramkimaradás után: A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.
 • Szuper hűtés funkció: Nagyobb légáram, ami lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb érje el a beállított hőfokot.
 • Alvás, automata üzemmód: Ebben az üzemmódban minden funkciót automatika szabályoz. A légkondicionáló akár az üzemmód (fűtés/hűtés) átváltásával is igyekszik a szoba hőmérsékletét megtartani, csak hogy az +/-2 foknál ne változzon többet.
 • Vészhelyzeti üzemmód: A berendezés műszaki hiba esetén csökkentett teljesítménnyel is képes működni, amíg a szerviz el nem hárítja a készülék hibáját.
 • 5 fokozatú kültéri ventilátor: A készülék a kültéri egység ventilátor sebességét a mindig a szükséges teljesítményhez igazítja, ami további energia-megtakarítást jelent halkabb működés mellett.
 • 1W készenléti üzemmód: A készenléti üzemmódban mindössze 1W-os fogyasztás rendkívül alacsony más készülékekhez képest.
 • Mono-Multi kompatibilitás: Több beltéri egység csatlakoztatható egy kültéri egységhez.
 • 12 fokozatú beltéri ventilátor: Az igényeknek megfelelően széles skálán állítható levegő befújás.
 • Gyári beépített karterfűtés:Elsődleges feladata a kompresszorban lévő olaj fűtése, ezáltal könnyeben indul be hidegebb hőmérsékletben is.

 • ECO (Economy-gazdaságos) üzemmód: A gazdaságos üzemmód akár 25%-os megtakarítást is eredményezhet a normál üzemmódhoz képest. Ezt akkor célszerű használni, amikor a szoba már a kívánt hőmérsékletre lett fűtve/hűtve, vagy a szobában tartózkodó kisgyerek vagy idős ember érdekében tartózkodnunk kell a hirtelen hőmérsékletváltoztatástól.
 • Két irányú légáram: A klímánk télen a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, nyáron a hideg levegőt a mennyezet felé tereli.
 • Alacsony hűtőközeg érzékelés: A hűtőközeg szivárgása esetén jelez.
 • Colden Fin hőcserélő: Beltéri egységen a speciális bevonat megakadályozza a különböző baktériumok és gombák megtelepedését, így nem keletkeznek kellemetlen szagok, az áramló levegő egészséges és friss marad.
 • Függőleges irányú automatikus légterelés: A légterelő lamellák függőlegesen szabályozhatóak, hogy a légáram és a hideg vagy meleg levegő befújás a lehető legjobban szabályozható legyen.
 • Nagy sűrűségű szűrő: megakadályozza, hogy a hőcserélőbe és a levegőszűrőbe jutó gombák és baktériumok elszaporodjanak, ezáltal frissebb és tisztább lesz a levegő.
 • Öntisztítás: Az automatikus tisztítási funkció kiszárítja a nedves hőcserélő felületet, megakadályozva ezzel a penész megtelepedését.
 • Automatikus hiba diagnosztikai funkció: Amennyiben hiba fordul elő, a készülék diagnosztizálja a problémát, és számjegykódokkal jelzi ki azt.
 • Rozsdaálló kültéri burkolat: A kültéri egység burkolata korrózióálló bevonattal ellátott, mely ellenáll minden időjárási körülménynek.
 • Hűtés alacsony külső hőmérsékleten: A klíma készülék alacsony külső környezeti hőmérsékletig is képes a hűtésre.
 • Gyári WI-FI funkció: A berendezés alkalmas vezeték nélküli kapcsolat létrehozásával távolról történő vezérlésre.
 • 24 órás időzítő: A berendezés ki és bekapcsolási ideje időzíthető az adott napon.
 • Gyors üzembe helyezés/telepítés: A változó sebességű kompresszor (inverter) révén gyorsan elérhető a kívánt hőmérséklet. Amint a kívánt hőmérsékletet elértük, a kompresszor forgási sebessége csökken, s ezzel akár 30% energia is megtartható anélkül, hogy a komfortszint csökkenne. Gyors és egyszerű telepítés: A Midea légkondicionálók egyszerűbb és hatékonyabb telepítést tesznek lehetővé környezettől és a telepítésben részt vevők számától függetlenül.
 • Vízszintes irányú automatikus légterelés: A légterelő lamellák vízszintesen szabályozhatók, hogy a légáram és a hideg vagy meleg levegő befújás a lehető legjobb legyen.
 • Kétoldali cseppvíz elvezetés: A klíma működése során, a készülék elpárologtatójára (hűtőjére) lecsapódó vízpára cseppvíz. A klimatizált helyiség (szoba) levegőjéből származik. A hűtőtest felületi hőmérséklete hűtéskor alacsony, és mivel a klimatizált helyiség (szoba) magas páratartalmú levegője ezen az alacsony hőmérsékletű hűtőtesten áramlik keresztül, a páralecsapódás evidens. Az inverteres klímák esetében a páralecsapódás kisebb lehet, amikor a teljesítmény visszaszabályozott állapotában üzemel a klíma, de teljesen megszüntetni itt sem lehet. Nem csak a beltéri egységben keletkezhet cseppvíz, ugyanis fűtés üzemben működő készüléknél, a páralecsapódás a kültéri egységben keletkezik. A cseppvíz-elvezető csőnek megfelelő lejtéssel kell rendelkeznie ahhoz, hogy a beltériből gond nélkül eltávozhasson a lecsapódott pára. Ha ezt a lejtést nem tudjuk biztosítani, cseppvíz szivattyú közbeiktatására van szükség.
 • Lamella memória funkció: Újraindító memóriával vannak ellátva a klíma. Ilyen módon még áramszünet után vagy a légkondicionáló áramkörének megszakadása esetén sem kell a funkciókat újra beállítani.
 • 8 fokos temperáló fűtés: Az ideiglenesen használt ingatlanokban tartja 8 fokon az épület hőmérsékletét.
 • Szuper ionizátor: A klíma beltéri egység iongenerátorral van ellátva, mely feltölti a kiáramló levegőt negatív ionokkal (anionokkal). A természetben nagyon sok anion keletkezik, például vízesések mellett vagy erdőkben. A természetes levegő frissítő hatásának egyik oka éppen a természetes anion termelődés. Az anionok csökkentik a levegő por és füst tartalmát, elűzik az atkákat, továbbá elpusztítják a penészgombákat és semlegesítik a kellemetlen szagokat. Hozzátapadnak a levegőben lévő porszemcsékhez, baktériumokhoz és mérgező anyagokhoz, lekényszerítik őket a padlóra, ahonnan takarításkor könnyen eltávolíthatók. Ezenkívül az anionok nyugtatják az idegrendszert, jótékony hatással vannak a vérkeringésre, erősítik az immunrendszert, segítik az anyagcsere-folyamatokat és hatékony segítséget adnak a légzőszervi megbetegedések megelőzésében (pl. asztma, tüdőgyulladás).
 • Bio szűrő: Egy speciális biológiai enzimet tartalmaz, mely kiszűri a mikroszkopikus porrészecskéket és egyéb szennyeződéseket, valamint ártalmatlanítja a klímában megtelepedett baktériumokat, gombákat, mikrobákat.
 • Cold Catalyst szűrő: Megöli a vírusokat, baktériumokat, ezért asztmások, allergiások, olyan emberek, akiknek légcső- vagy tüdőbetegségük van, kitűnő védelmet biztosítanak.
 • C-vitamin szűrő: A C-vitamin szűrő segítségével a levegő C vitaminnal lesz telítve, táplálja a bőrt, csökkenti a stresszt terapeutikus hatással van a szervezetre.

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt mindenképpen szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, az anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

Az egyszeri helyszíni felmérés ingyenes!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

Keresse a cégvezetőnket, értékesítőnket:
Cégvezető: Fehér Zoltán tel:06-30-206-8711
Helyszíni felmérés, árajánlat tel:06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Kérjen ingyenes árajánlatot:

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.

Egyéb forgalmazott márkák